Camping Santa Cruz / Monterey Bay in La Selva Beach Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Santa Cruz / Monterey Bay

4,8

De ingang en receptie

Beoordelingen Camping Santa Cruz / Monterey Bay

San Andreas Road, CA 95076, La Selva Beach
Camping Santa Cruz / Monterey Bay scoort een 7,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Santa Cruz / Monterey Bay? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Santa Cruz / Monterey Bay in La Selva Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping Santa Cruz / Monterey Bay vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Camping Santa Cruz / Monterey Bay met andere accommodaties in La Selva Beach.

3 beoordelingen over Santa Cruz / Monterey Bay

4,8
met oudere kinderen, Aug. 2010
"Hele mooie camping met ruime plaatsen"
petersnijder
18-5-2011 Een mooi tussen groen gelegen camping. Er is voldoende ruimte voor een grote RV. Leuke kampwinkel en ruime sortering. Er loopt veel personeel rond.
De camping bleek achteraf verweg de duurste te zijn op onze rondreis met de camper.

Familie, Apr. 2008
"Aardige camping"
Stijn Breton
25-6-2008 Deze KOA ligt op een mooie centrale plaats bij de beroemde kustweg, dicht bij Monterey, Santa Cruz en Carmel. De camping maakt een verzorgde indruk met nette afgebakende plaatsen en heel veel cabins. Bij de ingang van de camping is een klein zwembadje en een jacuzi, die kapot was tijdens ons bezoek. Er is ook een vrij grote kampwinkel, maar er zijn afhaalmaaltijden of restaurants. De camping is aan de dure kant.

met jonge kinderen, Juli 2007
"Dure buurt, dus dure KOA"
Fam Donsu
9-8-2009 In juli/augustus 2007 hebben we een maand door Californië getoerd met een auto. Nadat we in KOA Petaluma (60 km ten noorden van San Francisco) waren begonnen, wilden we via de prachtige route langs de oceaan naar het zuiden naar Oxnard (bij Los Angeles) rijden. De Big Sur was te duur. Net als alle hotels en B&B in regio Carmel. Een cabin in deze dure KOA leek een oplossing.
KOA Santa Cruz is niet slecht. Hij is alleen duur en erg groot. Wij waren er ook in het weekend en toen was het extra druk. Het zwembad is eigenlijk te klein voor zo'n grote camping en het sanitair was niet overal even schoon. Weinig beschutting ook. Wel is de locatie ideaal om bv naar het Monterey Bay Aquarium te gaan (wat we ook hebben gedaan).
In de regio de goedkoopste optie. Maar ik was blij toen we weer richting zuiden gingen, de 1 naar Santa Maria en uiteindelijk naar Santa Barbara en Oxnard (waar we weer lekker een hotel namen).