Hotel The Westin Bonaventure**** in Los Angeles Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel The Westin Bonaventure****

6,5

31 mei 2012

Hotel The Westin Bonaventure**** Los Angeles

Beoordelingen Hotel The Westin Bonaventure****

404 S Figueroa St, 90071, Los Angeles
Hotel The Westin Bonaventure scoort een 8,6 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Westin Bonaventure****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Westin Bonaventure**** in Los Angeles, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel The Westin Bonaventure**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Hotel The Westin Bonaventure**** met andere accommodaties in Los Angeles.

11 beoordelingen over The Westin Bonaventure****

met vrienden, Aug. 2009
"Prachtig Hotel"
Claudia
11-8-2010 Allereerst, mensen die zeggen dat je nergens anders kunt parkeren dan in het hotel hebben blijkbaar niet verder gekeken dan hun neus langs is, want wij hebben 2 weken in een parkeergarage geparkeerd voor 10 dollar per dag! ( schuin tegenover het hotel, naast de grote bibliotheek).

Verder is het hotel ontzettend groot, je hebt veel eetgelegenheden in het hotel en de kamers zijn netjes en schoon.
Je hebt een heerlijk bed en een net zo'n heerlijke douche.

Het hotel ligt midden in het zakelijke district dus er is in de buurt niets te beleven, maar hier hebben wij geen hinder aan ondervonden, je gaat toch overal met de auto heen.

Het hotel heeft goede service, mooie kamers, lekker eten ( in alle prijscatagorie) en nog zoveel meer.

La vonden wij niet gevaarlijk! Kijk, zoek je de achterbuurten op, tjs dan is het ook gevaarlijk maar is dat niet overal te wereld.
Wij konden ( 4 mensen van allemaal 23) rustig overstraat ook s'nachts en sávonds.

Wij komen terug!!!!

R.Smit
16-9-2007 Westin LAX Airport:

Volgens mij het beste hotel op de luchthaven van Los Angeles. Luxe hotel met alle voorziening die je mag verwachten van deze Westin keten. Grote kamers met dito badkamer. We hebben ook in het Hilton een nachtje doorgebracht maar die komt lang niet in de buurt van de klasse van het Westin. Ontbijtbuffet is uitgebreid maar aan de prijs (met tax en zonder service ongeveer 20 dollar p.p.). Het gratis shutlle busje brengt je in een kwartier van en naar de luchthaven

met partner, Juli 2007
Anita van den Hoven
25-8-2007 - heerlijke bedden (ze verkopen ze zelfs)
- ook de douche is ontspannend (ook te koop)
- koffie en thee van Starbucks in je kamer
- uitzicht vanaf cocktailbar is fantastisch
- de cocktailglazen kregen we mee als souvenir
- parkeergarage aan de overkant van het hotel,
het is goedkoper dan in het hotel zelf parkeren
- Figueroa Street wordt geregeld gebruikt voor filmopnames, wij hebben opnames meegemaakt.
- wel midden in het zakencentrum dus er valt in de buurt niet veel te beleven

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel The Westin Bonaventure**** ...

Ellen
6-6-2007 Westin LAX Airport

Wij verbleven na aankomst in Los Angeles 1 nachtje in het Westin op het vliegveld. Op zich hadden we een prima kamer, maar wel wat oubollig. Wij hadden een kamer aan de kant van de drukke weg, dus 's nachts slecht geslapen door langsrijdende politiewagens met sirenes en ander verkeer. Ook de overvliegende vliegtuigen zijn niet fijn voor je nachtrust. Maarja, dat valt te verwachten als het hotel naast het vliegveld ligt.

Wel een paar restaurantjes in de buurt van het hotel, zoals Pizza Hut, Taco Bell en Subway.

Gratis busje van het vliegveld naar het hotel.

Janneke
11-2-2007 Mooi hotel met leuke kamers. In het hotel zijn voldoende eetgelegenheden om (in allerlei prijscategorieën) goed te gaan eten. Vooral de smoothies zijn aan te raden!

Dennis
23-10-2006 Enorm goed hotel! Uitzicht vanuit de kamer is echt fantastisch en service is uitstekend! Leuke, gezellige bar en restaurants. Alleen parkeren kost 25 dollar per nacht en dat is echt de enige mogelijkheid in de buurt! Ik raad tóch iedereen aan om niet in Downtown te verblijven, 's avonds is het er echt onveilig. Maar voor dit hotel zou ik toch nog een uitzondering maken, al is het maar voor één nacht ;-)

Maarten
15-3-2006 Prima hotel met een goede service. Door de week ligt er elke ochtend een krantje voor je deur. Kom je voor vakantie, dan kun je, ondanks dat alles met de metro redelijk goed te bereiken is, beter ergens anders naar toe gaan. Het hotel ligt in het zakelijke centrum en s'avonds is er weinig te doen in de buurt. Zoek daarvoor een hotelletje richting Hollywood/Sunset blvd of Santa Monica/ Venice Beach.

Gerhard
14-11-2005 fantastische bedden!!! heavenly bed!! alleen daarom al een bezoek waard zeker na een lange vlucht, daarna gewoon nog een aantal nachten blijven!!!

Ellen
28-6-2005 . mooi groot hotel met spacy liften aan de buitenkant
. kleine kamers, maar heerlijk Heavenly Bed en Heavenly Shower
. koelkast op de kamer
. zwembad met handdoeken
. restaurants in het hotel
. langs snelweg, dus druk verkeer en gehorig
. parkeren in hotel is zeer duur ($25 per dag), maar helaas de enige mogelijkheid

L.W.Jansing.
1-12-2004 uniek gebouw in downtown LA
makkelijk bereikbaar vanaf airport
met de metro op 150 meterafstand
van het hotel.
ietwat kleine kamers,maar verder
prima service!
draaiend restaurant en coctaillounge
op bovenste verdieping met schitterend
uitzicht
prijsindicatie:110 tot220 euro per
kamer,afhankelijk van de periode.