Aparthotel Barut Hotels Arum***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy Turkije beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Barut Hotels Arum*****

Voorkant hotel en appartement

Beoordelingen Aparthotel Barut Hotels Arum*****

Bingesik Mevkii Kumköy, 7330, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Aparthotel Barut Hotels Arum scoort een 9,1 uit 10, op basis van 132 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Barut Hotels Arum*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Barut Hotels Arum***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 71 vakantiefoto's van Aparthotel Barut Hotels Arum***** vinden. Je kunt 3 video's van Aparthotel Barut Hotels Arum***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Aparthotel Barut Hotels Arum***** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

118 beoordelingen over Barut Hotels Arum*****

met vrienden, Apr. 2012
"Aanrader"
daems
8-5-2012 Heel goed hotel. Ruime keuze zowel bij 't ontbijt als bij 't avondmaal. We waren niet tevreden over de ligging van onze kamer en ze hebben ons de volgende dag een andere kamer gegeven zonder problemen.
Goede ligging. Side gemakkelijk te voet te bereiken: ong. een uurtje stappen langs de wandelboulevard. Met de dolmus ben je er op 10 minuten voor de prijs van 1 euro. Veel duitse gasten , wel een ouder publiek. Wij hebben zeker geen last gehad van de andere gasten. Het hotel is een aanrader.

"Zeker een aanrader."
Jef en Maja
13-10-2011 Alles prima in dit hotel. Zeer mooie ruime kamers. Lekker eten en drinken. Keus voldoende. Prachtige zwembaden en voldoende ligbedden. Kortom : een aanrader voor iedereen.

"Geweldig Hotel"
Erna en Jan Huiskes
7-10-2011 EEN AANRADER.
We hebben hier 2 weken verbleven.12september-26september.
Een paradijs op aarde!!!!!
Wij komen hier zeker weer terug.

Zeer vriendelijk personeel.

met partner, 2011
"Fantastisch hotel met alles erop en eraan"
Werner en Sonia
19-8-2011 Prachtig hotel, mooie ligging, mooie zwembaden, mooie tuin en all inclusive in de meest complete vorm.Laat je niks wijsmaken dit is een fantastisch hotel en zeker zijn 5 sterren waard in Turkije.

met een groep, 2011
"Mooi oase"
Loes
10-8-2011 We hadden hele mooie appartementen, alleen als je weg gaat, gaat ook de airco uit alleen is daar altijd wel wat op te vinden ;). Het eten was goed daar (vooral de club burger) als tussendoortje.
Verder is side goed bereikbaar en kan je er in 10-15 minuten er heen lopen via het strand.
Het zwembad was ook fantastisch met een leuke bar midden in het zwembad om nog een versnapering te nemen! Ik heb er een top tijd gehad!

met partner, 2011
"Super hotel"
Marja en Aljan
18-7-2011 z.g. verz. kamers, vold. bedjes,gr.zwembad. kunnen ons niet vinden in kritiek op eten.
bedoelen ze met "geen variatie" iedere dag 10 srt.vers fruit, of 30 srt. dessert "maar" 5 nw.? altijd rijst? maar keus uit 10 srt. vis en vlees. verse jus zonder bij bet. geen rij, ook niet voor je omelet. We zijn ook RIU-palace gewend. Dit neg. com. verdienen ze niet. ben benieuwd wat deze gasten thuis eten.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Echt aan te raden !!!"
ann
13-8-2011 Wij zoeken steeds een hotl in de betere klasse..We waren nog niet in Turkije geweest en dit was de eerste keer all-in..
Het hotel was heel mooi en werd heel goed onderhouden (zowel binnen als buiten) de all-in formule kunnen we alleen maar aanraden: dit was werkelijk ALL IN !!Overal en op elk mogelijk uur alle dranken, coctails(met ingevoerde dranken, niet enkel lokale dranken!), eten...En alles van prima kwaliteit.Wij waren ook heel tevreden over bediening en vriendelijkheid van het personeel!.We kunnen dit hotel aan iedereen aanbevelen..Misschien 1 minpuntje: de broodjes bij het ontbijt waren niet echt zoals bij ons..wel een zeer uitgebreide keuze, maar niet krokant..Voor de rest: super lekker ete !!

"Gewedig hotel"
jan_84
3-7-2011 Barut Arum, voor ons de 4e keer. Blijft geweldig. Vriendelijk personeel, snelle bediening altijd voldoende in restaurant, wanneer je ook komt.

met partner, Mei 2011
"Netjes en goed hotel"
LianneKuipers
27-5-2011 Wij hadden een kamer dichtbij,- en met uitzicht op het zwembad dat was een pluspunt, zeker omdat we landzijde hadden geboekt. Kamers zeer ruim (4 persoons hadden we ons tweeen) erg schoon en netjes. Bad niet gemist. Wel aanvulling van koffie en creamer op de kamer. Voldoende ligbedden zowel aan strand als zwembad. Toch jammer dat er bangerikken zijn die menen dat je een bedje om 7 uur moet reserveren. Restaurant groot, voldoende plek maar eten vonden wij wat minder 1 rauwkost gedeelte in salade gedeelte en 8-10 bakken warm eten, broodhoek en toetjes gedeelte. Maar wij zijn vorig in royal dragon geweest dus zijn miss niet objectief meer, dat was ongekend. Verder was alles prima, maar wij zouden toch liever weer naar RD gaan dan naar Barut Arum.

met partner, Mei 2011
"Goed hotel"
marc
26-5-2011 mooi hotel, propere grote kamers met nieuw meubilair, instapdouche en elke dag gevulde minibar
personeel heel vriendelijk en mogelijkheid de ganse dag te eten en te drinken
voldoende ligbedden
minpuntje vond ik persoonlijk het eten in vergelijking met andere vijfsterren hotels in turkije
maar al bij al een leuke vakantie