Camping Malibu Beach RV Park in Malibu Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Camping Malibu Beach RV Park

6,2
4,5

Camping Malibu Beach RV Park Malibu

Beoordelingen Camping Malibu Beach RV Park

Pacific Coast Hwy, CA 90265, Malibu
Camping Malibu Beach RV Park scoort een 8,6 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Malibu Beach RV Park? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Malibu Beach RV Park in Malibu, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Camping Malibu Beach RV Park vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Camping Malibu Beach RV Park met andere accommodaties in Malibu.

7 beoordelingen over Malibu Beach RV Park

6,2
4,5
met een groep, Okt. 2010
"Super Camping op een superplek."
Martijn
15-4-2011 Wat een superplek voor een camping. Direct aan de "1" Tegen de heuvels uitkijkend over de oceaan. Alleen door de weg van de oceaan gescheiden. De beheerders zijn liefhebbers van kolibries en doen er alles aan om deze te lokken, Begin van de ochtend en eind ban de middag kun je perfect dolfijnen spotten. Sanitair is netjes en de beheerders uiterst vriendelijk.
Laat je niet afschrikken door verhalen dat deze camping duur is. (het zou de duurste camping van de omgeving zijn, volgens verhalen, maar hij was juist goedkoper dan een RV park welke minder mooi was midden in LA)

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mooi gelegen"
tjp
13-5-2012 Mooi gelegen camping maar wel meteen de allerduurste van de hele vakantie! Wij vonden de camping de minste van alle campgrounds die we hebben bezocht! En dit niet alleen vanwege de veel te hoge prijs maar ook vanwege de sfeer, de kleine staanplaatsen. Zou hier niet meer heengaan!

met partner, Mei 2010
"Geweldige plek!"
Fam. Melaard
9-7-2010 Wat een supercamping! In de zomerperiode schijnt het wel duur te zijn, maar we zaten er nog in de goedkopere periode (48 dollar per nacht). Werkelijk een geweldig utizicht op de Indische Oceaan. Boek wel een plaats met zeezicht...we zagen zelfs de dolfijnen springen. Het enige nadeel is dat je wel dicht op elkaar staat, maar de rest maakt alles goed! Strand op loopafstand (wel klimmen). Gratis en goed internet. Al met al helemaal top! We zijn 4 weken door Amerika getrokken en deze camping stond bij ons bovenaan in het lijstje!

"Duur, maar mooi uitzicht"
Barnie
15-9-2008 Duur, maar wel goede plaatsen. Prima sanitair, waarvan je gebruik kon maken door een code in te tikken (niet vergeten dus als je hoge nood hebt!). Supervriendelijke mensen. Malibu heeft je bijna niets te bieden, ondanks dat de naam je wat anders laat denken. Maar je zit net boven de weg en hebt ontzettend mooi uitzicht op de oceaan!

met partner, Juli 2008
"Mooie erg duur"
Hans
24-12-2009 Is een mooi gelegen rv park met uitzicht op bergen of zee
in het seizoen en weekenden vreselijk duur
ze zijn zeer stipt in tijden

Familie, Apr. 2008
Stijn Breton
23-5-2008 Malibu Beach RV Park ligt op een steile helling langs de kustweg, waardoor je mooi uitzicht hebt over de zee (bij gunstig weer mooie zonsondergangen). De plaatsen met zeezicht zijn duurder dan de plaatsen die op de berg uitkijken. De plaatsen zijn in feite kleine parkeervakken dicht op elkaar. De toiletgebouwen zijn niet ver, maar wel vrij steil omhoog. Ze zijn ook eenvoudig en verouderd. Op 500 meter ligt een goede vissnackbar. Het personeel is niet bijzonder vriendelijk of behulpzaam, en bij ons schreven ze het verschuldigde bedrag twee keer af van onze credit card.

Familie, Feb. 2007
"TOPPER!!"
Marieke
13-7-2008 Wat een superpark zeg! Hele mooie ligging, uitzicht op het water! Prijs was geloof ik wel redelijk. Er is niet heel veel te doen, er is wel een parkwinkel en een game halletje en WI-FI! Sanitair was geloof ik wel goed. Maar de camping was echt geweldig mooi! Waar ik later achter kwam dat hier verschillende sterren wonen!