Beoordelingen Hotel Alba Queen*****

26 mei 2013

Alba Queen*****
Beoordelingen Hotel Alba Queen*****
Tilkiler Mevkii Erhan Demir Bulvarı P.Kutusu 6, TR-07610, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Alba Queen***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Alba Queen***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Alba Queen scoort een 9,0 uit 10, op basis van 162 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Alba Queen***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Alba Queen*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Alba Queen***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 225 vakantiefoto's van Hotel Alba Queen***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Alba Queen***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Alba Queen***** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

147 beoordelingen over Alba Queen*****

met jonge kinderen, Mei 2013
"Helemaal super!! Aanrader!"
sandra
19-5-2013 Wij waren helemaal onder de indruk van dit hotel. Zo mooi en zo luxe, echt super! Het uitzicht is ook mooi, of je kijkt op het zwembad of op zee. Het personeel is heel vriendelijk en met name tegen kleine kinderen, ze zijn echt gek met kleine kinderen. Prijs/kwaliteit is helemaal goed. Er zijn meerdere ruimtes om te eten, het buffet is immens, zo lekker en allemaal mooi opgemaakt en het smaakt ook nog eens voortreffelijk. De kamers zijn ook netjes en als je wilt wordt er dagelijks schoongemaakt. Wij zijn zo enthousiast dat wij volgend jaar weer hier gaan boeken.

met jonge kinderen, Mei 2013
"Super verzorging!"
EL
19-5-2013 Het hotel is mooi, schoon en je wordt er goed verzorgd. Het strand is te bereiken via een mooi wandelpaadje, iets hellend, maar prima te doen.
Wij waren met een kindje van 1,5 jaar en daar vond ik het hotel wat minder geschikt voor. Het kinderbadje is erg klein en koud. Na 8 dgn kwamen wij er achter dat er tóch een speeltuin was, helaas was deze alleen open van 17.00-19.00 uur. Voor kinderen vanaf 4 jaar is er genoeg te doen ook doordat zij gebruik kunnen maken van de miniclub/animatie. Het eten was lekker, genoeg keus. Elke dag iets speciaals (zoals eend, zalm, kalkoen) en verder vlees en vis van de grill, pasta's, frietjes, salades met alle toebehoren.

met oudere kinderen, Mei 2013
"Geweldig hotel met prima service"
Inge
19-5-2013 Mooi hotel vriendelijk personeel ,superschoon onderhouden en behulpzaam personeel.
sMorgens om 8.00uur liepen er vele schoonmaaksters bij het zwembad om de bedden en de tafels af te doen.
Eten is zeer gevarieerd in restaurant bij poolbar en strandbar keus uit diverse kleine maaltijden maar zeker smakelijk!!
De deur van ons balkon sloot niet goed en binnen 5 min was er iemand van de technische dienst om dit te verhelpen!! Minibar wordt dagelijks bijgevuld!!
Animatieteam is veelzijdig en zeer kindvriendelijk (ook voor volwassenen)Top!!!

met partner, Apr. 2013
"Tophotel"
Willems
27-4-2013 Heerlijk hotel is dit. Mooie ligging. Fijn de Dolmus voor het hotel. Eten geweldig. Ga, geniet, ontdek.. Vergeet de waterval niet

alleenreizend, Okt. 2012
"Geweldige hotel"
Monique Knapper
10-11-2012 Hotel Alba Queen is een geweldige hotel. De winkeltjes zijn op loopafstand en de halte van de dolmus tegenover het hotel.

Eten was erg goed, Elke avond andere soort vlees/vis. Dus als gasten daarover klagen, dan vraag ik me af wat ze thuis altijd eten.

Personeel erg vriendelijk.

Oh ja, ga niet pinnen bij de pinautomaten, want mijn bankpasje is ingeslikt. Uiteindelijk bij de ING bank in Manavgat terug ontvangen. Dus neem gewoon genoeg geld mee van huis.

met een groep, Okt. 2012
"Mooi Hotel bij aankomst willen ze je opgelichten"
rono
24-12-2012 Leuk hotel goed eten en vriendelijk personeel.
Met uitzondering met het inchekken, deze mensen willen je meteen geld aftroeven door je zogenaamt een betere kamer te geven voor een meerprijs.
Later die week met meerdere stellen gesproken die allemaal het zelfde hadden meegemaakt.

met partner, Aug. 2012
"Te groot hotel voor het zwembad wat erbij is"
jacqx
9-9-2012 Leuk hotel, alleen voor een bedje aan het zwembad moet je eral om half zeven uit. Jammer want bij de andere Alba's worden de handdoeken tot 8 uur verwijderd. Personeel zeer goed en vermakkelijk. Bij het strand zijn voldoende bedjes. Animatieteam hebben we beter gekend bij andere Alba's. Live-music nu beter alleen te weinig plek om te dansen. De hamam is duur maar de masseurs zijn echt goed, alleen de manager is verstrooid en houdt zich niet echt aan afspraken. Je moet hem elke keer eraan herrineren. Wirlpool en douche ernaast vies en smerig, jammer maar kan beter. Dokterspost prima, echt perfect. Alles werd door hun prima geregeld toen we naar de tandarts in hospital in Side moesten.
Maar volgende keer niet meer naar Queen,, maar naar Alba resort, wegens ruimte.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Geweldig hotel voor een heerlijke vakantie."
Peter
12-9-2012 Vriendelijk en service gericht personeel. Zelfs als je midden in de nacht aankomt krijg je een welkomsdrankje en wordt je bagage naar je kamer gebracht. Mooie kamer alleen iets te klein balkon. Minibar wordt elke dag bijgevuld en de kamer wordt dagelijks grondig schoongemaakt. Lekker groot zwembad en overal 1,40 m diep, alleen bij de glijbaan minder diep. Enig nadeel zijn inderdaad het gebrek aan bedjes. Die worden al vroegtijdig door jan en alleman gereserveerd. Ook mooi gelegen tov het strand. Wel wat ver van het centrum van Side. Maar daarvoor rijden genoeg Dolmusjes. Heerlijk buffet met voldoende afwisseling. Alleen voor de kids mag wel mat meer standaard hetzelfde. Animatie is geweldig. Hele dag door worden er dingen georganiseerd en ze zetten zelf leuke musicals in elkaar. Goed het is geen Vd Ende producties, maar dat is wel erg veel geeist. Ze doen hun best en dat stralen ze ook uit.

met partner, Juli 2012
"Prachtig hotel dat zeker 5 sterren waard is!!"
Ilona
20-7-2012 Geweldig hotel, mijn vriend en ik (beiden in de 20) hebben ons hier goed geamuseerd!! Super service, mooie kamers, schoon hotel!!!
Lekker dicht bij de zee en het eten is er heerlijk!!
Ook leuk dat er een beachbar is. Animatie is er volop, echt elk halfuur is er wel wat te doen. Ook savonds een gevarieerd programma met karaoke, bingo enz.

Minpunt; op je kamer heb je op je bed alleen een laken, geen dekbed. Ik ben gewend om daarmee te slapen en dan is het wel even wennen.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Prima hotel"
marja van veen
4-8-2012 Net een paar dagen terug van een prima vakantie in Alba Queen. Zeer schoon en ruim opgezet hotel. Aan eten kom je niets te kort, ontbijt, lunch en de diverse terassen waar je kan eten is prima, waar het ook vers wordt gemaakt, avondeten vonden wij in vergelijking tegen vallen ook de desserts. Animatie team is geweldig. Veel Engelsen en Oostblokkers, geen Russen en als ze er waren geen last van gehad, weinig Nederlanders. Geen problemen om bij het zwembad te liggen, plek genoeg. Vriendelijk personeel, wat zeer hard werkt. Kortom prima vakantie!!!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?