Hotel Büyük Sumela***** in Macka Turkije beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Büyük Sumela*****

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Büyük Sumela*****

Ataturk Caddesi No:8, 61750, Macka
Hotel Büyük Sumela scoort een 8,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Büyük Sumela*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Büyük Sumela***** in Macka, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Büyük Sumela***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zwarte Zee. Vergelijk Hotel Büyük Sumela***** met andere accommodaties in Macka.

3 beoordelingen over Büyük Sumela*****

5,8
6,7
met vrienden, Sept. 2011
"Gezellig, leuke vakantie"
ikkuh
24-3-2012 het hotel was best wel mooi, leuk personeel.
de plaats waar het lag was minder,
hier was niet zo heel veel te doen.
maar los van de locatie was de rest van de vakantie super leuk.

met partner, Juli 2006
Dylan v/d Berg
25-7-2007 Het is zwaar nog uit de middeleeuwen zal ik bijna moeten zeggen we zijn er geweest een jaar geleden maar dit was echt zwaar beneden peil

Hugo Duran
8-7-2005 Het hotel ligt in het centrum van het plaatsje aan de doorgaande weg naar het Sumela Klooster. Ook hier heeft men er het nodige aangedaan om voor een goede ambiance te zorgen, de gezellige lobby met receptie en het restaurant zien er piekfijn uit. Zo ook de rest van de openbare ruimtes en natuurlijk onze kamer. Onze kamer is aan de voorkant en ziet er zeer verzorgd uit met mooi meubilair, er is deels berggezicht en gezicht op een in aanbouw zijnde flat. Er staan op de kamer twee bedden met één nachtkastje, een zitje met twee fauteuils, een bureau/toilettafel en een kastje met KTV en minibar. Er is voldoende licht, de vloerbedekking is schoon en er is geen airco.
Ontbijtbuffet; goed, Setdiner; goed.
Ons oordeel: Goed, voldoet aan zijn 5*, waarvan de laatste onlangs is bijgeplakt.