Hotel Kahraman** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy Turkije beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Kahraman**

Het Hotel

Beoordelingen Hotel Kahraman**

Yali Mah. Sahin Sok., TR-07330, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Hotel Kahraman scoort een 8,1 uit 10, op basis van 438 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kahraman**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kahraman** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 329 vakantiefoto's van Hotel Kahraman** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Kahraman** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Kahraman** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

438 beoordelingen over Kahraman**

met partner, Mei 2012
"Leuk hotel,... maar dat komt door de gasten."
s niezen
27-5-2012 ontbijt zeer eenvoudig , als je bijvoorbeeld yoghurt wilt ? , moet je het aan de kok vragen,... de "receptioniste" mag wat mij betreft , ook wel een klantvriendelijkheidstraining gaan volgen.

met partner, Apr. 2012
"Klein maar heel fijn"
charon
1-5-2012 hotel ligt zeer gunstig tussen restaurants en 10 minuten lopen naar het strand. je loopt dan tussen de winkels door dus genoeg te zien. Het hotel ligt in een woonwijk, vlak bij de markt en de moskee (mooi om te zien!) om de hoek zijn er verschillende lekkere restaurants die erg betaalbaar zijn. Het personeel is erg vriendelijk en de kamers waren ontzetten schoon! Bij het ontbijt voldoende keuze en soms een omelet. Bij het hotel war er savonds een vuurtje was erg gezellig. Wij hadden een rolstoel mee en ook dat ging prima!

met partner, Okt. 2011
"Super"
y.leeuwenburg
17-10-2011 Fijne accomodatie,goede service.Shuttlebusje naar het strand waar het heerlijk toeven was.
Na drie jaar all inclusive was dit echt genieten.Eten in het hotel was prima.In de nabije omgeving ook voldoende retaurants en in het centrum een overvloed aan restaurants.
Personeel is vriendelijk,Hassan(de kok)is prettig gestoord.Wij komen zeker nog eens terug.

"We komen hier zeker weer terug."
johanenrianne
16-10-2011 In dit Hotel komen veel Nederlanders.Super personeel met een hele goede keuken ook in de avonduren. In een rustige buurt en het vervoer naar het strand is super en dit is een strand waar alles gebeurt en waar de ligbedden nog gratis zijn en er is nog ruimte.
Prijs/kwaliteitverhouding dit is zeer goed.De plaats Side is een aanrader om te gaan bezoeken.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Fantastisch hotel met warme sfeer!!!"
BAY
27-9-2011 Het was fantastisch... we zijn net terug van vakantie. K heb het echt naar mijn zin gehad, het personeel was erg vriendelijk en erg behulpzaam met alles. Het personeel spreekt goed nederlands, makkelijk om te communiseren. Dit familiehotel is echt een aanrader, je voelt jezelf hier door de warme sfeer ook heel snel thuis.. Tot de volgende keer....

"Perfectemento ;-)"
Fiona en ron
10-10-2011 Perfect hotel! Hele lieve mensen! Totaal niet opdringerig, heel hulpvaardig.Net als de sfeer was ook het eten een succes.Een perfecte Hammam in de buurt, in app Kentia, een paar straten verderop.Fantastische massage, ontspannend en niet pijnlijk;-)
aanradertje!! zowel het Hotel als de Hammam.

"Een absolute aanrader!"
Karin Erkens
26-9-2011 Wij hebben in sept 2 weken genoten van een heerlijke vakantie in Hotel Kahraman!

We waren bang dat het tegen zou vallen door de soms negatieve reacties, niets was minder waar!

Een kleine, maar nette kamer die goed wordt schoongemaakt elke dag. Nee idd geen koelkast, maar ja wat verwacht je dan! Weinig betalen en een 5 sterrenhotel verwachten? Het is ook een HOTEL, geen appartement, dus logisch!

Het ontbijt hebben we een paar x gebruik van gemaakt, wij wilden toch iets langer uitslapen. Maar het zag er prima uit, nogmaals zeker voor de prijs!

Het eten is echt heerlijk en voor een paar tientjes krijg je een lekkere maaltijd, mét gratis voorgerecht! Het drinken is qua prijs vergelijkbaar met Nederland en inderdaad duurder dan buiten het hotel, maar ja daar halen zij de winst uit!

Bij vertrek door al t personeel gedag gezegd met 3 zoenen, bij welk hotel gebeurt dat nog!?

Al met al een top vakantie! Bedankt Nadia, Silo, Yousouf, Ahmed, Hassan en iedereen die ik vergeet!

met vrienden, Sept. 2011
"Super"
Joke, Magda en Anne...
25-9-2011 Voor de 1e keer in dit hotel. De kamers zijn niet groot, maar netjes en schoon. Het eten is goed en vooral veel. Het ontbijt vonden wij zelfs uitgebreid, diverse soorten jam, chocopasta, kaas, worst, eitje, fruit en zelfs yoghurt als je daar om vroeg. Het personeel stond voor je klaar. Gemoedelijke sfeer en het pendelbusje naar Relax Beach was perfect! De prijzen voor de drankjes liggen op Nederlands niveau, maar voor het eten is dat niet het geval. Voor een habbekrats kan je goed eten. Kortom een super vakantie en zeker voor herhaling vatbaar!

"Gewoon in 1 woord Super"
Jan en Fien
18-9-2011 Super Hotel
Ons eerste bezoek en zeker niet het laatste wij vonden het er heerlijk.
Gezellig sfeer vriendelijk personeel,
Goede bediening het word je tot aan je zonnebedje bezorgt heerlijk eten (bedankt Hassan en Dochters voor het bereiden) wat wel degelijk gekoeld word snap niet dat mensen kunnen klagen over rot fruit en groente want daar is niks van waar het is vers en komt allemaal net voor opdienen uit de koeling
Eten is betaalbaar ook het drinken dus niks te klagen in Ned ben je dubbel zo veel kwijt zo niet meer.
Alles is netjes en schoon daar mogen sommige 5 sterren hotels nog aan tippen
De keuken blinkt uitmuntend, zo als deze iedere dag word schoongemaakt mag Rob Geus best een sticker komen plakken
Zwembad water perfect schoon en steeds gecontroleerd
Ook de schoonmaaksters zijn netjes en werken schoon en zitten helemaal niet aan je spullen

Silo en al het Personeel bedankt
(goed bezigggg)

met partner, 2011
"Niet weer"
Sossa
5-9-2011 Een fantastische tijd gehad in Turkije maar dat lag niet aan het hotel.
Wij sliepen op de eerste verdieping en werden elke ochtend rond 7 uur gewekt door het personeel wat luid pratend, met de muziek ook nog aan, het ontbijt aan het klaar zetten was.
Op de website van het hotel staan ook nog een aantal fouten zoals, afstand naar het strand 950 meter, die is dan zeker hemelsbreed(???) omdat het met het busje van het hotel al snel 10-15 min rijden was.
Ditzelfde geldt voor de afstand naar het centrum (wat dus ook geen 1500 meter is), wij hebben het een paar keer gelopen en het is ongeveer een uur lopen.
Het eten
Groeten en fruit staan niet gekoeld, dus liggen gewoon te rotten bij een temp van 35+. Daarnaast mag je ook geen drinken meenemen van buiten het hotel, dit moet je in het hotel kopen, belachelijk.
Een flesje water is in de supermartk €0,10 en in het hotel €1. hetzelfde geld voor het frisdrank €2 en het bier €2,50.