Lodge Zachar Bay in Kodiak Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Lodge Zachar Bay

2 juni 2012

Een goed verborgen paradijsje
1 beoordeling

Beoordelingen Lodge Zachar Bay

Kodiak
Lodge Zachar Bay scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Lodge Zachar Bay? Bekijk hier dan de beoordelingen van Lodge Zachar Bay in Kodiak, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Lodge Zachar Bay vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alaska. Vergelijk Lodge Zachar Bay met andere accommodaties in Kodiak.

1 beoordeling van Zachar Bay

1 beoordeling
met partner, Juli 2008
"Jammer dat het zo ver weg is!"
RZ
1-8-2008 Wij wisten van tevoren niet precies wat we van Zachar Bay Lodge konden verwachten: Een lodge met 8 kamers, rond een oude cannery, in een afgelegen baai van Kodiak Island, alleen bereikbaar per watervliegtuig... We gingen voor wildlifeviewing: beren, walvissen, zeeleeuwen, otters, herten. vossen, eagles, puffins etc. etc. Die hebben we allemaal in overvloed gezien maar het verrassendste was wel het comfort en de onovertroffen gastvrijheid van de familie Eaton en hun staf. Niets is hen te veel als het er om gaat hun gasten naar de zin te maken. We vonden het dan ook helemaal niet erg dat we vanwege de mist op Kodiak Airport noodgedwongen een dag langer moesten blijven. Jammer dat Alaska zo ver weg is, anders zouden we hier vaker naar toe gaan.