Hotel Can Garden Resort***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy Turkije beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Can Garden Resort*****

Hotel Can Garden Resort***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy

Beoordelingen Hotel Can Garden Resort*****

Liman Caddesi 4, 7330, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Hotel Can Garden Resort scoort een 9,0 uit 10, op basis van 349 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Can Garden Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Can Garden Resort***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 260 vakantiefoto's van Hotel Can Garden Resort***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Can Garden Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Can Garden Resort***** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

329 beoordelingen over Can Garden Resort*****

met partner, Mei 2012
"Voelt als thuiskomen"
Edith van Erven
31-5-2012 Voor de 8e maal naar dit heerlijke hotel geweest. En wederom was het super!Het weer was wat minder maar dat mocht de pret niet drukken. Veel oude bekenden gezien die er ook vaker komen. Zegt genoeg!!Heel vriendelijk personeel(meeste werken er al jaren)Zelf een vriendelijk woord en je krijgt er een heleboel voor terug. Elk jaar hebben ze weer wat kleine verbeteringen.Dus enqueteformulier doen ze echt wat mee.Het eten was ook weer veel te lekker.Je weet niet wat je moet nemen. Veel variatie. Hamam in hotel heeft nieuwe eigenaar maar is goed. Wil je een excursie boeken doe dit op het hotelstrand bij een lange jongen,(meestal met pet en zonnebril)naam Epo. Hij doet dit al jaren goed en goedkoop!bv Raften voor €15 terwijl je bij corendon €49 betaald. Je krijgt exact hetzelfde!!Gewoon doen dus.En het is ook nog eens supergaaf om te raften.Ook alle andere excursies zijn goed.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Alle verwachtingen zijn uitgekomen!"
PP
4-5-2012 wij hebben veel op Zoover gelezen, en wij zijn net zo tevreden als de iedereen!
de kamers echt netjes en ruim genoeg / wij hadden familiekamer.
het eten was goed, genoeg keuze dus als je alles lust dan kan je zeer gevarieerd eten. frietjes veel al vers gebakken...geen slappe hap dus!
het hotel is erg overzichtelijk; bar direct aan zwembad, voetbalveldje en speeltuintje, kidsclub en glijbanen op 1 minuut loopafstand. Als je naar t strand wilde, werd je direct gebracht...! ideaal!
personeel erg vriendelijk en proberen grapjes uit te halen met je of de kinderen...
gewoon een top vakantie!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Voelt als thuis komen!!!"
desiree
8-5-2012 we zijn in 1,5 jaar 4 maal naar dit hotel geweest heeerlijk relaxed niet te groot en vooral hele goede sfeer. hebben hiervoor vele luxere hotels gehad maar miste toch een bepaalde gezelligheid. animatie is leuk voor iedereen jong en oud geen voorkeur!
obers altijd vriendelijk en zijn in voor n grapje ook managers van hotel heel toegankelijk en open!
rasim ober die ook beetje nederlands spreekt groot hart heel oprecht en attent nooit chagerijnig. ensar grote charmeur maar ook erdem ismail mehmet uit restaurant toppie jongens iedere keer weer!!!!
ali aan strand houd alles super schoon en zorgt dat je bedje klaar staat tot over paar maanden askims!
links naast hotel een bazaar (500mtr) en achter hotel naar boven lopen naar links ook een grote bazaar kamelya.
blauwe moskee tegenover hotel 500mtr erg mooi om even te bekijken. kumkoy hopelijk juli weer open dat is shopping center vd regio.is helemaal tegen vlakte gegaan word nu opgebouwd,klein deel is nog beschikbaar.

met partner, Apr. 2012
"Fantastisch"
Tonny
29-4-2012 Wij zijn een week in April in dit hotel geweest, nette kamers ze worden elke dag schoongemaakt, waar je ook kwam het zag er overal keurig netjes uit. Het personeel was heel erg vriendelijk,en het eten was ook lekker en het zag er allemaal verzorgd uit.Dit hotel is zeker een aanrader wij gaan er beslist nog een keer terug naar toe.

met partner, Apr. 2012
"Topper voor herhaling vatbaar "
anita en ben Limbou...
4-5-2012 we zijn net terug van Can Garden Resort,ondanks de vroege periode mooi weer gehad,het plaatsje Colakli was prima en rustig,helaas was het normaal zo leuke plaatsje Cumkoy een bouwput[daar kan men dit jaar beter niet heen gaan]Can Garden Resort was een super fijn hotel met zeer goed en gevarieerd eten,nette en schone kamer trouwens het hele hotel was zeer proper een heel leuk animatieteam[Lèo en Choco]en een schat van een ober [Razin]voor herhaling vatbaar

met jonge kinderen, 2011
"Wel leuk"
iwan
10-12-2011 is een leul goed verzorgt hotel wel een ruime 7 personeel vriendelijk kleinzwembad veel nederlanders

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Veel waar voor je geld maar er zijn minpuntjes"
Gerrard
31-10-2011 Voordat we naar Can Garden gingen hadden we alle (positieve )beoordelingen gelezen, heel veel is uitgekomen maar er zijn ook een aantal minpuntjes, een overzicht:
Eten is erg goed en gevarieerd, bediening erg goed en vriendelijk.
Eten bij zwembad duidelijk minder, vaak koud en onverzorgd.
Drankjes uit de automaat van lage kwaliteit, bier bij zwembad wordt geserveerd in plastic bekers, nogal smerig.
Animatie is goed maar aan het eind van het seizoen zijn ze moe, waarvoor respect, en dat stralen een aantal van hen dan ook uit. Shows s avonds niets speciaals, wel leuk. Verder heb je ook weinig mogelijkheden bij het hotel s avonds.Sportmogelijkheden talrijk, voetbal, tennis, tafeltennis, basketbal . Maar alles wel in beetje vervallen staat, vooral de tennisbaan is slecht, zeer slechte rackets te leen en ballen als aardappelen. Kamers zijn redelijk tot goed maar dagelijkse schoonmaak zeer matig ) we zijn doorgaans geen klagers) Verder is het zwembad in het najaar veel te koud.

"Een warm onthaal"
Rob
18-11-2011 Een goed hotel dat beter is door de gastvrije houding van al het personeel; vriendelijk, attent, men spreekt veel talen (iig Du/En).
Er is een mooie bar/keuken/buffet aan het strand met geweldig uitzicht op het strand en zee. (met hotelbusjes te bereiken)
We hadden mooi weer.
Dagtrip Antalya gedaan en dat is aan te bevelen. Mooie stad

"Grandioos, wordt herhaalt!!"
Ria
12-11-2011 Can Garden resort is een geweldig resort, niet zo massaal, maar erg gezellig.De omgeving is prima, winkeltjes dichtbij en een gratis busje naar een geweldig strandpaviljoen. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.Het restaurant is prima en het eten een dikke 10.We waren met een bevriend echtpaar beiden kok van beroep, ze hebben gesmuld. Wat een keuze, zelfs in het paviljoen. Ook de kamers waren mooi en vooral schoon. Wij gaan meestal niet naar de zelfde plek en zeker niet naar het zelfde hotel, maar hier zien ze ons echt terug.

met partner, Okt. 2011
"Is zeker voor herhaling vatbaar"
ginette
3-11-2011 een heel mooi hotel, 's avonds is het rustig in de gangen, mooie ruime standaard kamer, proper qua onderhoud, het personeel is altijd vriendelijk en bereidwillig, de maatltijden zijn zeer groot in keuze, en dessertjes zijn mmmmmlekker, echt een aanrader voor wie van rust houd, met de dolmus geraak je overal voor 1,75€ per rit.