Beoordelingen Hotel Alva Donna Beach (vh. Amara Beach Resort)*****

23 mei 2013

Alva Donna Beach (vh. Amara Beach Resort)*****
Beoordelingen Hotel Alva Donna Beach (vh. Amara Beach Resort)*****
Gündoğdu Mevkii Çolaklı - Manavgat, TR-07980, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Alva Donna Beach (vh. Amara Beach Resort)***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Alva Donna Beach (vh. Amara Beach Resort)***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Alva Donna Beach (vh. Amara Beach Resort) scoort een 9,2 uit 10, op basis van 451 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Alva Donna Beach (vh. Amara Beach Resort)***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Alva Donna Beach (vh. Amara Beach Resort)*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Alva Donna Beach (vh. Amara Beach Resort)***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 355 vakantiefoto's van Hotel Alva Donna Beach (vh. Amara Beach Resort)***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Alva Donna Beach (vh. Amara Beach Resort)***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Alva Donna Beach (vh. Amara Beach Resort)***** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

389 beoordelingen over Alva Donna Beach (vh. Amara Beach Resort)*****

met een groep, Mrt. 2013
"Fantastische ervaring met 8 personen"
Frans vd. Boogaert
12-4-2013 Dit hotel is compleet !!!!!!!!!!!!!!!!

Heerlijk eten, en gevarieerd.
Vriendelijk personeel.
Disciplinair.

5 seconden van het shoppingcenter.

met partner, Nov. 2012
"SUPER GOED"
mario en sien
19-11-2012 Zeer goed hotel echt 5 sterren waard, wij kunnen niets anders zeggen dan Top Hotel!!!
Willen zeker nog terug gaan.

met partner, Nov. 2012
"Amara--->alva donna"
Etienne
9-11-2012 Na de vele wilde geruchten over een sluiting of verminderde kwaliteit zijn wij ter plaatse. Wij moeten zeggen dat er buiten de naam 's verandering NIETS te merken is voor de klanten.
Het concept is het zelfde gebleven, all in..en dat mag je letterlijk nemen!!

met partner, Okt. 2012
"Hotel om terug te keren."
Didy
27-10-2012 Zeer goed hotel. Vriendelijk personeel. Goed entertainment. Eten is ontzettend goed en variabel.Kamers zijn zeer netjes, maar niet modern. Met Dolmus een kwartiertje/ tien minuten naar Side. Winkeltjes aan overkant hotel met een ontzettende goede haarkunstenaar: ICON, aanrader. Wij waren eind september in hotel. Geen russen, geen last van handdoeken tekort. We zin langslapers en toch waren er nog ligbadden bij zwembad. Goede temperaturen. Veel terugkerende Belgen. Ook veel Duitsers aanwezig.

met vrienden, Okt. 2012
"Super goed hotel"
Jeannine Lefevre
15-10-2012
Ik ben net terug van een verblijf aan 11 dagen in dit super goed hotel, heel lekker eten, mooi hotel en zeer mooie tuin, veel ligplaats vooral aan het strand, mooie zwembaden.
De gala avond is echt fantastisch, enorme buffetten, heel veel verschillende gerechten, fantastisch dessertenbuffeten en alles heel lekker en verzorgd. Alle tafels mooi versierd, een echt feest. Ook gezellig winkelcentrum voor het hotel en domus stopt voor de ingang van het hotel. Zeker voor herhaling vatbaar.
Jeannine Lefèvre

met een groep, Okt. 2012
"Een topper"
Ronneke
12-10-2012 Wat een geweldig hotel. Het ontbreekt je aan niets.Ontbijt, lunch, bistrobar,restaurant, cocktailbar, optredens, kinderclub, spelletjesruimte,strand,ligweide, zwembad het is teveel om op te noemen. Iedereen is vriendelijk, doen alles om je het naar de zin te maken.Veel Duitsers, Belgen en Nederlanders.Het eten is heerlijk,zeer veel keus, lekker warm, zelfs de borden zijn warm.
Kunt ook à la carte eten in de specialiteitenrestaurants, Italiaans, Vis en Turks. Kijk op amaraworld.com en je kunt het met eigen ogen zien. Wij hebben samen met onze kinderen en hun partner en kleinkind een onvergetelijke vakantie gehad.

met vrienden, Sept. 2012
"Heel goed hotel"
Aafke Kager
23-10-2012 Er is niets op aan te merken, wij hebben een fantastische vakantie gehad.

met partner, 2012
"Zeer goed"
Jan van der Aa
27-9-2012 Zijn er in sept geweest.
Zeer goed hotel met fantastisch eten en een geweldige gala-avond (nog nooit zoiets meegemaakt) Lunch was voor ons geen probleem, gezien de temperatuur gebruikten we die op het gras.
Het personeel is zeer attent, maar wij hebben nog nooit zoveel fooitjes zien geven.
Enige nadaal is het zeer vroeg handdoeken leggen, ook op het strand.

met vrienden, Sept. 2012
"Super goe hotel !"
gert
15-9-2012 Amara beach is top, super lekker eten, beach boys lopen constant rond om elk kruimeltje dat op de grond ligt op te kuisen, animatie top, je kan zelfs u hoodkussen kiezen, zacht hard dik dun...je word er in de watten gelegd !! super hotel , hopelijk blijf het zo met de nieuwe uitbaters , want da zou pas jammer zijn. amara is gewoon top!!!!

alleenreizend, Sept. 2012
"Heel goed"
marie
6-10-2012 dit jaar voor de tweede maal verbleven.Er was minder personeel dan in juni,dit werd opgelost doordat je al vanaf 18 uur kon gaan eten.De mensen zijn daar heel vriendelijk en behulpzaam.Geef ze maar een fooi ze verdienen het.De gala-avond was de max(03/10),heel lekker eten,fantastische shows,voorstelling van het personeel,vuurwerk,overal bloemstukken in het water,wat een werk op dit alles te organiseren.
De nieuwe naam is Alva Dona Beach Resort,hopelijk blijft alles zoals het nu nog is.Ik ga zeker terug.Nog een prettige vakantie aan allen die dit jaar nog gaan.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?