Kies een internationale website
19 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Desiree Resort****
Kumköy Cd, 282 sk, TR-07330, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Desiree Resort**** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Desiree Resort**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Desiree Resort
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Desiree Resort**** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Desiree Resort****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Desiree Resort**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 105
vakantiefoto's
van Hotel Desiree Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(8)
alleenreizend
(4)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(144)
ALL
met oudere kinderen, Apr. 2013
"Prima"
Hans
6-5-2013
Fijn hotel dat we nu voor de 4de keer bezocht hebben. Perfecte keuken, ruime keus.
met jonge kinderen, Feb. 2013
"Eenvoudig hotel met slechte service"
Rianne met partner ...
18-2-2013
We zaten van 2-12 februari in Desiree Resort. De eerste dagen vonden we het er fijn, maar dat sloeg snel om. Het personeel bleek niet erg vriendelijk. Ze lopen het vuur uit hun sloffen voor de veelal Duitse gasten. Maar op Nederlanders hebben ze het niet zo. Onze dochter mocht niet in de kinderstoel van IKEA zitten omdat zij hyperactief zou zijn. Een ander Duits stel kreeg wel die kinderstoel, wij moesten het met een slecht exemplaar doen. Ook het eten is niet altijd goed. Een avond at ik ei met schoonmaakmiddel. Dan de liften, die kunnen zomaar uitvallen door de elektriciteitsmasten die bovengronds liggen. Wij hebben vastgezeten hierin, een nare ervaring. Geen excuses van het hotel, niets. Een postief punt is de schone kamers en de ligging van het hotel dichtbij steden als Manavgat en Side. Nog een nadeel: de stranden zijn niet schoon, en slecht bereikbaar met een buggy. Wij gaan misschien terug naar Turkije, maar zeker niet naar dit eenvoudige hotel!
met partner, Dec. 2012
"Feestdagen in Desire Resort"
robvanderhoeven
1-2-2013
Over de prijs ]kwaliteit hoor je ons niet mopperen.Hotel ligt dicht bij leuke winkels,voor 1euro in een kwartiertje in Side.Kamers iedere dag goed schoongemaakt om de dag bed verschoond en dikke handdoeken.In het restaurant aardig personeel en ruime keuze bij het ontbijt,lunch en diner
waren wel de enigste Nederlanders.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Desiree Resort**** bij:
Lavida Travel
AlleReizenOp1Site.nl
Meer aanbieders
met partner, Nov. 2012
"Een hotel met een hart!!!"
mutfak
14-12-2012
Een heel fijn hotel, niet het het allernieuwste of het meest luxe maar echt een hotel om "thuis" te komen.
Heel vriendelijk personeel wat zich het vuur uit de sloffen loopt om je een fijne vakantie te bezorgen, geen enkele dicipline uitgezonderd!
Prijs / kwaliteit is helemaal top!
Animatie niet opdringerig, er zijn twee zwembaden waarvan er één zonder muziek of spelletjes voor degene die van rust houd.
Dit hotel is een dikke aanrader, wij komen zeer zeker terug!
met jonge kinderen, Juli 2012
"Genoten van een heerlijke vakantie."
Linda
30-8-2012
Wij zijn heerlijk bij gekomen van onze vakantie. Het eten was super, elke dag was er wel iets anders, en elke dag waren er kunstwerken aan toetjes! De zwembaden waren ook helemaal oké, het enige minpuntje was, wanneer je er voor het eerst in springt, krijg je een beetje het gevoel alsof je in zonnebrand zwemt. Maar 's avonds zagen we dat het zwembad schoongemaakt werd. Ook de kamers werden elke dag schoongemaakt. Het persooneel, EN het animatieteam waren helemaal geweldig. We genoten elke dag van wat anders 's avonds in het theater. Het weggetje naar zee was niet helemaal in goede staat. Maar overal werd ook gebouwd. Wij hebben echt genoten, met oktober gaan we terug.
met oudere kinderen, Juli 2012
"Leuk hotel voor een goede prijs"
oetze
25-7-2012
we hebben een leuke vakantie gehad, het personeel is vriendelijk( op de receptie na) en willen je het naar de zin maken.
Het schoonmaken van de kamers is 100%
de zwembaden zijn oke.
Doordat er rioolwater geloosd wordt op de zee stinkt deze, dit is een minpunt.
Het eten is gevarieerd, voor een ieder wat wils.
in de omgeving van het hotel is alles nog in aanbouw, dit kan enige overlast geven.
met jonge kinderen, Juli 2012
"Genoten van de vakantie !"
Linda
1-9-2012
Wat hebben wij genoten van de vakantie in het hotel. Er was een supergezellig animatieteam, en het personeel was ook erg beleefd. Personeel werd alleen wel erg achterna gezeten door hun baas, maar hoort erbij. Het eten was ook elke dag wat anders, toetjes in overvloed. Wat maken zij kunstwerken. Maar het was allemaal even heerlijk. De kamers zijn netjes en verzorgd. Wij hebben echt genoten, en we gaan met oktober weer terug!
met partner, Mrt. 2012
"Hotel desiree resort is nu hotel desiree beach"
kappert87
7-5-2012
Goede prijs/kwaliteit. Zeer vriendelijk personeel, en heerlijk gevarieerd eten. Enkele gerechten werden ter plekke klaar gemaakt.. Ook het eten van het buffet was goed op temperatuur. Het overdekte zwembad, bij het welness centrum in de kelder was sterk verouderd, en dringend aan renovatie toe.De wellnes behandelingen echter zijn super.Tijdens ons verblijf waren er veel werkzaamheden aan de straten, maar wij hebben er vrijwel geen hinder van gehad.Het ligt een beetje achteraf, met met de Dolmus is overal gemakkelijk en goedkoop te komen.
alleenreizend, Mrt. 2012
"Bouwterrein"
Alex
Bekijk foto's
23-3-2012
Tijdens mijn verblijf was het een grote bouwput, de entree door blubber te bereiken, weg vol met gaten. Geen enkel winkeltje in de buurt, dus gekluisterd aan het hotel. De weg naar het strand was een modderpoel en ca 800m door blubber ploegen, bedjes en matrassen niet aanwezig, host niet te bereiken. Door het slechte wegdek een broek verspeeld/gescheurd en in een put gevallen van 50cm diep met schaafwonden en grind in mijn handen. Het enige positieve was het personeel, die er alles aan deden het de gasten naar het zin te maken.
met vrienden, Okt. 2011
"Gewoon goed in verhoudeing tot de prijs"
Anita
26-10-2011
Dit hotel is gewoon goed voor het geld wat je ervoor betaald. Je moet niet denken dat je voor weinig geld de hoofdprijs krijgt. Het eten was er voldoende en zoals bij ieder bufet inderdaad niet altijd erg heet, maar wel warm genoeg. Het personeel was erg vriendelijk. Ze praten idd slecht engels of duits, maar met handen en voeten kom je er ook wel uit, het bier smaakte er niet minder om. De obers werken erg hard. De ligging was perfect. Vlak bij de winkels en het strand. Dat het pad naar het strand niet helemaal goed was, dat is voor ons niet zo belangrijk. Je kan maar ergens over zeuren. Wij hebben hier erg veel plezier gehad. De kamers waren schoon genoeg. Thuis poets je ook niet elke dag, toch! De zwembaden waren goed schoon, en de sauna en de Hamam waren heerlijk. Een aanrader dus. Wij hebben in ieder geval genoten.
volgende
Kaart Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Foto's Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Video's Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Vraag en Antwoord Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie