Hotel Posada La Bokaina in Maracay Venezuela beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Posada La Bokaina

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Posada La Bokaina

Hacienda El Portete, Sector La Bokai, 2110, Maracay
Hotel Posada La Bokaina scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Posada La Bokaina? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Posada La Bokaina in Maracay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Posada La Bokaina vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Venezuela. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Venezuela. Vergelijk Hotel Posada La Bokaina met andere accommodaties in Maracay.

1 beoordeling van Posada La Bokaina

1 beoordeling
met partner, Aug. 2009
"Zeker de moeite waard!!"
I.Alveringh
16-9-2009 De possda ligt midden in de natuur tussen de palmbomen en struiken en heeft zeer nette en schone hotelkamers.
De gastvrouw is uitermate vriendelijk en spreekt goed engels.
De weg ernaar toe is echter wel moeilijk begaanbaar echter waren wij denk ik via de verkeerde kant binnengekomen.Je word opgewacht door de huishond die je netjes naar de gastvrouw brengt.
Het strand is zeer dicht bij nog geen 5 minuten lopen.
Wij hebben het zeer goed naar onze zin gehad!!