Beoordelingen Hotel Can Garden Beach****

23 mei 2013

Can Garden Beach****
Beoordelingen Hotel Can Garden Beach****
Selimiye Mah. Side Cad. 102, TR-7330, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Can Garden Beach**** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Can Garden Beach**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Can Garden Beach scoort een 8,9 uit 10, op basis van 411 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Can Garden Beach**** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Can Garden Beach****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Can Garden Beach**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 614 vakantiefoto's van Hotel Can Garden Beach**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Can Garden Beach**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Can Garden Beach**** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

406 beoordelingen over Can Garden Beach****

met partner, Mei 2013
"Mooi hotel op een super locatie"
Lorraine
21-5-2013 Leuk park, netjes onderhouden,veel mooie bloemen en planten. Ligging is fantastisch, loopafstand centrum, aan het strand en tussen alle bezienswaardigheden!
Personeel is vriendelijk , muv de chagerijnen bij de receptie ( ongeinteresserd ontvangst en bot over de telefoon).
Huisjes zijn netjes bij aankomst, word de rest van je verblijf met de franse slag schoongemaakt. Ook zijn ze erg gehorig, alsof de muren van karton zijn. \wij hebben een aantal dagen regen gehad, waardoor je aan kamer gebonden bent en dan kun je alleen op je bed zitten, helaas geen stoel. Wij hadden het geluk dat we een overdekt terras voor de deur hadden, dat gold niet voor iedereen.
Eten is prima, veel variatie en om de dag een ander thema, zoals chinees of turkse avond, wees op tijd, aanvullen( alleen savonds) doen ze niet aan en een plekje bemachtigen is een kunst, de kans dat je bij een ander aan tafel zit is bijzonder groot. Voor ons was dat een enorm minpunt.
Al met al een leuke vakantie gehad :)

met partner, Apr. 2013
"Om weer eens naar toe."
j.kuipers
2-5-2013 geweldig vakantieadres.heel gemoedelijk .we hebben er genoten .
de service is daar prima en prima eten en drinken.mooi gelegen
vlakbij side.een klein strand maar wel te doen.heerlijk om het water
in te gaan langzaam aflopend en bodem zand.we gaan er vast weer eens naar toe wat we bijna nooit doen .leuke contacten gehad met andere
mensen Nout en Wilma de groetjes.ga hier gerust naar toe .

met vrienden, Apr. 2013
"Fantastische plaats en zeer mooi gelegen."
J.Arts
18-4-2013 Perfect, vriendelijk en behulpzaam personeel, De Huisje zijn goed en mooi gelegen in een prachtige tuin.De huisjes zijn niet groot, maar van alle gemakken voorzien en worden dagelijks schoongemaakt, De ligging ten opzichte van Side is denk ik de beste van alle Hotels, binnen enkele minuten lopen sta je in het Centrum van het oude Side. Tijdens het eten heb je uitzicht op de zee en de andere zijde de voorkant van het hotel op het culturele erfgoed. en de musea`s.Beslist een aanrader om een bezoek te brengen.

met partner, Okt. 2012
"Mooie ligging, goede prijs/kwaliteitsverhouding"
Leo
7-1-2013 Hotel ligt direct aan het strand en dicht bij het historisch Side.
Vanuit het hotel kun je langs het strand over de boulevard richting het oude als het nieuwe gedeelte wandelen. Je kuntt ook bij de receptie het hotel verlaten en dezelfde 2 richtingen opwandelen. De kamers liggen in een mooie tuin en het zijn bijna allemaal apparte huisjes. Wij hadden een kamer in een blok van 4 en is ons goed bevallen. Het eten is niet super, maar wel goed. Aan te raden is om naar het koffie/thee-uurtje te gaan, heerlijke (soort) oliebollen. Op het strand zijn meer dan genoeg ligbedden. Je kunt een heel eind de zee in lopen, dus ook met kinderen heel geschikt. Zwembad hebben wij geen gebruik van gemaakt.
's Avonds is er niet veel vermaak, de bar in de tuin is tot 23.00 uur open, daarna kun je nog een uurtje naar de bar aan het strand.

met partner, Okt. 2012
"Top hotel op top locatie"
Ton Vos
20-10-2012 Geweldig hotel, prachtige locatie direct aan de wandelboulevard en binnen 10 minuten in Side centrum.
Het park is erg mooi opgezet.Goede voorzieningen. Restuarant prima,voldoende afwisseling.
De huisjes staan bijna allemaal los van elkaar.
Sober maar zeer voldoende ingericht, gelijk hotelkamer.
Een locatie waar wij zeker terug komen.

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Leuke Vakantie"
Hofland
22-10-2012 Een leuke vakantie gehad. Je moet wel geluk hebben met het huisje. Wij hadden een huisje bij het zwembad. Dat was perfect. Toen de kleine sliep konden wij nog lekker voor het huisje op de bedjes zonnen etc. Hebben de 1ste nacht in een familie kamer moeten slapen aangezien wij nog niet in ons huisje konden. Die zijn echt een aanrader! Zijn alleen via duitse touroperators te boeken. Extra kamer heb je dan erbij, vlakbij zee. Wij zijn van 8-18 oktober geweest - waarvan 1,5 dag slecht weer gehad. Eten was prima, zwembad heeft heel koud water, strand prima, personeel prima. Ook bij de receptie. Apart zwembadje voor de kleintjes. Side is een leuk centrum en goed te bewandelen. Tip voor mensen met kleine kinderen (wij hadden er één van 13 mnd mee) - extra potjes meenemen. En een babyfoon. Wij hadden het geluk dat wij met het huisje precies voor het zwembad zaten dus dat wij makkelijk bij het zwembad konden blijven liggen (nog geen 3 meter van onze voordeur vandaan) op onze bedjes.

"Niet heen gaan!!"
jos knaap
15-10-2012 niet heen gaan, zo direct wil iedereen hier naar toe en zit t volgeboekt als wij hier weer naar toe willen.

alle gekheid op n stokje! wat een fantastisch park. wij hebben er al heel wat gehad maar dit was veruit de beste!
nog nooit zijn we 2 x naar t zelfde park/hotel geweest maar willen in 2013 er zeker weer naar toe.

met partner, Sept. 2012
"Heerlijke plek"
Gerard en Ria
14-10-2012 Waren er voor de 8ste keer 14 dagen
Hebben weer heerlijk genoten personeel zoals altijd erg vriendelijk
Eten was weer super en heb veel respekt voor de dames die de kamers schoonmaken.Gaan er nog zeker weer na toe

met vrienden, Sept. 2012
"Fijne bediening"
Tonnie en Willie
24-9-2012 Huisjes nogal gehorig. Al te fris roken ze ook al niet.
Personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam! Dame aan de receptie was stug en kortaf.
Leuke opzet en uitstekende ligging dinrect aan zee en in de nabijheid van Side.

met een groep, Sept. 2012
"Voor een 4* hotel, prima!"
Marjon
11-10-2012 Gezellig hotel, over het hele complex staan kleine huisjes. Zeer netjes onderhouden. Klein van binnen, maar heerlijke bedden en leuk zitje ervoor. Het eten is niet al te uitgebreid ( maar dat heb ik thuis ook niet) maar wel lekker en genoeg.
Nadeel is dat de zwembadbar om 18.00 sluit, de kleopatrabar om 23.00 uur en de beachbar om 0.00 uur. De bars zijn niet tegelijk open, dus je loopt heel wat af. Er lopen veel katten op het park die ook door het personeel gevoerd worden (dus niet alleen door de gasten). Persoonlijk vind ik dat leuk, maar kan me voorstellen dat anderen dit storend vinden. Het centrum is via de boulevard of via de straat heel snel en goed te bereiken. Personeel is erg vriendelijk en ook het personeel aan de receptie is vriendelijk ( in tegenstelling tot eerdere berichten). Dit hotel is niet te vergelijken met een 5* resort, veel gemoedelijker, maar iets minder luxe.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?