Beoordelingen Hotel Kumköy Beach Resort*****

25 mei 2013

Kumköy Beach Resort*****
Beoordelingen Hotel Kumköy Beach Resort*****
Kumkoy Mevkii - Sahil Cad 24, TR-07600, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Kumköy Beach Resort***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Kumköy Beach Resort***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Kumköy Beach Resort scoort een 9,1 uit 10, op basis van 520 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Kumköy Beach Resort***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Kumköy Beach Resort*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Kumköy Beach Resort***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 630 vakantiefoto's van Hotel Kumköy Beach Resort***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Kumköy Beach Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Kumköy Beach Resort***** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

477 beoordelingen over Kumköy Beach Resort*****

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Geweldige locatie"
Chantal
10-5-2013 Voor de 2de keer geweest,en het was weer een top vakantie.Wij gaan zeker terug. Moeten wel invessteren in de kamers en badkamers maar het was schoon!Animatieteam is ook erg vermakelijk,als je bij het goeie zwembad ligt. Ze doen hun best.Wij vonden het personeel achter de bar buiten niet zo vriendelijk,ze beheersen de talen niet zo...Het eten is gewoon super daar. En voor kids ook top. En buiten het hotel ook genoeg vertier,winkeltjes vooral,je hoeft dus niet ver te gaan,top dus.

met oudere kinderen, Apr. 2013
"In 1 woord fantastisch"
Desiree
6-5-2013 Kumkoy Beach resort & spa. Super hotel, grandioze zwembaden en leuke glijbanen. Prachtig strand, goede service en het was schoon! wij komen zeker snel weer terug.

"Iets overgewardeerd"
gerard leijdekker
10-5-2013 Het eten s avonds goed s middags duidelijk minder s avonds het vlees matig eind april s avonds bijna geen animatie wijn nog steeds zeer slecht de royal hotels duidelijk iets beter ligging heel goed als je van winkeltjes houd. In seizoen erg groot 1000 mensen is prima 200 m.i te veel

"Op naar de 16e keer"
Egbert & Attie
2-5-2013 Voor de 15e keer geweest in dit hotel vanwege het ruime aanbod eten, het gebruik van alle faciliteiten van het zusterhotel en het bijna ongelimiteerde gebruik van de à la carte restaurants. Superschoon hotel, raakt met z’n 7 jaren wel ietwat gedateerd. Opfrisbeurt zowel binnen en buiten zou niet verkeerd zijn. Iets wat niet alleen bereikt door een flatscreen TV op de kamers te plaatsen. Ook moet men ervoor waken dat men niet het oog voor de details verliest, kleine dingen die er voorheen standaard waren en waarom nu expliciet gevraagd moet worden. Na een terechte klachtenregen over de wijn kwaliteit is deze inmiddels in de à la carte restaurants verbeterd maar nog steeds niet in de buffetrestaurants. 75% van de bediening is bekwaam, rest moet nog veel leren (ook talen) maar dat is een kwestie van tijd. Veel Hollanders als stamgast, moet ook iets zeggen volgens mij.

"Super hotel"
jeurissen jean pier...
2-5-2013 Schitterend hotel. Prachtige ligging. Eten super lekker. Bediening erg vriendelijk. Zo vele mooie hotels 5 sterren hebben , heeft dit er voor mij 6 sterren. Super vakantie gehad

met oudere kinderen, Mrt. 2013
"Super hotel maar..."
Sabrina
6-4-2013 We zijn voor de tweede keer naar Kumkoy beach geweest, en vonden het goed. Maar toch een achteruit gang van het eten. Er zit niet veel afwisseling in het eten, elke dag hetzelfde.
De wijnen (wit, rood en rose) zijn niet te drinken. Maar voor de rest geweldig hotel.

met partner, Jan. 2013
"Gaat achter uit"
Jos ten Have
18-1-2013 Voor de 7e keer naar dit hotel geweest. Het Hotel is na 7 jaar intensief gebruik aan een opknap beurt toe. Meubels, muren, zijn toch best wel beschadigd. Tijdens ons verblijf heeft het 1 dag behoorlijk geregend, het hotel is zo lek als een mandje. In het restaurant, wc, receptie, overal stonden emmers om de lekkage`s op te vangen.Ook rondom het zwembad, terras, zijn vele tegels kapot, en aan vervanging toe. Het is er nog steeds erg schoon, het eten is qua aanbod in deze tijd van het jaar wat minder ivm de geringe aantal gasten, maar nog steeds erg goed

met vrienden, Okt. 2012
"Heel goed maar kan makkelijk nog veel beter"
anton
18-10-2012 Peroneel 80% zeer gemotiveerd. Rest moet echt scholing hebben.
Wifi slechts in lobby. Niet van deze tijd.

Ontbijt is geweldig en royaal. Dinner zeer ruim maar kan wel met wat meer fantasie.
Bediening zou moeten leren serveren.

Super kamers en prachtige zwembaden.

Gaan er misschien nog wel weer een keer naar toe.

met partner, 2012
"Super hotel volgend jaar weer"
de Laat
1-10-2012 Dit jaar voor het eerst in dit hotel geweest, zouden eerst met 4en gaan maar wegens ziekte werd dit met 2en.
Per ongeluk in alle hecktiek een verkeerde (voordeel)kamer geboekt, na overleg bij de receptie en 1 nachtje te hebben overnacht gelijk de dag erop een nieuwe kamer, met alles er op en als service niets bij hoeven betalen, terwijl het toch onze fout wel was, dat noem ik SERVICE.
Eten elke dag super, wij waren er van 17-9 t/m 27-9, hotel was wel druk maar elke dag toch ruime plek bij strand en zwembad.
We gaan zeker volgend jaar terug!!!!

met partner, Sept. 2012
"Zeer goed"
mietje
20-9-2012 in dit hotel geweest van 04-09 tot 18-09,enorme keuze van eten. Hadden een rustige kamer met zijdelinks-zeezicht ,rustig en groot (2206)
de bediening is(voor wat ons betreft) ZEER GOED GEWEEST)bij aankomst ook een nederlandstalige receptioniste en vlotte check-in doordat ik op voorhand een e-mail gezonden had.
het was trouwens de 27ste keer dat we in turkije waren en steeds 5sterren all-in,alleen is voor ons het ital.restaurant en de bbq niet meegevallen maar ja....eten genoeg en zeker in het MELUSINA restaurant(geen reservatie,gewoon naar toe gaan) die we iedere avond bezochten omwille van de mindere drukte en persoonlijke bediening er waren in die periode 2000 gasten Dit hotel is zjn prijs/kwaliteit waard.We gaan er MISSCHIEN wel nog eens terug!!!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?