Hotel Stove Pipe Wells Village** in Death Valley Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.143 bezoekers online
Home > Verenigde Staten van Amerika > California > Death Valley > Hotel Stove Pipe Wells Village**

Beoordelingen Hotel Stove Pipe Wells Village**

30 januari 2012

Vlak achter het motel is het ruige landschap.

Hotel Stove Pipe Wells Village scoort een 7,4 uit 10, op basis van 55 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Stove Pipe Wells Village**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Stove Pipe Wells Village** in Death Valley, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 50 vakantiefoto's van Hotel Stove Pipe Wells Village** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Stove Pipe Wells Village** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Hotel Stove Pipe Wells Village** met andere accommodaties in Death Valley.

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over Stove Pipe Wells Village**

met oudere kinderen, Aug. 2011
Teleurstellend
M.
28-8-2011 eenvoudige kamers, helaas niet goed schoongemaakt, sanitair zelfs vies. Geen tv. Kamers klein: 1 pers.bed + 2 pers.bed welk smal is. Airco maakt veel lawaai maar werkt wel prima. Hotel geen aanrader. Eten was wel prima.

Mooi!
Peter en Esther
21-9-2011 leuk opgezet hotel. Airco maakt veel lawaai. Wi-fi werkt alleen in de guest lounge. Heerlijk verkoelend zwembadje met diepte tot 3 meter! Restaurant prima eten, wij hebben er alleen diner gehad. Rib eye en taco's waren erg lekker. Niet heel goedkoop, maar is de enige mogelijkheid om te eten. Ontbeten hebben wij er niet, hadden onze eigen melk en Cornflakes mee. Zandduinen zijn op 5 min rijden. Je krijgt een gratis zak met ijsblokjes.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Mooie locatie, prima overnachtingsplek.
Dinie
29-8-2011 Prima hotel, zeker wanneer je bedenkt dat je midden in de woestijn zit! Onze kinderen hebben zich prima vermaakt in het zwembad. Kamer schoon, zelfs wifi! Dit had ik niet verwacht op deze plek, 16 jaar geleden al eens in dit gebied geweest en toen een stuk primitiever! Veel mooi plekken om te bezoeken.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Stove Pipe Wells Village** ...

Verrassend leuk
P&W
12-7-2011 Wij verbleven in het nieuwe gedeelte waar mooie ruimer kamers aangetroffen werden. De airco maakt inderdaad wat meer lawaai maar je hebt ze er hard nodig en ze doen het goed. Verrassend goed eten voor een zeer vriendelijke prijs. Mooi zwembad en prachtige sterrenhemel. Het is een nederzetting in de woestijn waar verder niets is maar dat weet je vooraf.

met partner, Mei 2011
Relatief goed hotel
KingKong65
6-6-2011 pluspunten: goed gelegen, de ribbetjes in het restaurant waren heel lekker, winkel aan de overkant van de straat, heel rustig gelegen.
minpunten: kamers zijn langs de kleine kant, benzine staat er duur (in Furnace Creek Ranch nog duurder), airco maakt veel lawaai.
Beste keuze qua ligging en prijs/kwaliteit.

met partner, 2010
Niet bijzonder
K & R
10-11-2010 We verbleven in dit hotel tijdens onze rondreis door west amerika. De kamers zelf waren ruim, maar de airco maakte zo'n enorme herrie dat we hier niet bepaald een goede nachtrust hadden gehad.
Vlak voor onze komst was er een brand in de keuken geweest waardoor we bij het hotel zelf niets konden eten, eerst volgende eetgelegenheid was 40 min rijden. Wel een kleine supermarkt aan de overkant, maar deze had weinig dinermogelijkheden. Beetje jammer dat er geen alternatief werd geboden.

met partner, Okt. 2010
Bij gebrek aan alternatief helaas onvermijdbaar
Gerard Schaefers
17-10-2010 Onvriendelijk ontvangst en bejegening.
Restaurant gesloten, er zou brand zijn geweest (maanden geleden?)
Saloon gesloten.
Geen eten of drinken dus
Ontbijt rudimentair en vergelijkenderwijs - duur.
Omdat het restaurant gesloten was wilde men ons verwijzen naar een ruim 35 kilometer verderop gelegen mogelijkheid.
Dat bleek later, toen wij er langs reden, GESLOTEN. !
Tot zover het niveau van de receptiemedewerkers.

Oppassen voor ongedierte op en rond de kamers.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Hier moet je een keer geweest zijn !
A. van kevelaar
4-1-2011 Ligt midden in de woestijn. Heetste gebied van de wereld. Het is hier bloed en bloed heet. (50 graden celsius toen wij er waren in augustus ) Het zijn houten barakken waarin je slaapt. keurig nette kamers, netjes schoon en uiteraard met airco (staat dag en nacht aan) , koelkast en tv. Een belevenis om hier een keer te slapen, en dit een keer mee te maken. S-nachts is het hier nog 35 graden celsius.
Er is een buiten zwembad, restaurant, en aan de overkant van de weg een klein winkeltje en 1 tankstation.

met partner, Juli 2010
Slecht hotel, goede locatie
corinarewijk
1-2-2011 Goede locatie om de bezienswaardigheden van Death Valley te bezichtigen.
Kamers klein en sober ingericht. Op het moment van ons verblijf was het 47 graden. Wel airco in de kamer, maar deze was heel luidruchtig. Veel ongedierte in de kamer. Ondanks klacht, werd hier geen gehoor aan gegeven.
Goede voorzieningen aanwezig, zwembad, winkel en restaurant. Prima gegeten.

met partner, Mei 2010
'In the middle of nowhere' en daarom al leuk.
Andrew
10-9-2010 Voorgaande beschrijvingen kloppen. Het hotel(motel) is een kleine enclave midden in de desolate Death Valley. Slechts enkele eenvoudige gebouwen met de hotelkamers, hoofdgebouw met restaurant, zwembad, een (duur) benzinestation en een kleine winkel. Verder wordt deze oase omgeven door de woestenij. Dus ideaal om helemaal in de stemming te komen. Te meer omdat de aankleding doet denken aan de goudzoekerstijd van weleer. Inderdaad is de staf bijzonder vriendelijk. De kamers zijn in orde: weinig luxe, wel ruim en schoon, de airco doet zijn werk goed maar is wat luidruchtig. Niet alle kamers hebben een vrij uitzicht. Bij het hotel hoort ook een campingground. De lokatie is gunstig: midden in Death Valley en vlakbij The Sand Dunes. In vergelijking met Furnace Creek zit je hier echt afgezonderd en dat is leuk voor de totale beleving van Death Valley.

alleenreizend (1)

1 2 3 4 5 volgende