Hotel Sweet Home Boutique*** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy Turkije beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sweet Home Boutique***

Hotel Sweet Home Boutique*** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy

Beoordelingen Hotel Sweet Home Boutique***

Kemer Mahallesi, 1504 Sokak 2, 07330, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Hotel Sweet Home Boutique scoort een 8,5 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sweet Home Boutique***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sweet Home Boutique*** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Sweet Home Boutique*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Sweet Home Boutique*** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Sweet Home Boutique***

met partner, Sept. 2010
"Helemaal gezellig"
Chris de Peffer
29-9-2010 Nog maar net terug van een superlekker weekje. He was de eerste keer dat we ons door zoover hebben laten leiden in de keuze en hebben er geen spijt van!

Ligging leuk, service helemaal toppie, prijs/kwaliteit ongelofelijk, kamers brandschoon (en inderdaad een lekker bed!)

Het eten is echt wel ok en makkelijk als je er niet meer op uit wilt 's-avonds, maar er zijn ook prima restaurantjes in de directe omgeving waar je meer typisch Turkse keuken kunt genieten. Maar dat is dan ook het enige verbeterpuntje wat ik zou kunnen verzinnen.

Let op! De gevulde koeken zijn ondertussen achterhaald, ik heb nog nooit iemand zo naar fricandellen horen hunkeren als Baruch, dus schuif een doos fricandellen in een diepvrieszak! :)

met partner, Aug. 2010
"Zker de moeite waard"
Noor Kuijpers
30-8-2010 We hebben heerlijk genoten. Wat wij erg prettig vonden was het thuis gevoel wat we kregen. Dit kwam door Esmaralda en bruch-lee (haha) Prima ook voor een jong koppel net als ons.

met partner, Juli 2010
"Voelt echt als thuiskomen"
Gert
5-9-2010 Voor het tweede jaar voor dit hotel gekozen maar nu op eigen gelegenheid gegaan.
Zijn nu een klein maandje thuis maar heb nog steeds heimwee naar dit meer dan gezellige fijne vakantieadres,waar GASTVRIJHEID echt met hoofdletters geschreven mag worden.
Baruch en Esmeralda zijn echte kanjers als het gaat om jou een fijne vakantie aan te bieden.
Hopelijk weer tot volgend jaar

Geer en Gert

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sweet Home Boutique*** bij:

met vrienden, Juli 2010
"Een warm thuiskomen!"
kim en lianne
22-7-2010 We hadden een lastminute geboekt en van het hotel niet heel veel verwacht! Maar onze verwachting werd in positieve zin overtroffen. Wat een leuk, gezellig, gemoedelijk en kwalitatief zeer goed hotel is Sweet home! De kamers zijn brandschoon, heerlijke douche en goed eten. De nederlandse eigenaren doen er alles aan je het naar de zin te maken. Een super vakantie. Hedt enige iets mindere punt zou de ligging kunnen zijn maar met een taxi of een dolmus ben je binnen 5 min op het strand of in het schattige stadje side, dus ook geen probleem. Dit hotel is een aanrader en zeker de moeite waard nog eens terug te keren! Esmeralda en Baruch bedankt!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Nette mooie ruime kamers"
IJsje
17-7-2010 Leuk en net hotel. Mooie ruime kamers, goede harde bedden en een lekkere douche. Wel een paar min punten. Met kinderen ligt het hotel wel erg ver van de bewoonde wereld en strand (alles moet met bus of ruim een half uur wandelen), eigenaar (is tevens bediening en noem het maar op) komt erg amateuristisch over voor een hotel, een dochter van 8 die stelselmatig loopt te schreeuwen MAMA MAMA vanuit het app van de eigenaar aan de overkant of vanuit het zwembad, geen animatie en vertier voor kinderen, erg karig ontbijt (jam, pasta, plakje kaas en plakje worst en zoals overal in turkije meloen.

Toch een leuk hotel voor mensen die weinig eisen en veel willen wandelen. Kamers zijn zeker de moeite waard en een fijn zwembad buiten.

met partner, Juli 2010
"Een top vakantie"
Leonie & GertJan
10-8-2010 Zijn net terug gekomen van 11 dagen Sweet Home, en hebben het ontzettend naar ons zin gehad. de Prijs kwaliteit verhouding van dit hotel is dik in orde en heeft onze vooraf gestelde verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Er hangt een gezellige gemoedelijke sfeer in het hotel.

De kamers zijn meer dan schoon, zoals marc al aangeeft een riante keus s'morgens bij het ontbijt en alles vers. (voor de prijs die je betaald zou je inderdaad alleen brood met jam kunnen verwachten). Prijzen in het hotel zijn zeer schappelijk en conform de meeste horecagelegenheden in Turkije, en deze prijzen liggen een stuk lager dan in Nederland.

Ligging is prima, met ongeveer een kwartiertje lopen ben Side en er gaat iedere dag een gratis dolmus naar het strand.

Wij kijken terug op een heerlijke vakantie en komen zeker nog een keer terug.
Esmeralda, baruch en Famke, bedankt voor de fijne tijd die we bij jullie hebben gehad.

groetjes, kamer 405

met jonge kinderen, Juli 2010
"Weer heerlijk genoten in Sweet Home Boutique."
Marc
8-8-2010 Voor de 2e keer hier op vakantie geweest nu zelfs 3 weken.
Rechtstreeks geboekt, wat zeer goed is bevallen(vooral de lijnvlucht en de prijs).
Je kunt hier helemaal ontspannen en ook de kinderen vermaken zich prima.
We hebben heerlijk gegeten. Het ontbijtbuffet bestaat elke ochtend uit:
koffie, thee, melk, yoghurt, twee soorten sap, wit en bruin brood, boter, witte kaas, kaas, droge worst, worst, zelfgemaakte marmelade, kersenjam, aardbeienjam, abrikoosjam, chocopasta, eieren, chocopops, cornflakes, komkommer, tomaat, olijven, meloen, sinaasappel, peer. Genoeg variatie dus.
Dinerbuffet: Soep, brood en salades vooraf, 2 hoofdgerechten om uit te kiezen en altijd een overheerlijk toetje en/of vers fruit.
De sfeer is er prima; Baruch, Esméralda en Famke maken het iedereen ontzettend naar de zin. De kamers zijn zeer mooi, ruim en vooral schoon.
De ligging is net buiten het drukke centrum (slaapt wel zo lekker met kinderen), maar wel bij de hoofdstraat, zodat je snel opweg kan met de dolmus.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Nooit meer doen"
Abdel & maj
2-8-2010 Ligging is heel slecht je moet lang reizen voordat je naar het strand bereikt, Service is slecht na een vraag of de kaas kon worden bijgevuld kreeg ik te horen ; pech kies iets anders. Eten is altijd zelfde pasta in de avond en in de ochtend gewoon broodje jam. Kamers zijn redelijk bedden en douche is het enige plus puntje. kindvriendelijkheid is slecht kinderen worden als dieren behandeld, prijs kwaliteit is ook slecht alles moet je daar kopen zoals chips die vaak 4 euro is.. je mag niks mee naar binnen nemen terwijl chips daar vaak over datum is.. de eigenaren zijn heel erg irritant en vervelend. Ze zijn altijd in de gangen de wacht houden of je iets meeneemt naar de kamers want dat mag niet.
Wij zijn 2 weken gegaan het leek op 2 weken gevangenis in turkije.. misschien is dat wel beter ! eigenaar had ook ruzie met alle gasten.
Absoluut niet gaan naar Sweet home boutique

met partner, Juni 2010
"Top hotel, top eigenaren, relaxt vakantie vieren"
Esther Adriaansen
7-7-2010 wanneer je op zoek bent naar een rustige vakantie, goede service en kwaliteit ben je bij sweet home aan het juiste adres. Het voelt echt als thuiskomen!!
Heerlijk de batterij weer opgeladen.
Groetjes uit brabant

"Hoezo maar DRIE sterren ???"
Patricia & Jolanda
22-3-2010 Gister terug gekomen van een weekje vakantie.Het hotel ziet er erg netjes uit, hele mooie nette zuivere kamers, een ERG fijne HETE douche met STEVIGE stralen water!!(wat je niet zo vaak ziet in Turkije!) Erg vriendelijke mensen, die er alles aan doen om het je naar de zin te maken, de naam sweet HOME doet zich eer aan, je voelt je er meteen thuis ! Alles word in eigen beheer gedaan, Esmeralda doet er alles aan om elke dag lekker eten op tafel te krijgen. het is een klein maar gemoedelijk hotel met 25 kamers, dus alles is veel persoonlijker. wij vinden het een echte aanrader !!! Esmeralda,Baruch en Sabrina : Bedankt ! Het was gezellig ! Groetjes van ons !(ohja....mocht je er heen gaan : je maakt ze SUPERblij met lekkere nederlandse GEVULDE KOEKEN!!!)

1 2 3 4 5 volgende