Burj Al Arab Dubai Ver. Arabische Emiraten. Informatie & Beoordelingen Burj Al Arab ~ Zoover

Beoordelingen Burj Al Arab

Burj Al Arab

Beoordelingen Burj Al Arab

Jumeriah Beach, Dubai
Wil je weten wat anderen vonden van Burj Al Arab in Dubai? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Burj Al Arab.
Wil je weten wat anderen vonden van Burj Al Arab in Dubai? Op deze pagina lees je beoordelingen van Burj Al Arab. Je kunt 27 vakantiefoto's van Burj Al Arab bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Ver. Arabische Emiraten. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Ver. Arabische Emiraten. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Burj Al Arab in Dubai.

20 beoordelingen over Burj Al Arab

met partner, Apr. 2012
"Te chique"
alice_1
7-5-2012 Je moet de hele dag in het gala

"Te laat...."
Desi
31-3-2012 Hadden we heel graag willen ervaren, maar we ontdekten te laat dat je dan minimaal 3 weken van te voren een diner moet reserveren.
Van horen zeggen: duur, maar doen!

"Sky tea is aanrader"
Sonja Thissen
21-3-2012 Elke dirham meer dan waard. Vanuit de sky bar heb je een prachtig uitzicht op de Palm. Het eten en de thee zijn super lekker. Je voelt je hier een paar uur heel speciaal.

"Mooi!"
Ilse Nelisse
28-3-2012 Mooi!! Maar helaas niet binnen geweest! Vonden wij iets te prijzig.

met partner, Feb. 2012
"Sjiek hotel"
Emmy
13-3-2012 Erg leuk om te zien. Privé dus alleen van de buitenkant gezien, ook al erg indrukwekkend.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Schitterend!"
Dennis
6-3-2012 Ook te bezoeken. kamers mag je niet zien. vanaf Jumeirah beach mooi te fotograferen. Must see!

met vrienden, Feb. 2012
"Prachtig stukje design"
Eric
14-4-2012 Niet ingeweest, zwaar bewaakt, je kan er lunchen, 500 dirham p.p. da's ongeveer 120 euro

met vrienden, Jan. 2012
"Afternoon tea"
famcamp
2-4-2012 Wil je iets bijzonders doen? Boek dan in je eigen hotel de afternoon tea op de 27e etage. Kost een paar centen maar je krijgt er wel heel veel voor. Geweldige ervaring die ik niet had willen missen.

met partner, Jan. 2012
"Indrukwekkend"
Betsy
21-3-2012 Bij vorig bezoek hebben we daar geluncht. Een hele belevenis! Prachtig om een keer binnen te kijken.

met een groep, Jan. 2012
"Nice"