Vakantie Beoordelingen Monterey California vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Monterey

6,7

Monterey

Beoordelingen Monterey

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Monterey. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Monterey. Ben je zelf op vakantie geweest naar Monterey? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Monterey scoort een 7,8 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 61 Hotels en 1 Lodge in Monterey. Op Zoover vind je bovendien 54 vakantiefoto's van Monterey. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Monterey. Bekijk ook andere accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California.

15 beoordelingen over Monterey

6,7
Sfeer
"Leuke plek om een paar dagen te zijn"
Maaike
Stranden
23-9-2011 Tijdens onze doorreis zijn wij 2 dagen in Monterey geweest. De ene dag prachtig weer, de volgende dag zeer mistig. Het is leuk om met de auto (of fiets) de 17 mile drive naar Carmel te rijden. Je komt dan langs uitzichtpunten en zeer luxe huizen. Helaas moet je met de auto wel betalen, fietsers en wandelaars mogen gratis naar binnen.

De goedkopere hotels en motels liggen op 30 minuten wandelen van het gezellige centrum (Cannery Row). Er is dichterbij (op ongeveer 10 a 15 minuten) ook een kleiner centrum waar je ook genoeg restaurants en cafés vindt.

In Monterey zijn 2 lokale brouwerijen gevestigd. PeterB's en Cannery Row Brewing Company. Beiden zijn de moeite waard om te bezoeken als je van aparte biertjes houdt.

met vrienden, Sept. 2011
"Mooie plaats aan zee"
hj_nieuwenhuis
Sfeer
19-11-2011 Op 9-11 bezocht als tussenstop op rondreis. Festiviteiten op stadsplein en herdenking 10 jaar 9-11.
Langs strand en in zee veel zeehonden en veel vogels van verschillende pluimage. Mooi weer erbij en dat is goed vol te houden.

"Mooi,veel natuur,leuke ambiance."
marjolein
Sfeer
13-8-2011 Leuk om gezien te hebben,maar als je op doorreis bent raadt ik aan om het bij 1 nacht te houden.Achteraf had ik liever een nacht extra te besteden gehad in St. Barbara en omgeving. Toen wij er waren[eerste week augustus] was het fris en geen strandweer helaas. Ook nistig. Carmel dat op kleine afstand ligt,is ook heel mooi en er staan de meest leuke ' Hans en Grietje huisjes'............
Daar ook leuk flaneren langs kleine winkeltjes.

"Viel tegen"
David & Phyllis
Omgeving
17-7-2009 Valt tegen als je van San Francisco komt. Pier identiek maar veel minder. Cannery Row zogezegd het centrum van alles is op de achteruitgang (veel zaken leegstaand...) Aquarium schijnt wel de moeite te zijn...
Goede restaurants? niet gevonden...

Indien je rondreist lijkt Carmel ons een leukere verblijfplaats (prachtig strand!!)

"Leuke plaats"
John
Stranden
22-9-2008 Leuke plaats om tijdens een rondreis door California aan te doen. Inderdaad goede restaurants en een gezellige sfeer. Pebble beach is ook erg leuk om heen te gaan.

met vrienden, Sept. 2008
"Prachtige badplaats"
jan
4-9-2009 Monterey heeft zowat alles wat een badplaats moet hebben
prachtige stranden , gezellige haven, mooie bossen in het interland
prachtige attracties en voldoende parking
betaalbare hotels liggen wel op enige afstand

met partner, Juli 2008
"Leuk"
Hans
Stranden
22-7-2008 Wij hebben 3 nachten in Casa Munras Garden gezeten (hadden daar goede ervaring mee, zie verder ook de beoordeling bij die accommodatie).
Het plaatsje Monterey heb je in een dag wel gezien, leuk is wandelen langs de kust naar Cannery Row en eventueel nog verder naar de vuurtoren. De topper hier is echter de 17 mile drive. Deze moet je absoluut rijden, een heel erg mooie route langs een prachtige kust. Ook erg leuk zijn de vele zeehonden die je ziet in de omgeving van Monterey (o.a. tussen het centrum en Cannery Row). Voor een echt mooi strand ga je het beste naar Carmel: hier is een schitterend strand. Monterey (en omgeving!) is een leuke bestemming voor 2 dagen.

Remy
Stranden
4-5-2008 Dit plaatsje ademt Amerikaanse geschiedenis. Het valt waarschijnlijk tegen omdat mensen zich er niet genoeg in verdiepen!

Zo is het bijvoorbeeld de oude woonplaats van 1 van de bekendste Amerikaanse schrijvers, John Steinbeck. Verder ligt het op een steenworp van de bekendste golfbaan ter wereld, Pebble Beach.
Verder een rustig plaatsje waar je voor een stukje ontspanning goed terecht kunt!

met partner, Mei 2008
"Leuke lokatie"
a.regoort
12-8-2008 Leuke lokatie voor een verblijf van een of twee dagen. Mooie kuststrook, in het voorjaar veel roze bloemen langs de gehele kust, leuk zee-aquarium, de moeite waard voor een halve dag. Verder veel souvenirs-winkeltjes, restaurantjes en een Fishermans-Warf. Ook een treintje rijdt er door de plaats (beetje afgekeken van SF).

Piet
Stranden
3-7-2007 Wat hier zo bijzonder is, heb ik niet kunnen ontdekken. Uurtje in dit stadje rondgegeken en alles gezien. Uitgaan is niet veel, raar sfeertje in de meeste gelegenheden. Er is een pier(tje) maar dat is vergane glorie.
Haventje is klein, misschien leuk voor botenliefhebbers. Slechtste plaats van onze rondreis waar we 17 plaatsten (steden) hebben aangedaan in o.a. California. Overslaan!
ps. Hotel Casa Munras in deze plaats was ons slechtse hotel. Oud, muf, klein (deur slaat tegen bed aan), onveilig. Hadden het idee dat we in een oostblokland zaten. Alleen het zwembadje was goed.