Vakantie Beoordelingen Dubai Ver. Arabische Emiraten vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.836 bezoekers online

Beoordelingen Dubai

10 februari 2012

Dubai

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Dubai. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Dubai. Ben je zelf op vakantie geweest naar Dubai? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Dubai scoort een 8,5 uit 10, op basis van 136 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 34 Appartementen, 62 Aparthotels, 1 (Cruise)schip, 1 Hostel, 295 Hotels, 1 Pension en 1 Villa in Dubai. Op Zoover vind je bovendien 670 vakantiefoto's van Dubai. Je kunt 8 video's van Dubai bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Dubai. Bekijk ook andere accommodaties in Ver. Arabische Emiraten. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ver. Arabische Emiraten.

124 beoordelingen over Dubai

met een groep, jan 2012
Geweldige mengelmoes
djimmieetten
Stranden
10-2-2012 Deze stad is een prachtig voorbeeld van hoe verschillende culturen goed met elkaar samen kunnen leven. Moslims en christenen leven hier op een vredige manier naast elkaar. Hierdoor hangt er een geweldige sfeer in de stad. Bovendien is de Burj Khalifa heel erg indrukwekkend, het hoogste gebouw ter wereld! Wow, een aanrader!

met partner, Jan. 2012
Dubai, in onze ogen ideaal in de winter.
Maarten
Stranden
30-1-2012 Wij vinden het hier fantastisch, maar er zijn ook mensen die het "over de top" vinden. Het is maar net hoe je het bekijkt......Mooie hotels met schitterende stranden, goed eten, extreem goedkope taxi's.

Shopping paradijs
Martijn
Stranden
29-1-2012 Mede door de nieuw aangelegde metro prima te bereizen stad. Veel cultuur en prachtige "hoogbouw", echter is een groot gedeelte van Dubai ook nog een bouwput waar je beetje doorheen moet kijken.

zakelijk, Jan. 2012
Iets om een keer te zien
guido
Stranden
29-1-2012 Alles draait om luxe en shoppen. Zomers er vooral niet komen vanwege de extreme hitte.

met partner, Jan. 2012
Dubai w'll come back for more
Paki
Stranden
5-2-2012 Mijn dochter en ik zijn net terug van een weekje Dubai en het was FANTASTISCH. Prachtig weer(23graden) en prachtige gebouwen, vooral de malls zijn indrukwekkend, luxe, luxer en nog luxer.(Ook H&M, Zara en Vero Moda zit er).
Een hoogtepunt was het zwemmen met dolfijnen in Atlantis The Palm.
Hangt wel een prijskaartje aan ,maar was ONVERGETELIJK., de hele dag verder op waterpark Aquaventure gebleven, een sprookje.
High tea op de Burj-Al-Arab was ook fantastisch.
Zeer vriendelijke mensen, en taxi's spotgoedkoop.
Souk Madinat Jumeirah vonden wij een van de meest sfeervolle plekjes
in Dubai, het is een soort Venetië in het klein, maar dan met abra's (watertaxi's)en steeds zicht op de Burj-Al-Arab.
Ook de stranden zijn ongeëvenaard, alleen al de kleur van het water is
van het soort blauw om voor terug te komen.
M.a.w. Dubai, W'll come back for more.

met partner, Jan. 2012
Leuk om een keer geweest te zijn
a.j.m.boerma
Stranden
22-1-2012 6 uur vliegen voor gegarandeerd mooi weer is eigenlijk al voldoende argumentatie.
Dubai is de moeite waardom 1 keer te bezoeken.
Al die shoppingmalls zijn ook leuk, maar denk niet dat heter goedkoop is, dan kan je beter op nederlandse uitverkoop wachten.

Bijzonder en 3 dagen is te kort
avdwilt
Stranden
11-1-2012 Burj Khalifa het hoogste gebouw ter wereld. Als je hierop wil dan van te voren (in NL al) ticket boeken (beste tijd rond zonsondergang).
Dubai Mall ligt ernaast. 1 van de grootste mall's ter wereld met enorm aquarium. Dit vonden wij de leukste mall van Dubai.
Naast het hoogste gebouw liggen fonteinen die 's-avonds elk halfuur op de maat van de muziek omhoog spuiten.

Het 7 sterren hotel (Burj al Arab) was voor ons het hoogtepunt. Hier high tea gedronken met heel veel hapjes. Ook dit moet je van te voren reserveren want alleen met een reservering mag je het hotel in. Het is wel heel prijzig maar wij vonden het waard. Je hebt uitzicht op de stad en op het palmeiland.

Mall of the Emirates is ook leuk deze heeft een skicentrum.
's Avonds zeker souks (marktjes) bezoeken (goudsouk, textielsouk).

Rondleiding door Jumeirah Moskee met humoristische uitleg van 2 moslima's. Was ook leuk en leerzaam.
Ook woestijnsafari is leuk (met een jeep door de woestijn scheuren) met BBQ.

met een groep, Jan. 2012
Zeker een aanrader!
Bart
Sfeer in stad
19-1-2012 dubai is een stad die zeker de moeite waard is, heel schoon, heel luxe en ook heel groot!

met een groep, Jan. 2012
Super mooi land
jeannyvandijk
5-2-2012 Leuk voor citytrip of strandvakantie

met oudere kinderen, Jan. 2012
FANTASTISCH
eryka van nispen
Stranden
7-1-2012 De mensen zijn zo vriendelijk en het is er zo veilig en vooral spectaculair luxe gebouwen, woonmalls, stranden,
tja ik dacht al veel gezien te hebben van de wereld, maar dubai slaat alles. Voor de cultuur geef ik een 10, dit kom je nergens te wereld tegen, zelfs het oude gedeelte van dubai is fantastisch. Ik zeg: dit is zeker niet de laatste keer dubai

zakelijk (5)
met een groep (7)