Hotel Clift***** in San Francisco Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.950 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Clift*****

10 februari 2012

6,6
Hotel Clift***** San Francisco

Hotel Clift scoort een 7,9 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Clift*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Clift***** in San Francisco, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Clift***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Clift***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Hotel Clift***** met andere accommodaties in San Francisco.

4 beoordelingen over Clift*****

met een groep, Mrt. 2011
Luxe hotel, goed gelegen
Sander
7-5-2011 Luxe hotel, op gunstige locatie gelegen in het centrum van San Francisco. Mooie entree en goede kamers met (in mijn geval) 2 grote kingsize bedden. Heerlijk ontbijt. Het hotel heeft ook een druk bezochte bar ('s avonds), waar men graag gezien wil worden.

met vrienden, Sept. 2010
Goed
nap
21-10-2010 Ik vond de receptie en het restaurant erg donker ( slecht verlicht) Het kwam erg ongezellig over . Wij gingen ergens anders onbijten en dineren ondat het er erg ongezellig donker was.

met partner, Aug. 2010
Leuk hotel voor een citytrip
Tim
6-9-2010 Leuk hotel voor een citytrip. Ligt vlak bij Union Square en alle bezienswaardigheden zijn makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

met een groep, Aug. 2009
Sjiek en trendy hotel
ggh_1
10-6-2011 Met dit hotel zit je midden in het centrum van SF. De kamers en bedden zijn erg groot (2 personen normaal). In sommige kamers heb je zelfs een woonkamergedeelte (uitgebreid). Enige vervelende was dat onze kamer vlakbij de lift was. Helaas was het hotel volgeboekt en konden wij niet verplaatst worden. We hadden wel enige last van de lift die de hele tijd open en dicht ging (dunne muren?). Verder per ongeluk op de bestel film knop gedrukt. Deze werd echter van onze rekening afgehaald. Vriendelijk personeel.

6,6

met een groep (2)