Beoordelingen Hotel Robinson Club Pamfilya****

24 mei 2013

Robinson Club Pamfilya****
Beoordelingen Hotel Robinson Club Pamfilya****
P.O. Box 41, TR-07601, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Robinson Club Pamfilya**** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Robinson Club Pamfilya**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Robinson Club Pamfilya scoort een 9,3 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Robinson Club Pamfilya**** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Robinson Club Pamfilya****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Robinson Club Pamfilya**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Hotel Robinson Club Pamfilya**** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Robinson Club Pamfilya**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Robinson Club Pamfilya**** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

39 beoordelingen over Robinson Club Pamfilya****

9,7
9,6
9,7
met jonge kinderen, Apr. 2013
"Super resort"
poelsfj
19-5-2013 na de laatste renovatie is het heerlijk vertoeven daar, genoeg te sprorten. door de verschillende zwembaden lijkt het niet druk. Op het strand kan je heerlijk onde zonwerende doeken liggen. Het eten is zoals altijd bij Club Robinson perfect.

met oudere kinderen, 2012
"Deze zomervakantie voor de 7e terug geweest"
elseoosterdijk
12-8-2012 GEWELDIG!!!

Wij zijn er deze vakantie voor de 7e keer geweest.
Toen we 4jaar geleden naar griekenland gingen viel dat tegen omdat we de luxe en geweldige club robinson in ons achterhoofd hadden.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Hier word je oprecht vertroeteld!"
Kordes
7-5-2012 Met 2 jonge kinderen (7 & 5 jaar) enorm genoten van vriendelijkheid, eten en sfeer. Er kan van alles. Er wordt aandacht besteed aan Nederlandse kinderen, door nederlands sprekende mensen aan te stellen. Wij hebben een fantastische vakantie gehad!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Werkelijk perfect!!!!"
Carrot
30-8-2011 Perfect georganiseerde club met waanzinnige entertainment, zeer enthousiast personeel, overheerlijke buffetten/diners, prachtige locatie en voorzieningen, waaronder vele tennisbanen, fitnessclub, 10 catamarans en ruim voldoende surfplanken/zeilen.
Werkelijk alles staat in het teken van de gasten (alles mag/kan).
De gasten zijn voornamelijk zeer nette en beleefde Duitsers, die zich fantastisch gedragen (geen dronken, ongeduldige, onbeschofte gasten gezien). Alle shows e.d. zijn zodoende in het duits (onder het personeel bevinden zich ook super vriendelijke Nederlanders dus dat is overkomelijk).
Om gebruik te kunnen maken van de surfplanken en catamarans dient men echter wel een internationaal erkend zeil/surfdiploma te kunnen overhandigen. Heb je dit niet, dan kan je deze ter plekke behalen door een 2-daagse cursus te volgen (ook erg fun, kosten circa 180-200 euro p.p.), waarna je alsnog overheerlijk kan surfen/zeilen!!
Zee/strand is fantastisch met schildpadden, dolfijnen e.d.

"Prima"
Leonie
13-7-2011 Dit jaar voor het eerst samen met mijn 6,5 jaar oude zoon naar Turkije. Het was prima verzorgd, het is in de andere reacties allemaal wel zo'n beetje gezegd. Met name de staf was uitstekend, altijd vriendelijk. Zwembaden en alles waren schoon. Eten was prima, heerlijk als er eens iemand anders kookt.
Twee opmerkingen: misschien wat naïef, maar het is geen avond stil. Geen avond. (Wel ochtend.) Er is iedere avond wel disco ergens. Is het niet op Pamfilia, dan is het wel op het resort ernaast. Ik heb op zich prima geslapen (om middernacht gaat de luide muziek uit, maar hoor je ergens nog wel muziek in de verte), maar vond het wel jammer dat ik geen avond op het balkon heb kunnen genieten van het geluid van de zee. Call me crazy. Ook vond ik het jammer dat die ene middag dat mijn zoontje zich bij het kinderprogramma aansloot er niemand was die Nederlands sprak (er werd gevraagd of hij dan misschien wel engels spreekt); het is echt allemaal in 't Duits; liedjes, de show 's avonds, alles

met oudere kinderen, Apr. 2011
"In één woord: fantastisch!"
Joke
7-5-2011 Onze eerste keer bij Robinson, en veel beter dan verwacht. De ligging, de sfeer (geen gezuip, geschrans en luidruchtigheid, maar iedereen beschaafd en opgewekt), de vriendelijkheid, het eten - zeer decadent vonden wij, hebben genoten van alles. Een bar OP de toch al prachtige pier met ligstoelen.... helderfris zeewater, drie zwembaden, hamam, en zelfs een speciale medische massage. De themabufetten en de shows waren geweldig. Hier kun je je de hele dag actief en relaxed bezighouden, en ook de hele dag eten en drinken. Wel heel veel jonge kinderen, wij gaan misschien Malllorca eens proberen. Robinson lijkt duur, maar al je dit allemaal moet betalen, ben je veel duurder uit. Het was een droomweek.

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Wat een uitvinding!"
Linda
20-9-2010 Wat een uitvinding, deze club! Heerlijk resort, duidelijk goed georganiseerd, lekker eten, zeer vriendelijk personeel, alles goed onderhouden. Met name voor gezinnen met kids/babys een superplek. Aan alles is gedacht, van een goed werkende babyfoon tot kinderrestaurant. De kinderclub is echt heel leuk met enthousiaste begeleiding. Van de diners wordt elke dag enorm veel werk gemaakt. Overigens is het overgrote deel van de gasten duits (voor ons geen probleem). Kortom: voor een onbezorgde vakantie met kids is dit echt een uitvinding!

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Voortaan altijd hierheen!"
vakantieganger
7-3-2011 Wij gaan in april 2011 voor de tweede keer naar deze club. Vorig jaar sept '10 ook geweest met 2 kinderen onder de 4, en was in 1 woord geweldig. Aan alles is gedacht, en alles mag je vragen, dat heeft deze stress mama een heel ontspannen vakantie opgeleverd.

De Duitsers hier (ca 90% vd gasten) zijn meer het wijn drinkende soort dan het bier drinkende soort; de prijsstelling van deze bestemming zorgt dan vermoedelijk ook voor enige selectie.

Het enige jammere vind ik dat de kamers net zijn, maar wel vrij sober (alleen een douche, geen bad bijvoorbeeld), en in deze prijsklasse zou ik iets sfeervollere kamers wel op zijn plaats vinden. Hoe dan ook, wij willen nooit meer ergens anders heen!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Absolute toplocatie!"
Pim
29-8-2010 Dit is echt vakantie vieren. Van begin tot eind is alle picobello in orde. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Top service en perfect eten. Voor het hele gezin is er wat wils. Een aanrader!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Wij gaan zeker nog een keer"
N. Kloosterman
10-8-2010 Wat een geweldige vakantie hebben wij gehad. Zeker een absolute aanrader. Wel warm, maar je hoeft niets. Van de service tot aan het eten helemaal top. We zijn het park niet afgeweest want de hele dag door entertainment. Zeker onze dochter van 6 kon haar creativiteit kwijt in het familie-atelier. Van juwelendoosjes maken tot schilderijtjes, alles kon ze daar doen. Ook geweldige glijbanen en 3 verschillende zwembaden. Elke dag keken wij uit naar het avondprogramma in het theater. We zijn bijna 2 weken geweest en elke avond een andere show. De medewerkers van het park moeten echt allround zijn, want ze doen overal aan mee en met plezier. Ook het eten was top. Geen avond hetzelfde. En wat wij ook erg leuk vonden was dat ze voor de avond een bepaalde thema hadden. Of rood/wit, zwart/wit of alleen maar wit. (Bijna) Iedereen ging dan ook in die kleuren kleding gekleed. Het is voornamelijk duits georienteerd. Dus alles goed geregeld!!! Niet goedkoop, maar dan krijg je ook wat.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?