Hotel Sidekum***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy Turkije beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sidekum*****

Hotel Sidekum***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy

Beoordelingen Hotel Sidekum*****

Kumköy Mevkii P.K. 9, 8161bk, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Hotel Sidekum scoort een 8,9 uit 10, op basis van 385 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sidekum*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sidekum***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 318 vakantiefoto's van Hotel Sidekum***** vinden. Je kunt 6 video's van Hotel Sidekum***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Sidekum***** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

366 beoordelingen over Sidekum*****

met een groep, Mei 2012
"Geweldig"
arts
28-5-2012 Voor de eerste keer naar turkije,maar zeker niet de laatste.
Zijn van van 12 tot 19 mei in hotel sidekum geweest.
Alles super kamers eten zwembad strand,maar zeker het personeel,en het annimatieteam,ze werken zich een slag in de ronde,alle lof.volgend jaar zeker weer .

met partner, Mei 2012
"Voor de 5e x weer een super vakantie in sidekum"
Lucia
29-5-2012 wat hebben wij weer genoten in sidekum, alles nog steeds perfect. personeeel ,van restaurant ,en bediening en incheckbalie ook de nieuwe maneger is zeer correct ,het animatieteam is dit jaar echt super
ze weten hoe ze ons moeten vermaken geven hele mooie voorstellingen daar kunnen ze bij hollands got talent nog wat van leren,, het eten is zoals vanouds weer zeer goed.één minpuntje is nog steeds het strand paviljoen van hun..dat is niet zo mooi...maar er komt een bouvelard naar side daarom wordt het nog niet opgeknapt hopelijk is het volgend jaar al klaar er worden op dit moment overal nieuwe winkels gebouwd rondom sidekum wat heel gezellig is....wij hebben heel veel mensen weer gezien die ook vorig jaar daar waren de meeste komen steeds weer terug naar sidekum..dat wil toch wel wat zeggen denk ik...

met een groep, Mei 2012
"Zeer fijn hotel"
Marga van Sabben
15-5-2012 We (mijn vriend, mijn ouders en mijn zus en zwager) zijn net terug van een heerlijke vakantie! Side Kum is een zeer goed hotel. Het personeel is zeer vriendelijk, het eten is goed, de kamers zijn mooi, afstand naar het strand is prima te doen, het zwembad heeft fijne bedjes, er is een leuk animatieteam die mooie shows hebben neergezet en leuke activiteiten organiseren ................kortom wij hebben genoten!!! Zeker voor herhaling vatbaar.

"Prima kleinschalig hotel"
Anoniem
16-5-2012 In het hotel verbleven vnl. Nederlanders, Duitsers en Belgen (geen Russen!). Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het eten is uitstekend. Voldoende ligbedden aan zwembad en er werden nauwelijks ligbedden 'gereserveerd'. Het animatieteam is top. Nog nooit eerder meegemaakt in Turkije.
Het enige minpunt: verouderde apparatuur in fitness ruimte

"Super 5-sterren hotel!!"
Eugene
23-5-2012 Tot nu toe zijn we elk jaar naar een andere stad/hotel in Turkije geweest. Nu gaan we zeker volgend jaar terug naar Sidekum. Door de kleinschaligheid ben je in dit hotel geen nummer maar krijg je veel persoonlijke aandacht, zeker van het animatieteam. Het eten was meer dan geweldig en het personeel supervriendelijk.
Echt een aanrader.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Fantastische plek"
patricia
9-5-2012 Super hotel mooie kamers erg lekker eten en super goed animatieteam spreken nederlands duits en engels...super mooie shows is een disco aanwezig in de kelder

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Super hotel"
ger
10-5-2012 Dit hotel heeft alles wat iemand op vakantie maar kan wensen, we komen hier zeker nog een terug.Alles is boven verwachting, goede kamers en personeel, zeer leuk animatie team, en het eten hebben we nog nooit zo goed gehad.

met een groep, Apr. 2012
"Zeer goed hotel"
J H Claassen
10-5-2012 van 23 april tot 7 mei 2012 voor de tweede keer in hotel Sidekum geweest.
we zijn al in verschillende 5 sterren hotels in Turkije geweest waaronder n paar W O W hotels maar dit hotel komt er erg dichtbij, zeer goed eten
animatie team was super , personeel is erg vriendelijk en behulpzaam we gaan beslist volgend jaar weer naar dit hotel. elke 5 min. met n eigen busje naar t strand, lopend is ook goed te doen. en wat dacht je van t gebak dat je van 09.00 uur tot 24.00 uur kunt pakken . en dan voor n prijs van 1200 euro 2 pers. voor 15 dagen begrijp niet dat sommige mensen hier nog iets negatiefs over dit hotel durven te zeggen.

met partner, Apr. 2012
"Weer voor herhaling vatbaar"
jdekievit
30-4-2012 We zijn nu voor de derde keer in dit hotel geweest en weer hebben we het erg goed gehad. Ondanks de bouwactiviteiten van het nieuwe buurhotel. Er staat een erg leuk animatieteam, dat drie keer een erg leuke en goede show heeft neergezet, alle lof, ook overdag maken ze het de gasten naar de zin. Een volgende keer zal er zeker komen. Er komen veel vaste gasten naar het hotel, dat moet toch wel wat zeggen. Het eten was nog heerlijker, voor de vele kleine voor- en na gerechtjes. SUPER!

met partner, Okt. 2011
"Er zal nog wel een 3de keer komen"
jdekievit
31-10-2011 Vannacht teruggekomen van ons tweede vakantie in dit hotel. We hebben weer volop genoten. Al was het dan het einde van het seizoen, want vanaf 1/11 is het hotel gesloten, de gastvrijheid, de vriendelijkheid, het heerlijke eten, alles bleeft perfect. We zullen zeker nog wel een derde keer teruggaan.
Onze terugvlucht was pas laat, omdat het hotel geen nieuwe gasten kreeg konden we de kamer zonder kosten aanhouden. SUPER!