Jumeira Beach & Park Dubai Ver. Arabische Emiraten. Informatie & Beoordelingen Jumeira Beach & Park ~ Zoover

Beoordelingen Jumeira Beach & Park

2 juni 2012

Jumeira Beach & Park

Beoordelingen Jumeira Beach & Park

Dubai
Wil je weten wat anderen vonden van Jumeira Beach & Park in Dubai? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Jumeira Beach & Park.
Wil je weten wat anderen vonden van Jumeira Beach & Park in Dubai? Op deze pagina lees je beoordelingen van Jumeira Beach & Park. Je kunt 1 vakantiefoto van Jumeira Beach & Park bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Ver. Arabische Emiraten. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Ver. Arabische Emiraten. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Jumeira Beach & Park in Dubai.

4 beoordelingen over Jumeira Beach & Park

met partner, Feb. 2012
"Jumeira Beach park"
anjo
4-3-2012 Strand waar je entree betaald, je kan op het complex eten en drinken kopen, bedjes, parasols en handdoeken huren.
Openbare strand ligt ernaast.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Park en Strand"
Helene
28-2-2012 Prachtig park met daarbij ook het strand met palmen. Entree AED 5,--
(ca. € 1,-) p.p.

met een groep, Jan. 2012
"Mooie stranden"
jeannyvandijk
5-2-2012 top prachtige stranden!!!!!!!!

met een groep, Mei 2011
"Heaven on Earth"
Simon en Burak (Tea...
16-6-2011 Het park heeft alles om tot rust te komen: Een parel wit strand, mooie schone zee (je kunt in het waterdrijven) eet en zon mogelijkheden, noem het maar op. Wij zijn er heen gegaan aan het eind van onze trip in Dubai, om tot rust te komen en ons weer op te laden voor het volgend avontuur.

Het bleek precies wat we nodig hadden. If you have not been their, your missing out.

Beste accommodaties in Dubai