Hotel Jumeirah Beach***** in Dubai Ver. Arabische Emiraten beoordelingen 9.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 10.116 bezoekers online
Home > Ver. Arabische Emiraten > Dubai > Hotel Jumeirah Beach*****

Beoordelingen Hotel Jumeirah Beach*****

10 februari 2012

9,7
9,8
uitzicht vanuit Wild Wadi op het hotel

Hotel Jumeirah Beach scoort een 9,4 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Jumeirah Beach*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Jumeirah Beach***** in Dubai, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Hotel Jumeirah Beach***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Jumeirah Beach***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Ver. Arabische Emiraten. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ver. Arabische Emiraten. Vergelijk Hotel Jumeirah Beach***** met andere accommodaties in Dubai.

40 beoordelingen over Jumeirah Beach*****

met partner, Jan. 2012
Fantastisch hotel, niets op aan te merken......
Maarten
30-1-2012 Perfect strandhotel waar we voor de derde keer waren, alles klopt hier. Dit keer hadden we het Winter Flavours arrangement, met halfpension. Er is ook een Summer Flavours aanbieding, maar de temperaturen en de luchtvochtigheid in juli en augustus maken het dan niet fijn daar te zijn ;-). We hebben ook de Indulgence High Tea gedaan in het Burj al Arab, duur (450 DHS) maar zeker de moeite waard. Als je in januari gaat, check dan of Wild Wadi (gratis entree, aparte ingang) open is, want er wordt 3 weken onderhoud gepleegd in die maand, ieder jaar.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Een fantastisch hotel
Lili
31-12-2011 Een heerlijk luxe vakantie. Prachtig hotel, super ligging met uitzicht op zee. De kamers zijn groot en super schoon. De bediening is vriendelijk en gastvrij. Op het strand word je bediend van handdoek tot gratis ijsjes etc.
Alhoewel het hotel groot is zie je dat niet terug op het strand, ruimte genoeg.
De restaurants bieden veel variatie.

Het beste van het beste !!!!
Leon
21-6-2011 Wat een fantastisch hotel, beter bestaat niet meer,ruime luxe mooie kamers, super vriendelijke bediening in het hotel, 2x per dag werd de kamer gepoetst, ontbijt was magistraal, super kindvriendelijk, super waterpark bij het hotel inbegrepen, mooi strand,ideale ligging, met de taxi ben je voor 5 euro in het centrum, wie over dit hotel nog iets te zeuren heeft die kan beter thuisblijven !!!

met een groep
Voor herhaling vatbaar
Laura
5-5-2011 een geweldig hotel! Eten is super, het uitzicht adembenemend, wij waren hier met kinderen van verschilende leeftijden, voor ieder wat te doen. De high tea in het burj al arab hotel is prijzig maar zeker een aanrader! Voor ons was het een topvakantie!

met jonge kinderen, Okt. 2010
Perfecte ligging
Fam Van Bruggen
1-2-2011 Prachtig hotel, perfecte ligging en bijzonder kindvriendelijk (kinderen krijgen zelfs gratis waterijsjes die op het strand worden rondgedeeld). Direct aan het strand en met twee zwembaden. Tevens direct naar het Wadi Waterpark: gratis toegang als hotelgast, zeker een aanrader voor alle leeftijden.
Eten kun je in alle stijlen en alle even geweldig. Geen enkele keer niet lekker gegeten. Het ontbijt is prijzig, maar het meest uitgebreide wat je ooit hebt gezien!

met jonge kinderen
Perfecte ligging
Carolien
17-7-2010 De kamer was in jaren 90 stijl, veel goud, glans hout, maar ruim. Wij kwamen 's nachts aan en moesten half uur wachten op 2 opklapbedden voor kids. Ze wisten dat we kwamen..??!! Ontbijt zag er super uit maar kostte € 32,50 p.p. Veel burka's en sjeiks. De duinsafari in hotel geboekt en was echt super gaaf, ook met kids. in juli is het overdag 50gr, dus waterpretpark voor hele family heerlijk verzetje. Wist niet dat er moslimzwempakken waren, veel mannen die je aanstaren. prachtig uitzicht op 7 sterren hotel...

met partner, 2010
Fantastich Hotel, voor herhaling vatbaar.
Jermaine
5-2-2010 Ik ben een liefhebber van de Madinat Jumeirah hotels waar de jumeirah beach dus onder valt, deze zijn stuk voor stuk geweldig.

Wat vooral prachtig is aan dit hotel zijn de gigantisch grote ramen waardoor je zo vanuit je bed uitkijkt op de Burj dat in de avond een spetterend lichtshow opvoert.

De zwembaden, service, gratis toegang tot het wild wadi waterpark zijn ook uitmuntend, eigenlijk niets slechts te zeggen over de Madinat jumeirah hotels, ik bezoek er elke jaar wel een van, Dubai is dan ook mijn vaste vakantieland geworden.

Over het ontbijt heb ik nog niets gezegd, ook dit is uitgebreid en zeer goed verzorgd.
Ik ga zelf meestal in de zomer omdat de prijzen dan lager liggen, nog een prijstip...
op www.hotelprice.nl kun je de goedkoopste aanbieder van een hotel vinden, het is een soort hotel aanbieders zoekmachine.
Het is geen goedkoop hotel maar als je het kunt missen is het zeker een aanrader.

met partner, Jan. 2010
Een fantastisch hotel met heel veel mogelijkheden
Mathijs
31-1-2010 Aan de eerdere commentaren heb ik weinig of niets toe te voegen. Een fantastisch hotel, mede door het superstrand en de (gratis) mogelijke bezoeken aan Madinat, Burj al Arab en Wild Wadi. Ik kom jaarlijks in Dubai en switch graag van hotels, maar hier ga ik dolgraag nog eens naar terug :-)

alleenreizend
Wat een topper
greet
13-1-2009 ben er april 2004 met huwelijksreis geweest.
en kan het nog steeds niet vergeten het was een droom.
erg luxe kamers en mooie uitzicht super service, lekker ontbijt veel keus.
zou er zo weer heen willen....

met oudere kinderen, Jan. 2009
Zucht, heimwee.....naar Jumeirah Beach Hotel.
karin
11-2-2009 Wat een service. Wat een (bad)kamer. Gratis WIFI op de kamer. Heerlijk ontbijten aan het strand in de Beachcumber, waar ze het servet op je schoot leggen :). Er worden ananasijsjes en sinaasappelschijfjes uitgedeeld bij het zwembad en op het strand. Echt een vertroeteloord en... heerlijk weer (8 dagen in januari/februari 2009). Geen Engelsen gezien of gehoord, wel Russen, maar niemand zorgde voor overlast.
Leukste trip: met Seawings (watervliegtuig) vliegen over o.a. de palmeilanden.
Wil graag een keer terug en dan beter voorbereiden m.b.t. sightseeing (nu 2 dagen van te voren geboekt via touroperator).

9,7
9,8