Beoordelingen Hotel Ulas**

24 mei 2013

Ulas**
Beoordelingen Hotel Ulas**
Kemer Mah, 07330, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Ulas** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Ulas** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Ulas scoort een 6,3 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Ulas** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Ulas**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Ulas** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Hotel Ulas** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Ulas** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Ulas** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Ulas**

5,7
6,5
6,7
6,2
6,4
alleenreizend, Sept. 2012
"Zeer goed voor 2 sterren"
urvin
3-9-2012 Was meer dan goed voor 2 sterren , personeel zeer vriendelijk en behulpzaam . Niets is te veel !! Het heeft een restaurant waar op woensdag voor 25 Lira een turkse avond wordt gegeven incl. BBQ echt super .
Jammer dat dit hotel wordt onder gewaardeerd is echt de prijs/ kwaliteit verhouding zeer goed . Kan u dit hotel echt aan raden . Elke dag rijdt er in de ochtend 3 x een gratis busje naar het strand en in de middag 3 keer terug . En wat dacht je de bedjes en parasol zij ook gratis en je kan er ook wat eten en drinken prijs is 2 lira of 1 euro voor frisdrank .

met partner, Juli 2012
"Prijs & Kwaliteit uitstekend!"
ASLI
8-7-2012 Ik verbaas me om de negatieve beoordelingen. Ik ben er pas geweest. Voor 2 sterren meer dan genoeg. Zwembad was schoon en goed onderhouden en best groot in verhouding. Schone kamer en personeel erg lief. Ontbijt was ook goed. Avond eten was bij het zwembad en zeer mooi voorbereid. Wordt aandacht gegeven aan kleine details. Kamers zijn goed onderhouden en alles is ruim.

Winkelstraat is op loopafstand en Side Centrum is 5 minuten met de dolmus. Dus ligging is ook goed!!

met vrienden, Aug. 2011
"Voor mij niet weer"
m
26-8-2011 het hotel is heel simpel, en het ontbijt moet je niets van verwachten.
Mensen zijn opdringerig tot vervelends toe. Niet erg schoon, maar het zwemwater is wel goed. Er om heen oud en vies.
Naar het dorpje lopen was best een eind.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Ulas** bij:

alleenreizend, Aug. 2011
"Onvriendelijk personeel - slecht hotel"
Renske
25-8-2011 Dit hotel is in erbarmelijke staat van onderhoud. Dat is allemaal nog te overzien als het personeel dan nog goed en gastvrij is en er moeite wordt gedaan om de gasten te helpen met alle gebreken van het hotel. Helaas is dit ook niet het geval. Ze zijn neerbuigend, onvriendelijk en handtastelijk naar hun gasten toe. Aan klachten wordt nauwelijks tot geen gehoor gegeven. Kortom, geen aanrader!

met jonge kinderen, 2011
"Slecht hotel"
Toine
25-8-2011 Dit is geen fijn hotel,wij hadden weinig luxe verwacht van een 2 sterren hotel maar het was nog veel minder ! Vieze lakens,schimmel in badkamer,volle vuilniszakken op de gang(ook `s nachts), deuren die niet sluiten,en ga zo maar door..zeker geen aanrader !! Wij nooit meer in ieder geval .

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Verschrikkelijk"
sabine
19-8-2011 dit hotel is absoluut geen aanrader.de kamers zijn oud,douche lekt,bed is heel erg versleten,slechte schoonmaak,handdoeken en beddengoed is vlekkerig en met gaten,onvriendelijk personeel,niet behulpzaam,kamers worden ondanks lekkende douches doorverhuurd zonder reparatie,overloop van zwembad staat zwart van de schimmel,meubilair rond het zwembad is oud en kappot,tafels vies en plakkerig....

"Super! Schoon, goed eten en vriendelijk personeel"
judith
29-8-2011 Ik verbaas mij over de slechte beoordelingen. Ik ben in augustus 12 dagen naar dit hotel geweest en ben er erg positief over.

We zaten de 4e verdieping, er is geen lift dus een medewerker droeg mijn koffer naar boven. Een uiterst nette schone kamer, schoon beddengoed en bovendien grote en goede bedden, heerlijk op geslapen. De kamer werd elke dag schoongemaakt.

Verder een erg groot zwembad wat ook erg schoon was, rondom het zwembad staan veel bedden en parasols.

Het personeel is erg vriendelijk en zeker niet opdringerig. Zij maakten graag even een praatje maar vielen je totaal niet lastig. Bovendien doen zij veel moeite om het hun gasten naar hun zin te maken.

Het ontbijt is idd vrij karig, maar de uitgebreide en bovendien goedkope menukaart maakt veel goed. Avondeten was heerlijk, zeker de traditionele ovenpot is een aanrader.

Wij zouden zeker nog een x gaan! En vonden het meer waard dan een 2 sterren hotel.

"Prima hotel, zeker voor de lage prijs"
26-8-2011 Wij sluiten ons geheel niet aan bij de negatieve waarderingen van mensen die er (zo te lezen) in dezelfde periode als wij zijn geweest. Dit was een goedkope last minute vakantie, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Wij hadden geen hoge verwachtingen (met twee sterren), maar het hotel was prima. De kamers zijn eenvoudig, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Aardig personeel, die soms een beetje doorschieten in hun enthousiasme, maar dit bedoelen ze goed. Het eten savonds is lekker, ze organiseren (goedkope) thema-avonden en er is een lekker zwembad. Het ontbijt is inderdaad helaas niet goed. het strand is niet op loopafstand, maar er rijden dus gratis busjes naar het strand. Op dit strand hoef je dan niet te betalen voor de bedjes.

"Vreselijk hotel, de goedkope prijs is nog te duur"
J. Uijtewaal
24-8-2011 Kwamen 's avonds laat aan en zaten op de 4e. verdieping. Op alle verdiepingen was het stik donker, lampen kapot, ontlasting nog in de wc, kamers zeer slecht onderhouden en vies, deur kon niet op slot, ontbijt vies aan een plakkende tafel.
Nooit naar toe gaan, iedere euro is teveel.

"Geweldige vakantie Aug 2011"
Stan
8-8-2011 Dit is een van de beste kleinschalige hotels in Side. De prijs/kwaliteit verhouding is buitengewoon goed, de mensen zijn heel erg vriendelijk en het eten is goed! Je kan voor een paar euro al dineren met dansers, er zijn vaak thema avonden en het is er altijd gezellig. Groot zwembad, genoeg bedjes en goed schoonmaak team die zelfs een dag ons hele bed hebben bestrooit met roze blaadjes. Perfect voor stelletjes! Er is een gratis busje naar het strand (want het is niet te lopen) en voor 2 euro ben je met de dolmush in het centrum. In de buurt zitten leuke restaurantjes (inc English Pub) en internet cafe en winketje is in de buurt. De kamers zijn wel wat goedkoper en in eerste opzicht niet luxe, maar van alle gemakken voorzien, het bed is redelijk en we hadden zelfs een nederlandse Tv zender. Al met al zijn wij heel tevreden over dit hotel!! Echt een aanrader! We hebben echt een band gekregen met het personeel!

1 2 3 4 5 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?