Beoordelingen Hotel Aydinbey Kings Palace*****

19 mei 2013

Aydinbey Kings Palace*****
Beoordelingen Hotel Aydinbey Kings Palace*****
Evren Mah. 24. Sok. No:6 Evrenseki Beldesi , TR-07400, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Aydinbey Kings Palace***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Aydinbey Kings Palace***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Aydinbey Kings Palace scoort een 9,3 uit 10, op basis van 104 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Aydinbey Kings Palace***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Aydinbey Kings Palace*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Aydinbey Kings Palace***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Hotel Aydinbey Kings Palace***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Aydinbey Kings Palace***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Aydinbey Kings Palace***** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

1 2 3 4 5 volgende

50 beoordelingen over Aydinbey Kings Palace*****

met jonge kinderen, apr 2010
"Prachtig hotel"
fam.b
19-5-2013 We hebben genoten hier in dit mooie hotel.Onze kamer was groot en werd netjes schoongemaakt. Minibar werd dagelijks bijgevuld.Het eten vonden wij niet heel bijzonder,weinig smaak,maar wel voldoende keuze.
Handdoekenservice prima.Glijbanen te weinig open volgens de kids.Leuke animatie overdag en 's avonds(leuke shows) Een heerlijk zandstrand met een eet/drink bar en genoeg strandbedjes. Verder een heerlijke boulevard om een eind te wandelen. Je kan door een kleine wandeling langs de hotels naar de winkeltjes lopen.Wat ons betreft ; een aanrader!

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Super hotel"
danielle
8-5-2013 Na een overboeking zijn we in dit hotel terecht gekomen,maar supergoed hoor,zou zo volgend jaar weer naar dit hotel gaan.Personeel erg vriendelijk,eten volop en geen lege bakken gezien,kamers en alles netjes schoon.Kinderen waren helemaal happy met de zwembaden.

met partner, Mrt. 2013
"Was en heel goed hotel niets aan aftekeuren super "
meulders jetty
18-3-2013 super hotel niets op aan te merken we gaan zeker terug we gaan al 22 keer naar die kant was al beste hotel van 5 sterren

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Geweldig hotel"
hbro
25-9-2012 Een geweldige week gehad in Aydinbey, Een zeer mooi hotel in een mooie omgeving. Het personeel is heel vriendelijk, en altijd bereid om te helpen. Voor kleine kinderen is er de hele dag wat te doen, leuk animatie team. Prima kamers, worden goed schoongemaakt, koelkastje op de kamer word elke dag bijgevuld. Gaan volgend jaar zeker weer terug, alleen iets langer.

met partner, Juni 2012
"Fantastisch hotel"
J.F.Meis en M.A.Mew...
22-6-2012 we zijn net terug van twee weken vakantie in dit hotel.Wat een fantastisch hotel.Mooi ingericht,zeer vriendelijk personeel,prachtige grote kamers,het eten is zeer,zeer uitgebreid en alles is even schoon

met partner, Mei 2012
"Super.."
Johanna
9-6-2012 Wat een geweldig hotel is dit, en wat een vriendelijke mensen werken er. Je zou haast zeggen dat het geen all-inn is, omdat ze het vuur onder hun voeten vandaan lopen om je zo snel mogelijk te voorzien van drankjes. Ook het eten is er hartstikke goed, alles wordt in afgedekte schalen warm gehouden en er is heel veel keus, dus voor iedereen wat wils.
Gaan hier zeker nog eens naar toe.

"In een woord geweldig"
broers
18-8-2011 wij zijn net terug van 8 dagen aydinbey kings palace het was echt geweldig het eten de kamer de animatie alles was super.en dat de mensen maar niet zeuren want als er toevallig wat smerig zou zijn moeten de mensen eerst eens beter naar zich zelf kijken want uiteindelijk maken wij de rotzooi toch.mijn zoontje van 6 deed voor het eerst deze vakantie mee aan de animatie hij vond het super vooral ebru kitty en anna ze waren geweldig.ook de shows in het anfitheater waren super DUS EEN AANRADER.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Super hotel"
i.versantvoort
11-5-2011 zijn net terug van weekje aydinbey kings palace (met 9 pers, 4 volw en 5 kids) , moet zeggen echt een top hotel hoor! alles heel zuiver, personeel echt heel vriendelijk, service heel goed en ook het eten vonden wij heel gevarieerd.
het enige minpuntje dat wij konden ontdekken is dat de glijbanen maar 2x1uurtje per dag open waren,( maar dat is inmiddels ook veranderd naar 2x2uur per dag) en de minibar is zeer schaars gevuld. Maar verder door ons niks op aan te merken, kortom een aanrader.

met een groep, Okt. 2010
"Een zeer goed hotel"
DIJKHUIS/enHAGEN
30-10-2010 We zijn net terug van een weekje vakantie in
hotel aydibey kings palace en hebben het erg
naar ons zin gehad.Het eten was zeer goed en
er was keuze genoeg.De minibar op de kamer
stelde niet veel voor 2flesje,s water 2pake,s
limonade.Het animatieteam was redelijk en niet opdringerig.Je hoort veel over de russen (onbeschoft)wij hebben er niets van
gemerkt.Zeer vriendelijk personeel en op en
top schoon hotel.Dit hotel is zeker een aanrader.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Super hotel en gevarieerd super eten"
Fam van der Beek
3-9-2010 Zeer mooi en super hotel,vakantie was bijna perfect ( weinig nederlanders ),eten was heel goed en gevarieerd, animatie was top vooral MARIO.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Kamers waren super en een zeer goed werkende airco,hotel is zeker een aanrader zowel voor jong als oud.

1 2 3 4 5 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit