Beoordelingen Hotel Diamond Beach****

23 mei 2013

Diamond Beach****
Beoordelingen Hotel Diamond Beach****
Gündoğdu beldesi Dikilitaş mevkii Çolaklı Köyü , TR-07600, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Diamond Beach**** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Diamond Beach**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Diamond Beach scoort een 8,1 uit 10, op basis van 226 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Diamond Beach**** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Diamond Beach****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Diamond Beach**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 257 vakantiefoto's van Hotel Diamond Beach**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Diamond Beach**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Diamond Beach**** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

223 beoordelingen over Diamond Beach****

met jonge kinderen, Mei 2013
"Prima Hotel"
Gerard
14-5-2013 Wij waren hier van 3 mei t/m 10 mei 2013 en hebben een hele fijne vakantieweek gehad in Hotel Diamond Beach.Mooie en nette familiekamer,ontbijt lunch en diner waren in buffetvorm en van alles genoeg en erg lekker. Zwembad en strand erg netjes en schoon (en ligbedden ruim aanwezig).Animatieteam was prima(vooral duitstalig maar er waren er ook een paar die goed nederlands konden).Onze zoon van 9 jaar heeft zich prima vermaakt.

met oudere kinderen, Mei 2013
"Genoten, waar voor je geld"
M & S
13-5-2013 Voor de derde keer hier geweest. Het is overal schoon.(zwembad, kamers, gangen, hoekjes, alle terrassen worden alke dag geheel met een machine geschrobd, etc.) Buffet zeer groot aanbod, salade, warme maaltijd, dessert, fruit alles is in overvloed. Indien iets op dreigt te raken worden de schalen vernieuwd. Compacte bouw en toch is alles aanwezig. Hotel ligt niet direct aan zee maar heeft aan zee (300m) wel een eigen beach club met ook eten en drinken. Het is geen resort waar je bent opgesloten. Buiten het hotel zijn zeer veel winkeltjes met de bekende vakantieproducten. Veilige omgeving ook voor kinderen.

"Goed hotel!"
Elshof
20-5-2013 Zeker de moeite waard. Vriendelijk personeel. Zeer schoon. Heerlijk eten en voor elk wat wils. Dichtbij veel winkeltjes. Kortom: ik kan dit hotel echt aanbevelen.

"Prima hotel"
bjmtvink
5-5-2013 Wij zijn in de periode 27 april 2013-4 mei 2013 in dit hotel geweest en dat is zeer goed bevallen. Ontvangst bij receptie was heel netjes. Receptioniste gaf aan dat we eerst even konden gaan ontbijten, zodat zij in de tussentijd alles in orde zal maken. Familiekamer met twee aparte ruimtes, royale kamers die goed schoongemaakt werden. Het hele hotel werd goed schoongemaakt en bij de zwembaden ook. Als je het hotel uitstapt zit je direct midden tussen de winkels, wat gezellig is om daar 's avonds wat rond te slenteren. Het eten is heel goed. Alles erg hygiënisch (personeel wat met eten bezig is heeft handschoenen aan). Het hotel ligt een stukje lopen vanaf het strand. Aangezien wij zelf liever aan het zwembad liggen hebben wij verder geen info over het strand. Het hotel ligt ongeveer 50 minuten rijden vanaf het vliegeld. Kortom, prima hotel.

met vrienden, Apr. 2013
"Leuk Hotel"
jose'& godfried
12-5-2013 De accommodatie is perfect.
Het personeel is zeer vriendelijk. Het eten is goed ,en er wordt ook gelijk alles bijgevuld. De kamer die wij hadden was super (kamer 4309)en worden ook goed schoongemaakt.
Dit hotel doet zeker niet onder voor een vijf sterren hotel.
De prijs is goed alleen moet je op internet kijken het kan je vaak veel geld besparen. De meeste gasten komen uit Nederland en Duitslands , het personeel spreekt ook redelijk Duits voor ons was dit wel fijn. Aan het strand komen ze gelijk je helpen om ligbedden voor je te zoeken ,je kunt daar ook drinken en eten, het ziet er leuk uit.
Ik zou zeggen voor de prijs doen.

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Leuk hotel met vriendelijke animatie team"
MdK
4-5-2013 Eten is goed, klaar. Bedden zijn hard, wel met allerlei hobbels en bobbels van de veren.
Schoon hotel, elke dag worden de kamers gedaan en ook rond de zwembaden wordt iedere dag schoongemaakt. Naast het grote zwembad is een deur waar je naar het strand toe kan, de weg loopt eerst omhoog, daarna naar beneden.
De receptionist was erg bezig met z'n collega, waardoor mijn dochter een verkeerde kleur bandje kreeg n.l. voor 18 jaar en ouder, er werd constant gevraagd hoe oud ze was. Iemand van het animatieteam wees ons erop dat ze eigenlijk een blauw bandje moest hebben. Er wordt merendeels Duits gepraat, sommige Engels, animatieteam probeert Nederlands te praten.
Winkels liggen voor t hotel, ook de dolmus stopt praktisch voor de deur.
Kamer 1114 ligt aan t kleine zwembad, geen zon op t kleine balkon. Aan t einde van de middag is er aan beide zwembaden geen zon meer. 's Morgens vroeg liggen er al handdoeken op de ligstoelen. p.p. 1 strandlaken. Die je elke dag kan omwisselen als je dat wil.

met partner, Nov. 2012
"Zeer goed Hotel zeker 5 sterren waard"
Ko
2-12-2012 dit is het neusje van de zalm
Heel mooi onderhouden en schoon Prima eten en drinken.
Personeel is heel vriendelijk
Het is er vooral op duitsers gericht
Gelukkig spreekt iedereen daar duits
Dat gaat makkelijker dan turks

met partner, Nov. 2012
"Goed verzorgde week gehad."
Cynthia Dalenoord
17-11-2012 Voorheen al 10jr lang een 5* Hotel gehad in Turkije, maar dit 4* Hotel doet hier niet veel aan onder...
Winkels dichtbij, dolmus halte dichtbij en het strand ook niet al te ver.
Ik was hier in november, maar zag dat dit ongeveer het drukste en gezelligste Hotel/strand was vergeleken met Çolakli en Kümköy.
Het eten is vers bereid en goed!
Vond het matras alleen een beetje aan de harde kant, ken maar weinig hotels met prettige bedden en kussens.

met partner, Okt. 2012
"Geweldig gehad!!!"
vakantieganger
27-11-2012 Echt een top hotel! Prima locatie, dichtbij strand, dichtbij winkels, dichtbij dolmus, dichtbij een disco. Wel vroeg op staan voor een goed zwembad bedje dat de hele dag in de zon ligt. Heerlijk ontbijt, middag eten en avond eten. Leuke animatie. Kamer wordt goed schoongemaakt. Wij kwamen rond half 12 aan en konden meteen de kamer in, met zwembad zicht! Leuke bediening. Heb geen andere worden dan alleen maar GEWELDIG!

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Er zijn betere hotels prijs/kwaliteit !"
Brutes
30-10-2012 + kleinschalig/overzichtelijk hotel
+ handoek service
+ zwarte markt naast het hotel vnl kleding
+ standaard 2 grote flessen water in minibar gratis
+ gratis wifi, alleen in de lobby

_ Harde bedden je voelt de veren in je rug
_Zowel buiten als binnenbad ijskoud
_Strand erg smerig/rommelig,niet breed en erg op elkaar
_Bediening in restaurant erg traag met drankjes ,wel snel met afruimen,
kom op tijd naar de eetzaal ander moet je zoeken of er nog een tafel vrij is
lange rij bij de hardlopers zoals patat zouden ze op 2 plekken moet hebben
_Bediening net erg vriendelijk en spreken je alleen aan in het Duits
_In de lobby bar zelf je drinken halen wordt niet bedient en lang wachten
_Preferenties bij boeking worden niet ingewilgd ontvangst receptie
afstandelijk/zakelijk en bij uitchecken ook ,je bent een nummer
_Glijbanen niet de hele dag open
_Animatie simpel geen show of optreden gezien.
_Na 15.00 uur bijna overal schaduw aan het zwembad alleen achterste rij heeft dan zon

_

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit