Hotel Kumköy Beach Resort***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy Turkije beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Kumköy Beach Resort*****

Hotel Kumköy Beach Resort***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy

Beoordelingen Hotel Kumköy Beach Resort*****

Kumkoy Mevkii - Sahil Cad 24, 07600, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Hotel Kumköy Beach Resort scoort een 9,2 uit 10, op basis van 451 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kumköy Beach Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kumköy Beach Resort***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 562 vakantiefoto's van Hotel Kumköy Beach Resort***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Kumköy Beach Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Kumköy Beach Resort***** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

420 beoordelingen over Kumköy Beach Resort*****

"Opnieuw schitteren"
Marielle Tielen
31-5-2012 Voor de 2e keer in Kumkoy Beach en het was weer zalig! Mooie kamer, prachtig zicht, lekker eten. We hebben er van genoten en ik kan het iedereen aanraden. Sommige mensen van het personeel kunnen misschien ietsje vriendelijker zijn, is het enige minpuntje.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Heel goed hotel,kleine minpuntjes."
familie
27-5-2012 Al heel vaak in Turkije geweest,maar nergens zo heerlijk en uitgebreid gegeten als in dit hotel,iedere dag verse vis,garnalen,sushi.de heerlijkste amuses,de kinderen hebben heel vaak ijs,popcorn,wafels,suikerspinnen kunnen halen.
heerlijke pattiserie,de hele dag door kan je je rond eten aan gebak.
Wij hadden het nadeel dat het weer niet goed was,dus veel binnen vertoeft,ook in het binnenzwembad en in de gratis sauna.
gratis minibar op kamer die iedere dag werd aangevuld,gratis kluis op kamer.
De kamer op zich was heel mooi,en uitgebreid,we hadden alleen een kamer aan de tuinzijde geboekt en kregen een kamer met uitzicht op plat dak en drukke weg,met om 5.00 herrie van moskee.
En hierover was niet te discussieren.(wel geprobeerd)
Voor de kinderen was er in mei weinig te doen,heel veel oude(re) duitsers
had ook het gevoel dat de duitsers een soort voorrangspositie hadden,,zou hier wel graag nog een keer heen gaan,maar het hotel is vrij prijzig.

met partner, Mei 2012
"Mooi hotel en heerlijk eten"
Freek en Aly
23-5-2012 Voor de 5 de keer geweest Eten was weer uitstekend. Jammer dat de kamerverdeling 1 grote chaos is. Als je een extra dure kamer boekt, moet je eerst boos worden om die te krijgen. Dit is echt een min punt, want er werd heel veel over geklaagd.

"Supergoed hotel!!"
jessy
20-5-2012 Prachtig superhotel!!
Zeer net en verzorgd, hele mooie zwembaden en tuin.
Ik heb hier echt een hele goede vakantie gehad, je komt hier niets tekort.
Enig klein minpunt: ze hebben hun eigen spa en wellness.
Deze hebben we ook gedaan (normaal 44€ p.p. voor pakket peeling-schuimmassage-lichaamsmassage en gezichtsmasker, maar nu aan speciale prijs van 35€ p.p) Deze was gewoon geweldig, maar eens dit gedaan is komen ze af: je moet nog terugkomen voor extra behandeling, voor u 250€, dan zeg je dat je dit niet doet en dan worden ze lastig..., is een verkooptruk...
We waren 1 week geweest en er was enkel de laatste avond een show buiten... hele mooie samba-show met braziliaanse danseressen... prachtig... jammer dat het buitenshowseizoen pas op vrijdagavond 18/05 begon...
Voor de rest echt een aanrader ... we waren de eerste keer in Turkije en een hele goede indruk gekregen mede dankzij dit hotel.
Heb al horen vertellen dat dit zeker qua eten het beste is van hele streek!!

met oudere kinderen, Mei 2012
"Super hotel met een prachtigen tuin"
S. Markgraaf
6-5-2012 Wij zijn net terug van dit hotel en het was een erg goed hotel.
De tuin is prachtig en geeft je echt een resort gevoel.
Het is wel groot mar je kunt op zoveel plaatsen eten en drinken dat het zich allemaal goed verdeeld.
Het eten is geweldig. Zoveel heerlijke kleine hapjes en het toetjesbuffet is iedere avond een groot feest. Mensen die van vis houden die zitten hier helemaal op hun plaats. Iedere avond wel 10 soorten. Wij zijn al 8 jaar in Turkije geweest Rixos, Barut enz.. maar dit hebben we nog nooit meegemaakt.
Klein minpuntje was de afstandelijkheid van het personeel en de animatie die echt kinderachtig was. Dit zou voor een hotel in dit genre niet mogen.

"Super"
frans
28-5-2012 van 19-04 tot 07-05 met vakantie geweesd zeer goed hotel lekker eten mooie kamers enfin prima hotel gaan zeker nog terug een aanrader.ook nogmaals bedankt aan fie en rien uit bocholt en aan toon(vrt) voor de zeer goede info

met partner, Apr. 2012
"Geweldig hotel met 2 min puntjes"
Ineke
28-4-2012 We zijn voor de tweede keer in dit hotel geweest en zeker voor herhaling vatbaar.
Echt geen lange rijen voor het eten,ja, als je met zijn alle voor de deur gaat staan om 19u en rennen gaat naar een tafel,dan heb je rijen.
Maar ga je om 20u,dan heb je alle tijd en er staat precies het zelfde.Alles blijven ze aanvullen.
Ik heb maar 2 min punten, de hoge instap in bad als je wil douchen en wij sliepen boven het restaurant op de eerste etage,dan wordt je om 7u wakker gemaakt door het schuiven van de stoelen, eerst konden we dat geluid niet thuis brengen, dachten aan de schoonmakers, maar dat was het dus.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Goed hotel op een centrale ligging."
Esperanza
4-5-2012 Mooi centraal gelegen hotel. Buitenomgeving erg schoon, kamers wel wat stoffig. Kamers zijn ook erg gehorig, elk kuchje van de buren hoor je. Personeel erg vriendelijk en spreekt voornamelijk Duits. Jammer dat er vanaf 1 mei pas avondentertainment was, hoewel dit niet erg spectaculair was. Misschien zijn wij wel te veel verwend in m.n Titanic.
Het eten was erg goed, overdadig. Door de verschiilende ruimtes in het restaurant, kwam het als geheel toch minder massaal over, kon je redelijk rustig eten, bleef je verstaanbaar voor de anderen.
Vanuit het hotel is het prima wandelen, o.a. naar Side zelf, of op een van de boulevards langs het strand. De dolmus stopt praktisch voor het hotel, kost maar 1 Euro naar Side!

met een groep, Apr. 2012
"Hotel perfect, bediening restaurant waardeloos."
Barnhoorn
24-5-2012 Geweldig hotel, prima zwembaden, mooie kamers,perfect schoongehouden, eten uitstekend, bediening restaurant waardeloos uiterst onvriendelijk.Is echt jammer voor zo.n uitstekend hotel

met partner, Apr. 2012
"Mooi weer maar hotel was nog weinig uitgebaat"
Peter
19-4-2012 A la carte restaurants zijn gratis, slechts twee per dag uitgebaat, en niet whaaw! Italiaans resto wel aanrader! Mexicaans niet gedaan! Strand met zetels niet uitgerust en snackresto aan strand niet uitgebaat. Kamer ok maar gesnurk van buren door de muren heen!Niet onder de indruk van het eten!Liever intiem aan tafel dan veel en in de rij staan!Spaghetti-stand werd niet à la minute gepresenteerd in tgst tot vele andere hotels.