Tips Los Angeles. Informatie over Los Angeles California | Zoover

Tips Los Angeles

6 tips van Los Angeles

13-5-2012
tjp

Als er een keer geen smog is: Griffith observatory, mooi uitzicht over de skyline van LA

20-3-2012
Heleen Rebel

Martineke Bloot geeft een leuke rondleiding! Je vind haar op de KLM site.

24-10-2010
Marjolein

Wij hebben met onze 2 kinderen een geweldige tour gehad. Het was voor ons allemaal vreselijk leuk en interessant. Martineke heeft ons o.a. The Hollywood Walk of Fame en speciale dingen in Beverly Hills en op Rodeo Drive laten zien die we nooit zelf hadden gevonden. Het was heerlijk om gereden te worden in haar auto waar je met z'n zevenen inkan. We kregen zo een beeld van de stad en veel advies zodat we daarna zelf beter op pad konden. Neem van te voren contact met haar op want ze is druk :)

6-8-2010
Bart, Renate en ki...

Ook wij hebben een fantastisch leuke rondleiding van Martineke gehad. Ze heeft ons hele gezin (2 volw. en 3 kinderen) de hele dag op sleeptouw genomen en allerlei leuke bezienswaardigheden van de stad laten zien. Op een gezellige en ontspannen manier hebben we de persoonlijke toer genoten. Dit hadden we inderdaad nooit zelf allemaal kunnen zien in 1 dag. Dus als je op een vlotte en gezellige manier LA wit leren kennen, is de rondleiding van Martineke zeker een aanrader!

13-6-2010
Ilja

Afgelopen mei 3 nachten in Millenium Biltmore Downtown verbleven. Mooi hotel met veel charme. 1 dag naar Universal City geweest. Een aanrader! Is met de metro zeer goed te bereiken. Dag 2 hebben we een rondleiding gehad van Martineke (zie de andere tip). Martineke heeft ons veel laten zien en weet veel van de stad. Als we dit op eigen houtje hadden moeten doen, was dit nooit gelukt. Als je dus een persoonlijke rondleiding wilt met veel info, dan zou ik zeker eens bij Martineke informeren!

22-10-2009
martineke

Ik woon hier al 20 jaar en doe sinds een jaar toers met KLM personeel die vreselijk leuk zijn. Wat je interesses ook zijn, er is hier erg veel te zien en te doen maar het is soms moeilijk de stad te navigeren. Net als de randstad heeft ieder stadje z'n eigen karakter en de unieke dingen zijn makkelijk over het hoofd te zien. Als je een toer wilt doen kijk dan even op martinekela.hyves.nl/blog of email me martineke@earthlink.net. Hopelijk kan ik je een onvergetelijke dag bezorgen.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip