Vakantie Beoordelingen Sharjah Ver. Arabische Emiraten vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Sharjah

4,8
6,2
6,4

2 juni 2012

Sharjah

Beoordelingen Sharjah

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Sharjah. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Sharjah. Ben je zelf op vakantie geweest naar Sharjah? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Sharjah scoort een 7,5 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Appartementen, 11 Aparthotels en 42 Hotels in Sharjah. Op Zoover vind je bovendien 86 vakantiefoto's van Sharjah. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Sharjah. Bekijk ook andere accommodaties in Ver. Arabische Emiraten. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ver. Arabische Emiraten.

4 beoordelingen over Sharjah

4,8
5,4
5,6
Sfeer
"Compacte broertje van Dubai"
Micha
Omgeving
8-10-2009 1e week in UAE zaten wij in Sharjah(2-e in Dubai).stad ligt amper 20 km van 'big brother Dubai'..toch is Sharjah beter bevallen vermoedelijk o.a. omdat wij zaten in redelijke hotel al seef beach,amper 100 meter van de strand..verder;veel hoogbouw,veel aziatische import arbeidskracht..eten met plastiek vorkje in shopping centra..historie,musea?.vergeet het..vrijdagavond(hun zondag) is in de stad heksenketel,iedereen winkelen,maar toch,op de een of andere manier is het leuker dan in Dubai,4 enorme shopping centra niet ver van elkaar..elektronika net zo duur als hier..rampstad voor Heineken klanten(zeer streng islamitisch)..schoon,asbak op de straat om de 20 meter..vlakbij City Mall kan men zeer goedkoop winkelen in 5 dirham shop(onze euro winkel)..alles bij elkaar genomen eerst teleurgesteld,maar toen wij 2e week in Dubai zaten,dachten wij..geef ons maar Sharjah..

zakelijk, Mrt. 2009
"Aardig"
Leon
Stranden
10-3-2009 Sharjah heeft aardige stranden maar veel meer is er niet te zien. Er is wel het een en ander aan cultuur te zien maar voor het echte vertier moet je naar Dubai (ong. 20 km maar veel file!).

Doordat Sharjah is drooggelegd (geen alcohol) is het uitgaansleven nihil, ook daarvoor moet je naar Dubai.

In het voorjaar en najaar is de temperatuur het beste. In de zomer wil je niet buiten zijn en in de "winter" kan het soms koud zijn.

Familie, Nov. 2006
"Stad in aanbouw"
Jeanet
Omgeving
20-11-2008 Sjahrjah,een stad met veel nieuwe wolkenkrabbers in aanbouw.snel verplaatsen per taxi, dump prijzen voor de electronica,textiel,parfum etc.Temperatuur boven gemiddeld in de zomer.Smeltkroes van culturen en nationaliteiten.De moeite waard om mee te maken.

zakelijk, Juli 2006
"Luxe omgeving em erg warm!"
R.
Sfeer
4-5-2012 Overweldigende luxe ervaren. Kort verblijf gehad i.v.m. doorreis. Vriendelijke mensen, wel aan de prijs en zeer warm!