Hotel Club Grand Side***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy Turkije beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Club Grand Side*****

Hotel Club Grand Side***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy

Beoordelingen Hotel Club Grand Side*****

Tilkiler Mevkii, 7620, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Hotel Club Grand Side scoort een 9,1 uit 10, op basis van 350 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Club Grand Side*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Club Grand Side***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 225 vakantiefoto's van Hotel Club Grand Side***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Club Grand Side***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Club Grand Side***** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

343 beoordelingen over Club Grand Side*****

met jonge kinderen, 2012
"Geweldige relaxe vakantie"
Saxia
30-1-2012 Onze allereerste keer een vliegvakantie en wat een juweeltje van een vakantie. Gingen pas 's nachts terug maar konden gewoon de kamer langer boeken op de dag van vertrek. En dat in het hoogseizoen!!!!
Werd super hard gewerkt en was erg schoon.
Komen zeker nog eens terug.

met jonge kinderen, 2011
"Heerlijk !"
David
6-12-2011 Absolute topklasse !
Prachtige familiekamers, een superleuk aquapark :
lazy river, grot, wildwaterbaan (vanaf 7jaar te doen mits begeleiding van ouder), golfslagbad, bar in het zwembad, diverse glijbanen voor kids tot 10 jaar (geen hele grote glijbanen)
Heerlijk eten, goede service, zéér mooie fotoshoots te maken.
Enig nadeel : om 7u een uurtje aanschuiven als je aan het aquapark wil liggen. 8u gaat de poort open en dan is het spurten geblazen...
Vlak voor de ingang een boulevard vol winkeltjes en bars waar je voetbal kan zien op groot scherm.
Gratis internet in de bar 's avonds, spijtig genoeg nog niet op kamer

Volgend jaar mogelijk terug !

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Prima resort met kleine kinderen"
Ron
7-11-2011 Het is een goed resort. De kinderen hebben zich prima vermaakt in de echt prachtige zwembaden en op de glijbanen. Het water was echter eind oktober erg koud. Er werd dan ook niet echt veel gezwommen door volwassenen. De familiekamer die wij hadden was ruim van opzet met twee kamers en twee badkamers. Wat echt opviel was hoe schoon alles was! Het eten was prima. De koks hadden handschoentjes aan en het eten werd regelmatig op temperatuur gecontroleerd. Het was om 19.00 uur bij aanvang van het diner wel een echt gekrioel van mensen die wilden eten. Dat was wel erg massaal. Buiten het resort is echt niks te beleven, dit was voor ons geen probleem. Het personeel was wisselend qua vriendelijkheid. De een was echt erg gezellig, de ander liet echt merken niet graag in de horeca te werken. Tot 10.00 uur konden we nog prima aan bedjes komen bij het zwembad, daarna was het wel gebeurd. All inclusive is leuk, echter vind ik het vreemd dat ze voor sommige dingen als ijsjes en verse jus geld vragen

met partner, Okt. 2011
"Zeer compleet"
de heer Schotten
14-10-2011 Vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer goed eten met een uitgebreide keuze. Schone en ruime kamers kamers. In de directe omgeving is niets te doen of te zien.

"Laat je niets misleiden door het hoge cijfer"
Josje
19-8-2011 Mensen, het is best een aardig hotel maar het kan zoveel beter. Park doet door de manier waarop het opgezet is ongezellig aan. Naar het strand lopen is veel verder dan je denkt. Andere hotels hebben hier een treintje voor. Zwembaden vallen best een beetje tegen. Personeel veruit chagerijnig. Vooral het receptiepersoneel vindt zichzelf fantastisch en kijken je aan of je een stomme toerist bent (in hun ogen zij de toeristen dat ook). Ik snap echt niet dat mensen hier meerdere malen naar toe gaan, die zijn echt niets gewend. Het kan zoveel beter en leuker voor hetzelfde geld. Het eten was wel goed en afwisselend. Ik heb er geen spijt van dat we zijn geweest maar zal dit hotel zeker niet nog een keer bezoeken en zal het ook niet aanraden bij andere mensen. Uiteraard heeft iedereen een eigen smaak........

"Modern hotel met zeer (kind)vriendelijk personeel."
Dimitri
6-9-2011 Ideaal hotel om zowel alleen als met kinderen naartoe te gaan. Grand club Side en Grand Club Aqua zijn beiden van de Sezergroup en kunnen vrij betreden worden.
Het hotel zelf is top! Nergens een vuiltje te bespeuren, heel (kind)vriendelijk personeel, moderne kamers, uitgebreide gevarieerde keuken met producten uit hun eigen boerderij (Ranifarm). Zeker zijn 5 sterren waard.
Misschien een minpuntje zijn de ligstoelen aan zwembaden die van 's morgensvroeg "ingenomen" zijn. Met je gezin is het dan lang zoeken om nog 3 ligstoelen+parasol te bemachtigen.
Animatie voor de kids was ook dik in orde. De voertaal overheen het hotel is Duits.
*gevulde minibar
*alles zeer proper/goed onderhouden
*zeer goede prijs/kwaliteit

"Niet klantvriendelijk"
Koershuis
30-7-2011 wil je een bedje moet je om 6 uur je bed uit ,wil je om 1 minuut over 10 nog koffie met je kopje er al onder trekken ze de stekker uit finish zeggen ze dan, animatie zeer amateuristisch we zijn nu al 7x in Turkije geweest dit is veruit het slechtste hotel absoluut geen 5 sterren waard cappucino,sterke drank, verse jus moet je voor betalen hebben voor hetzelfde geld een veel beter hotel gehad totaal geen gezelligheid savonds nog geen kaarsje op tafel wat een saai park de disco gaat om 12 uur open en de muziek is uit het jaar nul en stopt ermee om half 2 ongelooflijk wil je naar het amazone gebied en een bedje daar moet je om 9 uur in de rij gaan staan ik zou dit park echt nie aanraden gaan hier nooit meer naartoe

"Goed hotel"
jutstrfa
10-9-2011 bij aankomst op club grand side ben ik (achteraf ) zo dom geweest om ons in te checken in de duitse taal. gevolg wij kregen blauwe bandjes. Het personeel was vriendelijk maar daar hield het ook mee op. in de loop van de week zagen wij ook mensen met grijze bandjes. Op een gegeven monent gevraagd wat het verschil was. Het bleek dat de blauwe bandjes alleen voor duitsers waren. Hierop is mijn dochter naar de receptie gegaan en heeft gevraagd ( en gekregen ) om grijze bandjes omdat ze geen duitser wilde zijn. gevolg--> de vriendeljkheid nam ineens enorm toe. het animatie team had ineens ook belangstelling voor ons en kwam met opmerkingen als he zijn jullie geen duitsers?
De kamers in het hotel waren prima, het eten hebben wij wel gevarieerder mee gemaakt voor de rest was het hotel keurig schoon. bedjes bij de zwembaden waren om 6 uur al bezet maar op het strand waren ze wel altijd beschikbaar.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Luxe, schoon mooi hotel"
Fam. van Aken
1-8-2011 Mooi hotel,. Het strand ligt ongeveer 200 meter van het hotel.
Inderdaad, wil je een ligstoel bij het zwembad, dan moet je in de rij gaan staan, en dan wordt er door iedereen hard gerend om een ligstoel te bemachtigen. Dat is toch wel een minpunt, voor zo'n duur hotel.
Verder hadden we 2 kamers gereserveerd, een ander optie was er niet. Maar toen we aankwamen kregen we tot onze verrassing een familiekamer, zonder extra te hoeven betalen.
De kamer was er luxe en schoon.
Het eten was echt heel erg uitgebreid voor ieder wel wat wils. Alles werd ook goed aangevuld, en de bediening aan tafel voor de drankjes was ook erg goed. Het zwembad was er mooi, alleen mijn zoon had zich meer voorgesteld van de Rafting baan, ging toch minder hard, en was minder steil dan hij dacht.
Jammer dat de animatie erg op Duitsers is gericht. Het merendeel, ongeveer 90 procent zijn ook Duitsers.
8 dagen was precies genoeg, om een voldaan gevoel te hebben gehad. Niet meer en niet minder.

"Super mooi, maar erg druk"
ter Horst
12-8-2011 Hallo, wij zijn hier nu al voor de 5de keer geweest, maar idd dit jaar is het voor het eerst iets minder.
de kwaliteit van het eten, echt super, maar minder keuze.
de vriendelijkheid echt super, maar ze werken na mijn idee ook 10x zo hard als andere jaren, meer gasten en het zelfde personeel.
Bedjes bij zwembad was nu dus echt vroeg je bed uitgaan, anders had je niks, en dat waren wij dus niet gewend.
verder, alles even mooi, super mooie tuinen en lopen naar het strand,is maar 3 min, via eigen tuin, dus die mensen die te lui zijn en comentaar geven, dit had je kunnen inlezen op hun eigen site.
Maar ik zou er zo weer terug gaan.