Hotel Best Western Tomo*** in San Francisco Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.836 bezoekers online
Home > Verenigde Staten van Amerika > California > San Francisco > Hotel Best Western Tomo***

Beoordelingen Hotel Best Western Tomo***

10 februari 2012

Ikea kamer

Hotel Best Western Tomo scoort een 7,8 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Best Western Tomo***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Best Western Tomo*** in San Francisco, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Best Western Tomo*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Hotel Best Western Tomo*** met andere accommodaties in San Francisco.

11 beoordelingen over Best Western Tomo***

met partner, Jan. 2012
Origineel Japans hotel in Japantown
henk004
20-1-2012 Leuk origineel hotel midden in Japantown!!!
Japantown ligt net buiten het centrum, prima lokatie om San Fransisco te verkennen.
Er stoppen ook diverse bussen vlakbij.
Goed restaurant! Restaurant zit vol met lokale ook welke Shabu Shabu gingen eten (soort Japans fondue)
Mensen in het hotel waren ook erg aardig. Goede tips voor uit eten (ga het winkelcentrum in voor eten, leuke restaurants) of een kroeg om wat te drinken (er zit een sportcafe vlakbij)
Gratis wifi en een ipod docking wekkerradio

met oudere kinderen, Aug. 2010
Hotel ligt ver van de bezienswaardigheden
JaMa
19-9-2010 In de folders wordt aangegeven dat het hotel centraal gelegen is en dat klopt ook wel: het ligt over even ver vandaan! Naar pier 39 ben je met de bus (je auto kun je beter bij het hotel laten staan want die kan je niet overal kwijt) zeker een half uur. Hotel ligt in de Japanse buurt. In het hotel is ook een Japans restaurant waar het 's avonds erg druk was (in het hotel heb je hier verder geen last van). Andere restaurants liggen hier redelijk ver vandaan. Kamers zijn modern ingericht, zijn schoon en de bedden slapen heerlijk. Auto kan geparkeerd worden onder het hotel voor 10 dollar per 24 uur. als dit hotel dichter bij de bezienswaardigheden zou liggen was het een heel goed adres voor een verblijf in San Francisco. Bezoek zeker Alcatraz en regel de kaartjes al voor vertrek vanuit Nederland!

met oudere kinderen, Juli 2010
Prima hotel voor een paar nachten.
Astrid
30-8-2010 Best Western TOMO is een prima hotel voor een paar nachten.
Op sommige punten een beetje gedateerd maar netjes en schoon.
Kamers zijn ruim genoeg voor 4 personen.
Gelukkig geen geluiden van buiten/de straat!

met oudere kinderen
Shoppen loont!
Dick c.s.
17-8-2009 Eens met andere 2 reviews, behalve prijs. Je kunt veel goedkoper terecht in tal van beschikbare (zeker buiten de maand augustus) motels in SF, wellicht met iets minder luxe (zelf ervaren). Lopen naar high lights valt toch tegen (steile wegen). Voor regelen shuttle naar airport rekent hotel 5 dollar p.p. Kun je beter zelf organiseren. We hadden meteen te maken met verstopt toilet (functioneert matig).
Als je met eigen auto bent, is het prima te doen de stad per auto te verkennen!

met jonge kinderen, Aug. 2009
Prima voor een paar nachten
KPJR
10-9-2009 Inrichting is inderdaad anders dan anders, maar om het nu meteen 'Ikea' te noemen... De Japanse sfeer is merkbaar. Goed hotel! Geen ervaring met het restaurant van het hotel (eventjes verderop om de hoek in Fillmore St zit een goed Indiaas restaurantje). Vriendelijk personeel. De parkeergarage was vol ($ 22 per dag), ik werd verwezen naar een parkeergarage in Post St, op 2 minuten lopen ($16 per dag). Onze kamer, 612, was prima in orde. Het hotel ligt even buiten het centrum, maar is er niet heel ver van verwijderd. Er zijn meerdere buslijnen voor de deur die zo richting downtown leiden, maar ook met de auto is SF goed te doen. Goede bedden. Twee internet-PC's in de lobby, gratis.

met oudere kinderen, Juli 2009
Goed hotel
J.
16-12-2009 Hotel was voor ons een prima uitvalsbasis voor SF. Kamers fris en schoon! Ontbijt niet inbegrepen. Er is wel een restaurant, maar ontbijt niet heel voordelig. We hebben er wel 3 keer gebruik van gemaakt. Parkeren moesten wij 20 dollar voor betalen.
Wij hebben veel gelopen (ook de steile helling omhoog). In het nabije Japan Center kon je heerlijk Sushi eten, maar ook pizzeria en bistro in de buurt, dus keuze volop.
Tip: Voor Alcatraz, reserveer de boot al in Nederland.

met partner, Jan. 2009
Geod hotel prima ligging
sandra en paul
11-1-2009 Wij hebben hier de twee laatste nachten van onze rondreis geslapen,zeer net hotel lijkt een beetje op ikea ,goed restaurant aardig personeel ,parkeren onder het hotel 20 dollar per dag.
S,avonds waren wij naar Uinion square gelopen,alleen om 21,30 uur weer terug lopen is geen aanrader een heel hoop zwervers en onguur volk.
San fransisco is wel een hele leuke stad erg leuk om zelf door heen te rijden (allemaal hele stijle wegen .
tip: volg de scenic route 49mijl lang wij hebben hem gevolgdt vanaf Fishermansworf

Familie, Juli 2008
Zeer tevreden
carine
12-8-2008 mooie kamers en zeer proper. Heel rustigge ligging
zeker een aanrader

met een groep, Juni 2008
Tomo Hotel e.o.
M.Snackers
6-7-2008 We hebben vanwege een rock-festival met de band in dit hotel gelogeerd en 't is ons zeer goed bevallen,mooie ruime kamers met lekkere bedden, el een kleine badkamer met ligbad maar goed verzorgd en schoon,voor $1.50 kon je met de bus(lijn 2-3-4)naar 't centrum en dan kon je tijdens spits 1,5u mee rijden,buiten de spits zelfs 3u!Naar 't centrum was iets van 15 min. om de zoveel min.kwam dan elke keer een bus die je naar 't centrum brengt,naar Fishermans Warf moest je overstappen op lijn 47 en daar was je ook zo in 10-15 min.Bij 't hotel ligt ook nog een Japas winkelcentrumpje,daar tegenover lag een heel goed Koreaans restaurant, verder ben ik nog op 't pleintje gaan eten tegenover 't hotel, zij hadden zowel japans als ook japanse fondue, de beef teriyaki was om te smullen en op de Fillmore Street heb ik in een waanzinnig goed italiaans restaurant gegeten(aan de rechtse kant)en ietsje naar onder ligt een gezellig café "Harry's".Taxi naar vliegveld was $37,30. Super bevallen allemaal !

harry
26-4-2008 Helemaal eens met Martin zijn review. Wij hadden een kamer op de zesde verdieping met mooi uitzicht op de stad. Kamers zijn schoon, erg ruim en voldoende uitgerust. Bedden zijn prima. Ligging is erg rustig vergeleken met andere plaatsen in het centrum. Bus kost 2 dollar en je bent in een mum op b.v. pier 39.
Ontbijt is minimaal en wat te duur. Voor de rest een aanrader voor zijn geld. Veel goedkopere hotels in het centrum zal je niet vinden. Vergeet je AAA card niet, krijg je 10-15% korting. Internet op de kamer en in de lobby. Ter plaatse parkeren lijkt me geen probleem. Vlakbij vind je overigens overal japanse eettentjes waar je voor weinig geld kan smullen.
Taxi vanaf de luchthaven tot hotel kostte ons 33 dollar

met een groep (1)