Hotel La Quinta Inn San Diego Old Town** in San Diego Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel La Quinta Inn San Diego Old Town**

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel La Quinta Inn San Diego Old Town**

2380 Moore Street, 92110, San Diego
Hotel La Quinta Inn San Diego Old Town scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Quinta Inn San Diego Old Town**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Quinta Inn San Diego Old Town** in San Diego, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel La Quinta Inn San Diego Old Town** vinden. Je kunt 1 video van Hotel La Quinta Inn San Diego Old Town** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Hotel La Quinta Inn San Diego Old Town** met andere accommodaties in San Diego.

1 beoordeling van La Quinta Inn San Diego Old Town**

1 beoordeling
met partner, Mei 2010
"Prima hotel, fijne locatie"
Mieke Dijkers
12-9-2010 Bij aankomst dachten we: wel dicht bij de snelweg...maar daar heb je in de kamer weinig last van. Wij keken op de snelweg uit, dus als je een kamer aan zwembad kant hebt, hoor je er niets meer van. Wij hebben hier 4 nachten geslapen, vanuit huis geboekt bij TO voor € 47,00 p n.
Hotel is prima, parkeren gratis onder het hotel in een parkeergagrage. Old Town is op loop afstand, Down Town 10 minuten met de auto. Maar ook de andere kant op naar Seaworld is maar 10 minuten. Erg handige ligging dus.
Het zwembad is klein en errug koud, maar schoon. Het ligt precies in het midden van het hotel. Er was ook een hot tube bij maar nadat we daar even in zaten stonken we erg naar een chemisch lucht en het schuimde ook raar.
Handdoeken liggen bij het zwembad klaar. Ontbijt is gratis en ruim. Alles wordt prima bij gehouden en aangevuld.
Internetverbinding (WIFI) op de kamer werkt erg snel en is ook gratis.

Wij vinden het hotel een aanrader en San Diego zelf helemaal.