Beoordelingen Aparthotel Irem**

6,3

20 mei 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Aparthotel Irem**
Cennetler Mahallesi Side Futbol Sahasi, 73440, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Irem** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Irem** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Irem scoort een 8,1 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Irem** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Irem**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Irem** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Aparthotel Irem** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Aparthotel Irem** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

21 beoordelingen over Irem**

6,3
Familie, Juli 2008
"Helaas tegenvallend!"
e.f. van driesten
18-8-2008 Mooi appartement, mooi zwembad helaas geen echt ondiep kinderbadje. Eten van de kaart en buffet karig. Assortiment drank bij bar slecht bijgevuld. Personeel heel vriendelijk. Ver weg van stad en strand. Supermarkt bij complex heel duur. Schoonmaak echt heel slecht. Tijdens wekelijkse turkse avond, muziek veel te hard en niet om aan te horen door slechte geluidsinstallatie.

Familie, Juli 2008
"Afwisselend zeer goed tot matig"
Oscar
27-7-2008 Mijn beoorderling gaat over Irem Boutique Aparthotel. Vier gebouwen met apartementen. In het midden restaurant Deniz, links en rechts twee zwembaden en een apart kinderbadje en speeltuintje bij de receptie. De bediening is vriendelijk en behulpzaam, maar vergat meer dan eens datgene wat je had gevraagd omdat ze afgeleid waren. Afstand tot strand was best wel ver, maar dat werd goedgemaakt door de gratis busservice naar het strand. Afstand naar het oude centrum Side was zo'n 2 kilometer en per taxi was dat 10 YTL of 5 Euro. Per openbaar vervoer ca 1 Euro pp. De omgeving is zeer rustig en kaal. Ik verwacht binnen enkele jaren veel nieuwe gebouwen. In restaurant Deniz werd het eten geserveerd en de avondentertainment gebracht. Bij halfpension mochten we soms kiezen van het menu en andere keren werd er koud/warm buffet geserveerd, wat wij minder lekker vonden. Dit werd door de gastheer Oscar bepaald.

Kate
21-5-2007 Zeer sobere appartementen, het strand en het centrum te ver weg. Het personeel was gemaakt vriendelijk en blijft zeuren over het wel of niet bestellen van een halfpension pakket, tijdens het eten. De opstap naar de douches was zeer hoog en op een ongunstige plek, nat in het halletje telkens. Geen aanrader voor mij nooit weer!

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Irem** bij:

Sjaak & Claudia
11-8-2006 Was een perfect hotel, had iets dichter bij centrum en strand gemogen, maar evengoed alles netjes en absoluut geen gezeur met betalen. Kosten van supermarkt en niet lokale dranken zijn redelijk hoog, maar eten aldaar is prima. perfecte vakantie gehad voor een goeie prijs.

Vakantie!!!!
8-8-2006 heel leuk appartement! het personeel is ook erg vriendelijk. was gewoon een topvakantie!!!

met vrienden, Aug. 2006
s@nder
8-9-2006 Goed hotel. Appartement is netjes en wordt goed schoongemaakt. Is ook erg ruim binnen. Eten is prima, en vriendelijke bediening. Alleen de manager is een commercieel mannetje dat je van alles probeert aan te smeren (dure drankjes bij het eten). Prima prijs/kwaliteitsverhouding

chapman
15-7-2006 Eerst zaten we 4 hoog dit was erg klein en warm, maar het appartement op de 1e verdieping was wat ruimer, maar keukenafdeling onvoldoende. Het balkon is ruim.
De service was prima, vriendelijk, bereidwillig.
Eten goed en op strand prima service.
Er is wel geluidsoverlast van de discobar naast Sunflower, dit gaat door tot 4, 5 uur ´snachts. Daarom zijn we verhuisd naar de voorkant.
Dus als je een beetje rustig wilt slapen, moet je een appartement vragen aan de voorkant.

simons
8-7-2006 2X in de irem apartments geweest,leuke vakanties gehad.Graag terug contact gehad met Mark en Carinne.We denken nog veel aan jullie en zullen nog wel eens komen. Groeten Gilbert en Gilberte

nick
2-7-2006 De service van het bedienend personeel is PRIMA. Enige minpuntje, de (doorgezakte) slaapbanken in de kamer. De bedden zijn overigens wel goed.

amy
28-6-2006 het restaurant is echt fantastisch ik ga van de zomer voor de 4de keer naar side en als we dan naar het strand gaan dan gaan we daar altijd zitten en s'avonds ook kei vaak eten
het is daar echt kei leuk!!!!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit