Beoordelingen Aparthotel Lemas Suite***

6,3

24 mei 2013

Lemas Suite***
Beoordelingen Aparthotel Lemas Suite***
Yali Mah. Belediye Lojmanlari Yani 1, TR-07330, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Lemas Suite*** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Lemas Suite*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Lemas Suite scoort een 7,6 uit 10, op basis van 78 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Lemas Suite*** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Lemas Suite***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Lemas Suite*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Aparthotel Lemas Suite*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Aparthotel Lemas Suite*** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

73 beoordelingen over Lemas Suite***

6,5
met partner, Okt. 2012
"Leuk complex met een eigen wereldje."
F. Haverman
22-10-2012 We hebben genoten van het leuke complex. Wel flinke wandelingen naar strand en stadje.

met partner, Sept. 2012
"Dit echt NOOIT meer !!!!"
Stefan en Silvana
5-10-2012 personeel heel onvriendelijk zelfs heel onbeleefd,ligging is echt niet leuk je hebt echt het gevoel alsof je gedropt word ergens achteraf,het centrum van Side is te doen als je van lange wandelingen houd maar wil je even snel het centrum is dan is het echt veel te ver,ongeveer 45 minuten lopen dus met kleine kinderen echt niet te doen het strand is ongeveer 20 minuten lopen,kamers zijn redelijk oke al werkte bij ons in de kamer de meeste lampen niet ook werkte de meeste stopcontacten niet,bar is vrij saai de verzorging kan veel beter en het personeel is ook zeker NIET attent....internet werkte ook bijna niet op de tv had je 4 werkende zenders al moet ik eerlijk zeggen dat ik me aan het niet werkende internet en de tv niet gestoord heb,we hebben alleen van de kaart gegeten maar na 2x zijn we in het centrum gaan eten daar was het wat duurder maar dan had je ook prima kwaliteit,na 11 jaar Turkije was dit onze slechtste ervaring,
Side zelf is heel erg leuk trouwens maar Lemas suite is ramp

met partner, Aug. 2012
"Dit nooit meer"
van 't hof
26-8-2012 dit nooit meer het ligt erg afgelegen en in het zwembad lagen stukken glas die de toeristen er uit moesten halen. Het personeel was aan het dollen met de gasten. Later een andere kamer gekregen die wel beter was.
Het personeel nam geen tijd voor een bestelling ze vertelde gewoon dat het niet lekker was.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Gezellig hotel"
Chantal
9-9-2012 Erg leuk hotel, gemoedelijke sfeer. Hotel zelf biedt niet erg veel faciliteiten voor kinderen, maar mijn dochter van 6 jaar heeft zich des ondanks heel goed vermaakt. Personeel erg vriendelijk en staan meteen klaar voor je. Eten is erg goed, elke dag bijna wat anders en anders altijd de mogelijkheid om van de kaart andere gerechten te bestellen. Ligging is vrij oke. Voor bezienswaardigheden zul je net even wat verder moeten, maar dit is allemaal prima te belopen (ook voor kinderen)

met oudere kinderen, Juli 2012
"Veel waar voor je geld - goed hotel ."
Wim
8-8-2012 Lemas Suite ligt aan rand van Side, buiten grote drukte, relatief kleinschalig en heeft mogelijkheid van halfpension. Koude salades zijn smakelijk en er is afwisseling in het warme eten. In directe omgeving bevinden zich appartementenblokken (veel nieuwbouw) die er verzorgd uitzien, bestrating is wat rommelig. Kamers zijn eenvoudig maar ruim, allen tweekamer met airco, badkamer ietwat gedateerd maar kon er mee door, balkon aanwezig met stoeltjes. Er komen families en gezinnen, geen nachtbrakers en herrieschoppers. Personeel is vriendelijk. Hotel heeft Wifi (gratis), kan alleen in grote prieel naast receptie (buiten dus). Kamers dagelijks schoongemaakt, iedere 3 dagen schone handdoeken, iedere kamer heeft kitchenette. Vlakbij is een supermarkt (Migros) en kleine winkels in de buurt. Alleen begane grond geschikt voor rolstoelen of mensen slecht ter been. Wij raden dit hotel zondermeer aan, je zult er een prettige vakantie hebben, niet ver van het strand (ca 1 km).

met vrienden, Juli 2012
"Super vakantie!"
Julia
7-8-2012 Ik ben met een vriendin voor 8 dagen naar deze accomodatie geweest. Mijn algemene indruk van deze accomodatie is erg positief! Ons appartement had een keuken(tje), badkamer, woonkamer en een slaapkamer. In de badkamer zat (zoals je bijna overal wel ziet in hotels in Turkije) wel wat schimmel in de voegen. Verder was de badkamer wel netjes schoon. De schoonmaaksters maken de kamers redelijk schoon. Het personeel is erg vriendelijk en zullen je helpen met al je (eventuele) problemen en vragen. Je moet wel een stukje lopen naar de winkeltjes en het strand. Ook voor de opstapplek van de dolmus moet je een stukje lopen. De dolmus brengt je naar het stadje Side. Dit is een erg gezellig stadje. Een klein nadeel; twee meiden die er alleen rondlopen worden er niet met rust gelaten...Vanwege de extreme temperaturen zijn wij bijna niet op het strand geweest (je verbrandt er levend). Ik vind de prijs/kwaliteitverhouding goed. Alles samengenomen hebben wij een super vakantie gehad!

met vrienden, Juli 2011
"Heerlijk genoten!"
Janine
22-8-2011 Ik was erg tevreden over het appartenmentencomplex! De kamer was aan de kleine kant, maar meer hadden we niet nodig. We hadden een ontbijt erbij, en daar hadden ze elke dag nog genoeg tegen 10uur. Elke dag hadden we een makkelijk bedje bij het zwembad (strand ligt een eindje verder en was te warm!), en we zaten aan de rustige kant van de weg (complex heeft 2 gebouwen), dus erg rustig in het zwembad kunnen dobberen! De ligging is iets verder van het kleine centrum af, maar het centrum is hartstikke leuk! Heerlijk eten bij Youssef of lekker cocktails drinken bij Queens, zeker een aanrader! Hele aardige mensen, ken wel duidelijk je grenzen (ik was samen met een vriendin, en twee meiden samen zijn een grage prooi voor een leuke avond op het strand, de turken daar zijn niet zo trouw). De turken keken wel telkens raar als we aangaven bij Lemas Suite te slapen, maar ik heb niets op te merken. Wel vrij veel Engelsen, maar dat vond ik geen probleem.

"Een absolute aanrader!"
Paul
29-8-2009 Ik sluit mij geheel aan bij de andere recenties uit 2009 over deze accomodatie en wij hebben ons hier dan ook prima vermaakt.

Hoofdgebouw
De 2-kamerappartementen, dit zijn er 52 van de 60, zijn ruim; huiskamer met open keuken, overloop, badkamer en slaapkamer.
De vier 3-kamer appartementen geven je nog eens 25% extra ruimte.

Bijgebouw
Studio's/hotelkamers zónder keuken.

Personeel
Het personeel is vriendelijk, hulpvaardig en heeft het duidelijk naar hun zin en dat stralen ze dan ook uit.

Nationaliteiten
Nederlanders, Engelsen, Zweden, Noren en Denen.

Zwembaden
In totaal 4, waarvan 2 kinderbadjes.

Overig faciliteiten
Restaurant, 2 bars, turks bad, masseur, kapper, fotograaf, gratis busje naar en van het strand, en wekelijks een Turkse avond.
Kluisje, GRATIS aircondition, koelkast en televisie met BVN, Eurosport, BBC World.

"Kleinschalig rustig appartement"
Olaf en Miranda en ...
29-8-2009 We hebben 2 weken een leuke vakantie gehad in deze gemoedelijke accomodatie. Pluspunten zijn: een goed restaurant, nette kamers, goede en regelmatige schoonmaak, geen harde muziek, supermarkt met normale prijzen en gezellig zwembad. Enkele nadelen: Zwembadwater niet schoon en helder, geen annimatie (op de dansjes van de obers na), weinig voor de kinderen en natuurlijk de ligging.
Restaurants in de buurt halen de turkse standaard bij lange na niet, dieptepunt "the pelikan steakhouse" daarintegen was "Cheers" weer goed.
Side is een touristisch gezellig plaatsje met veel oudheidkundige bezienswaardigheden. Toppers in de omgeving zijn de green canyon en natuurlijk Seleukeia (Huur een jeep en waag je leven). Ga op de terugweg eten bij de kleine waterval( kucuk Selale)van manavgat bij restaurant Melas en je hebt een topdag.

"Een heerlijke vakantie!"
Anouk en kids
28-8-2009 De app. waren prima en er werd goed schoongemaakt. Het personeel was meer dan vriendelijk en duidelijk dol op kinderen. Ze deden er alles aan om het je naar de zin te maken. Ook het restaurant behorende bij de app. was prima. Er was volop keuze in Turks eten maar ook waren er kindermenu's. Verder een kinderbad, speeltuintje en mini-market. Afstand naar de dichtstbijzijnde winkelstraat (hoofdstraat) was op zich niet ver (ongeveer 10 minuten lopen) maar met een buggy niet handig. De weg ernaar toe is onverhard en onverlicht dus niet ideaal maar wel te doen. Als je naar het strand wilde kon je gratis met een dolmus die je ophaalde bij het appartement. 's Avonds was er bij het restaurant bij de app. volop leven in de brouwerij dus als je echt puur en alleen voor de rust en stilte gaat is dit wellicht geen handige keus.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?