Appartement Sun City*** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy Turkije beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Sun City***

ingang

Beoordelingen Appartement Sun City***

Yaly Mahallesi, 1095. Sokak, 7330, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Appartement Sun City scoort een 8,0 uit 10, op basis van 151 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sun City***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sun City*** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 192 vakantiefoto's van Appartement Sun City*** vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Sun City*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Appartement Sun City*** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

147 beoordelingen over Sun City***

met vrienden, Sept. 2011
"Overboekingen zijn aan de orde van de dag."
Lidy
26-9-2011 Leuk complex met vriendelijk personeel maar wij waren overboekt en werden in Appartementen Bartu aan de overkant ondergebracht. Ruim maar een arrogante eigenaar en veel kleine ergernissen over de staat van onderhoud. Uiteraard mochten we gebruik maken van alle voorzieningen en er werd meteen een compensatie aangeboden in de vorm van ontbijt- en dinerbuffet. Netjes maar wij hadden bewust gekozen voor alleen logies. Ontbijten hebben we dan ook niet gedaan. We hebben 1 keer gebruik gemaakt van het BBQ buffet, dat was redelijk. Toen we nog een keer het buffet wilden proberen was de aanblik alleen voldoende om elders te gaan eten. A la carte was het eten niet slecht maar neem geen kamer met eten inbegrepen. Tijdens ons 10-daags verblijf hebben we meerdere keren mensen zien arriveren die ook overboekt waren, je bent gewaarschuwd.

"Boek dit , is zeer goed."
Vliem
6-10-2011 Wij waren met z'n tweetjes en hadden een studio geboekt. Wij zaten in het oude gedeelte. Ik ben in verschillende kamers kijken geweest maar geef mijn onze ijgen kamer maar. Studio 222. Wij hadden de hele dag schaduw. Heerlijk, dus de warmte viel erg mee. Wij zaten recht tegen over de bar en zwembad, dus altijd wat te zien.Het personeel is erg vriendelijk en erg behulpzaam. Ik ben daar ziek geweest. Pas op, ze raden je wel heel snel aan naar het ziekenhuis te gaan. Personeel, iedere dag vragen hoe het met me ging. Het eten is er goed. BBQ was goed, alleen miste ik de BBQ. Die hoort je toch wel te zien, is wel gezelliger. Ontbijten hebben we één keer gedaan, was oké. Wij gingen het liefst met het busje naar het strand, daar was het wat rustiger. Hat andere strand lagen ze hutje mutje. Niet fijn. Je krijg, echt waar voor je geld bij Sun City. Wij gaan hier 2012 weer heen.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Goed hotel"
Fam van IJzendoorn
28-9-2011 Wij waren hier met drie volwassenen en klein kind, wij kregen appartement in het oude gedeelte was matig, maar kunnen zonder problemen omruilen naar nieuwe gedeelte, zijn heel flexibel en alles is bespreekbaar, voor kinderen een heel goed hotel met vier zwembaden, wij hadden alleen logie's en hebben een keer gebruikt gemaakt van de B.B.Q avond eten was goed, hebben ook een keer gebruik gemaakt van een complete hamam behandeling was zeer goed, verzorging van de kamers was goed elke dag schone handdoeken, bedden opgemaakt wat wij misten was af en toe een dweil over de vloer.

"Verkeerde keuze"
mariekebekker
9-10-2011 Sun City in Side is ons erg tegengevallen. Misschien komt het omdat wij 65+ zijn en niet meer zo flexibel. Enkele minpunten: Studio te klein voor woorden, een badkamer, keukenblok, tweepersoonsbed (1.50 breed), 1 nachtkastje, inbouw klerenkast, klein toiletmeubel, plank bevestigd aan muur als tafeltje en 2 krukjes. Schuifpui naar terrasje. Buiten 2 plastic stoeltjes zonder leuning en laag tafeltje. Hekje als afscheiding met de buren. Absoluut geen privacy. Bar lawaiig en tot laat open, de zonnebedden, die juist in de zon staan, worden om 16.50 uur met veel lawaai weggehaald om plaats te maken voor de restaurantstoelen.
Nog vragen? Stel ze gerust en wij zullen eerlijk onze mening geven.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Fantastisch, herlaling vatbaar."
Fam. van Wijk
19-9-2011 Wij gezin met 2 kids, 1 van 3 jaar oud en 1 baby van 8 maanden oud, samen met schoonouders in een 3 kamer appartement verbleven.
Prima te doen, aangezien je buiten leeft. balkon mag ruimer!
Ontbijt is simpel maar goed, eten bestelde wij a la cart, HEERLIJK, prima eten.
Ook bij Umut is het lekker, eigenlijk hebben wij altijd en overal goed gegeten, maar we aten het meest bij het Hotel zelf.
Animatie is leuk, wij hadden een perfecte plek, kamer 305 aan het zwembad. op de begane grond.
Zwembaden zeer schoon, schoonmaakster werken erg hard om de boel fris te houden, af en toe fooitje geven word gewaardeerd, dit merk je terug in het opvouwen of een bloemetje op tafel.
Turken zelf zeer vriendelijk en gastvrij, Side centrum duur, Kumkoy is veel goedkoper, zeker voor kleding etc.
Wij gaan zeker terug naar Sun city!!

met vrienden, Aug. 2011
"Heimwee naar Sun City"
Joyce
4-9-2011 Wij hebben een geweldige tijd gehad. Het appartement was goed ingericht, met goede bedden en binnen ruimte genoeg. Het balkon mocht wel wat ruimer, je kunt er geen grote tafel kwijt. Onze elektrische pitjes faalden helaas, maar uit eten gaan is toch goedkoop! Schoonmaak doet zelfs de afwas.
De zwembaden waren mooi. Vorige reacties hadden het over de beruchte ligbedreserveringen: wij hebben gezien dat het personeel dit niet goedkeurt en ook zelf de handdoeken weghaalt. Wij raden sowieso aan om de handdoeken weg te halen: de bedjes zijn om op te liggen en niet als handdoekmodeshow bedoeld.

Het eten bij Sun City is prima. Het personeel is vriendelijk, er is wel een hiërarchie. De ene neemt op en zal je de oren van het hoofd kletsen (als je wilt), sommigen ruimen af e.d. Elke avond is er happy hour en entertainment. Er is een vaste minidisco, daarna komt er elke keer iets anders. Wij hadden bijv. rock'n roll avond, karaoke, muziekquiz en Turkse avond. Hamam = aanrader!

Kortom: Top!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima vakantie adres."
Fam. Koperdraad
3-9-2011 Heerlijke vakantie gehad in Side. App. wordt goed schoongehouden, hulde aan de schoonmaaksters die keihard werken in die hitte. Wij hebben alleen logies gehad. Avondeten was heerlijk bij Cihan, bij receptie links en meteen straatje in links, rechtdoor aan het eind op de hoek. Supermarkt 101 zit daar ook, die is veel goedkoper dan de gemiddelde supermarkt. Umut is ook heerlijk. Strand bij Linda Beach is goed te lopen(bij Umut straat over) Met dolmus en stadbus ben je zo in side, leuk om mee te maken, rijden erg hard. Ga er zelf NIET rijden. Nadeel: veel Engelsen en noren die heel veel lawaai maken en erg veel drinken.Tot 4 uur 's nachts gaat wel ver. Ik had gelukkig oordoppen mee. App. eenvoudig, maar zelf koken hoeft geen probleem te zijn. 2 grote pitten. Uit eten is heel goedkoop gem. waren wij 108 TL. kwijt wat 45 euro is. Je eet je buik rond. Side stad erg leuk maar toeristisch. Ga je naar Manavgat boottocht, boek deze niet bij app. is heel duur.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fijne vakantie gehad in Sun City"
ajb
28-8-2011 We hebben een prima vakantie gehad, ondanks de overboeking in het begin. Hetzelfde verhaal als Tinka, het leek er op dat alle Nederlanders waren overgeboekt. We waren met 3 tieners, die zich goed hebben vermaakt, er waren veel leeftijdsgenootjes. Eten eenvoudig maar zeker niet om over te klagen. Personeel is vriendelijk.
Elke dag lekker warm en volop zon. Appartement ook eenvoudig maar voldoende. Je bent er alleen maar om te slapen, koken doet niemand denk ik, een zeer eenvoudig kooktoestel is aanwezig.
Ga ook eens naar de overkant om te eten, daar kwam tijdens onze vakantie een nieuwe Nederlandse beheerster (van Turkse afkomst)op het restaurantje, Tugçe (zeg maar Toetje).
En we zijn ook nog wezen eten bij Umut, dat is inderdaad prima.
Je kunt best naar het strand lopen, maar kan ook met het busje. Wij hebben het steeds gelopen.
Oud-Side is een half uur lopen ongeveer. Je kunt pinnen in lira en euro.

"Fantastisch complex met geweldige mensen"
john benschop
23-7-2011 Wij zijn afgelopen juli ( 2011) met ons gezin (vader/moeder + dochters 11 en 13jr) twee weken in Sun City in Side geweest en het was fantastisch!!!!!!Wij kijken altijd op Zoover voor we een bestemming gaan boeken en de vele goede beoordelingen hier waren inderdaad helemaal waar.Wij hadden half pension geboekt en dat is ons goed bevallen!Het eten was gevarieerd en goed.Voor ieder genoeg keuze.Ook s,middags hebben wij er veel gegeten daar je a la carte ook veel keuze hebt.
Verder is het een gezellig compact complex met geweldig personeel dat helemaal voor je klaarstaat!! In het begin moesten we er even aanwennen want het is toch een andere cultuur qua omgang,maar het zijn echt fantastische mensen die 24 uur per dag voor je klaarstaan.
Het appartement was een voudig doch voldoende..Je moet ook niet een luxe resort verwachten voor deze prijzen! Bovendien ben je daar toch alleen maar om slapen!
Wij zullen daar zeker nog een keertje terugkeren!!!!

met vrienden, Juli 2011
"Mooi, maar veel overboekingen."
Tinka
7-8-2011 Geweldige vakantie gehad in Side, maar Sun City had VEEL overboekingen. Wij waren met 6 personen en moesten de eerste 2 dagen in een appartement aan de overkant slapen. Op zich prima, alleen jammer dat het personeel van Sun City niet eerlijk is en smoesjes bedenkt. Naast ons nog minimaal 5 andere gezinnen/groepen die in een ander appartementencomplex geplaatst moesten worden, gewoon omdat ze teveel boekingen hadden voor het aantal appartementen. Dat viel tegen, maar ondanks dat een geweldige vakantie gehad. Personeel is vriendelijk en altijd erg behulpzaam. Appartement is erg schoon en ruim (alleen voor 6 personen wat krap). Zwembad is schoon, alleen jammer dat alle bedjes vanaf 8u de hele dag bezet worden gehouden. Wij hebben de hele vakantie bij de overburen gezwommen! Al met al een topvakantie. Alleen die overboekingen, beetje gek...