99x.xxx beoordelingen - 39.992 bestemmingen - 237.379 accommodaties - 13.456 bezienswaardigheden - 3.692 bezoekers online
Home > Noord Amerika > Verenigde Staten van Amerika > California > San Francisco > Hotel Handlery Union Square***

Beoordelingen Handlery Union Square***

19 maart 2010

9,6

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Handlery Union Square***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Handlery Union Square*** in San Francisco, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Handlery Union Square*** bij:

1 2 volgende

12 beoordelingen van Handlery Union Square***

NL (12)

9,5

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (6)
Met partner, Okt. 2008 Jeroen, 24-10-2008
Afzetterij
Via rganisatie geboekt. Kostte 160 dollar, kregen bij inchecken te horen dat we voor 60 dollar extra konden upgraden, de kamer zou namelijk nogal klein zijn. EN DAT WAS HIJ OOK!! Ik heb nog nooit zoveel voor zo'n kleine hotelkamer betaalt. Ligging is wel goed maar 2 blocks omhoog zit Grant hotel waar je voor een simpelere maar grotere kamer 75 dollar betaalt. Ik vind Handlery een afrader.

Zwembad was ok. Ruimte waar het (te dure) ontbijt wordt geserveerd zag er wel erg goed uit.

Met partner, Sept. 2008 Emma, 18-9-2008
Hotel Clift. Luxe!
Dit grote hotel ligt in het centrum(Geary str.)Grote kamer, maar bedden zijn nogal hard.Bij binnenkomst is het in de hal erg donker. Niet goed voor slechtzienden. Smaakvol ingericht.

Met partner, onbekend Kyra, 25-8-2008
Stadshotel
Hotel op loopafstand van Union Square. Zou een volgende keer een hotel boeken bij de fishermans warf in de buurt ( was wat meer te doen). Inderdaad erg gehorig na de eerste nacht niet geslapen te hebben door geluid van de straat (en afval containers legen om 4 uur 's nachts) hebben we een upgrade geboekt. Alle rustig gelegen kamers waren luxer en ze konden ons niet kostenloos verplaatsten. Dit was een mooie kamer en inderdaad vrijwel geen geluidsoverlast meer. Het is niet aan te raden om je auto te parkeren in de garage van het hotel. Alleen Valet parking en in tegenstelling tot een eerder reactie hier waren de prijzen verhoogd naar $42 per dag. Er zijn een hoop goedkopere parkeergarages in de omgeving maar je moet ze weten te vinden wat uitzoek werk is zeker de moeite waard. Verder een goed verblijf gehad in dit hotel.

Met partner, onbekend Rob en Klaartje , 13-8-2008
Ligging is toppie!!!
Ligging van hotel is perfect. Op loopafstand van winkels Union Square en Chinatown. Wel was onze kamer erg gehorig en dan bedoel ik het lawaai van buiten en van naastgelegen kamers. Dit was niet altijd prettig. Ontbijt is goed in het aangesloten en naastgelegen bar.

Met partner, Juli 2008 Hans, 22-7-2008
Prima
Zeer centraal gelegen (op 50 m. van Union Square). Erg handig dus. Een tip voor mensen die hun reis nog gaan plannen: vlieg op San Francisco en breng hier eerst een paar dagen door. Haal daarna je auto op (kan in het centrum, wij zijn met koffers drie blokken verderop auto gaan halen bij Alamo bij vertrek).
Wij hadden een kamer in het oude gedeelte. Gelukkig aan de rustige kant (we zaten er 4 nachten, hier speciaal om gevraagd bij het inchecken en ook gekregen). Dit heeft wel als gevolg dat je geen uitzicht hebt (op blinde muur) maar je zit toch vrijwel niet op je kamer. Aan de achterkant van het hotel is een zwembadje (wel lekker verwarmd). Wij hebben hier 1 keer gebruik van gemaakt. Om het zwembad heen bevinden zich de clubkamers die al voordeel hebben dat je een balkon hebt. Wij hebben 1 keer gegeten bij het naast het hotel gelegen (binnendoor bereikbaar) restaurant: dit was prima.
Ontbijten doe het het best buiten het hotel: tip het Cable Car Restaurant iets verderop Powell St

Met partner, onbekend Erik, 28-5-2008
Ligging t.o.v. centrum
Hotel heeft een perfecte ligging. We kwamen aan met de auto en hebben gebruik gemaakt van valet-parking. Bepaald niet goedkoop (30 dollar per dag) maar andere parkeergarages rekenden ongeveer hetzelfde tarief. Personeel is heel aardig en behulpzaam.

Familie, Sept. 2007 Tom Jansen, 8-10-2007
Ligging t.o.v. centrum
Mooi hotel. In het oude gedeelte geslapen. Perfecte ligging midden in het centrum en vlakbij de cable car. Kamer goed ingericht, maar niet groot. Ontbijt matig. Sfeer goed. Prijs hoog, maar dat zijn alle centrumhotels in SF.

Familie, Juli 2007 Monica, 12-8-2007
Ligging t.o.v. centrum
Perfecte ligging bij Union Square en vlak bij de Cable car. Wij zaten in de club kamers aan het zwembad.

Familie, Juli 2006 Dhr. Poelstra, 12-8-2006
Ligging t.o.v. centrum
Geweldige ligging, keurige kamers (we hadden de club-kamers) met prettige badkamer, zitje en heerlijke bedden. Neem zwembad zijde, dan heb je kans op balkon. Hotel heeft zwembad en dat is meegenomen in deze prijsklasse. Ontbijt en diner NIET in hotel, dat is te duur en er is genoeg keuze in de buurt. Gebruik NIET de garaga van hotel zelf = te duur, andere garages o.a. aan overkant zijn goedkoper.

onbekend, onbekend Robert, 5-5-2005
Ligging t.o.v. centrum
Niet goedkoop, maar wel op een superlocatie! Stap ook eens binnen bij de pianobar ernaast, heel gezellig vooral in het weekend. Super service, heel vriendelijk personeel. Een aanrader voor SF, maar wel prijzig.

1 2 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?