Hotel Adalya Resort & Spa***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy Turkije beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Adalya Resort & Spa*****

Hotel Adalya Resort & Spa***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy

Beoordelingen Hotel Adalya Resort & Spa*****

Evrenseki Beldesi Manavgat, 07600, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy
Hotel Adalya Resort & Spa scoort een 9,0 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Adalya Resort & Spa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Adalya Resort & Spa***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Hotel Adalya Resort & Spa***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Adalya Resort & Spa***** met andere accommodaties in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy.

33 beoordelingen over Adalya Resort & Spa*****

alleenreizend, Aug. 2011
"Mooi hotel, mooi zwembad."
weetje11
25-8-2011 Het is een mooi hotel, goede accomodatie voor een relaxte strand/zwembad vakantie.
Eten is goed, maar er waren in de periode dat ik er was, erg veel Duitsers, niet dat ze vervelend zijn, maar het hele hotel is dan "ingericht" op duits-sprekende gasten...
(Bij de receptie was soms zelfs niemand die Engels kon spreken, dat is wel slordig)
Verder: schoonmaak is prima in orde, (geef ze een paar euro fooi, en je krijgt er wat moois voor terug, in de vorm van een schitterend gevouwen handdoek, wat extra drinken in de minibar, ofiets dergelijks.
De winkeltjes onder in het hotel zijn redelijk voordelig, misschien nog wel voordeliger als op de "markt"... De Turkse lire kan je het beste op de luchthaven I(Antalya) met je pinpas halen, dan is de koers soms zelfs voordeliger dan dat je in euro's betaald!

"Zijn geld dubbel en dwars waard"
Peter, Annet en Val...
1-8-2011 We hebben aldaar 2 weekjes gezeten en voor het geld een uitstekend hotel, vriendelijk personeel, goed verzorgd eten, kortom een 5 sterren hotel die elke ster waard is.
Tip, geef wat fooi in de eetzaal en elke dag ben je verzekerd van een tafeltje wat gedekt is voor je met een (bv) flesje wijn wat klaar staat.

Enige minpunt van dit Hotel is de bedjes bij het zwembad, je moet echt elke dag tussen 6 en 7 je bedje uit en handoekje leggen, anders heb je echt geen plek meer, strand plek genoeg dat weer wel.

Maar voor de rest een tophotel, smooties, fruitcocktails ed aan het zwembad, en niet te vergeten de a la cart restaurants, dit moet je echt doen, erg verzorg met name het visrestaurant aan de zee, erg leuk, live muziek erbij en ter afsluiting samen met het personeel even op zijn Turks dansen.

"Boven verwachting"
Kim
10-8-2011 Na overboeking in Kreta in Adalya Resort belandt. Van te voren een beetje sceptisch over Turkije i.v.m. mindere ervaring 9 jaar geleden maar wat zijn we positief verrast. Wat een mooi hotel. In Turkse stijl gelegen aan de zee.
's Morgens bij het wakker worden keken we zo uit op zwembad en zee en ik kan je zeggen dan begint je dag al goed. Kamers mooi en ruim, eten zeer gevarieerd en lekker, kinderanimatie verzorgd door Charlie was super. All in formule was pas echt all in het ontbrak je aan niets. Hotel is niet zo megagroot wat met een 5 jarige zoon wel relaxed is. Zeker aanrader en voor herhaling vatbaar!!!! Je moet er wel wat eurootjes voor over hebben maar wij vonden het de moeite waard.

"Tophotel "
mip
10-8-2011 Dit hotel heeft een gunstige ligging dichtbij een lange winkelstraat en met 4 min zit je in kumkoy (ook leuk)Het eten is goed alleen het zou iets meer variatie kunnen zijn
De kamers zijn netjes en schoon met een mooie badkamer
Het enige wat tegenviel was de animatie 's avonds, de jongens deden misschien hun best maar degene die het aan elkaar praate was erg flauw, dus dat is iets om te verbeteren
Wat ook lekker was dat je vanaf 11.00 tot 22.00 ijs kon halen (heerlijk schepijs in vele smaken)Het merendeel was duits maar in de 2de week kwamen meer nederlanders
Voor de rest topvakantie gehad
Voor de rest een topvakantie gehad

"Super hotel !!!"
J.Nuijten
9-7-2011 Wij zijn echte Turkije gangers en zijn heel wat gewend maar dit hotel overtreft alles. In een woord geweldig ! Het is niet zo een super groot hotel als de nabij gelegen hotels Camelya world en Art Side maar als je van kleinere accomodaties houd is dit echt een schitterende plek, het eten is zeer uitgebreid en elke dag anders, cocktails aan het zwembad, drank ook in de bekende merken en de kamers zijn mooi en uitgerust met alle comfort, verder is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Winkels vindt je er op 5min.loopafstand en anders neem je de dolmus en sta je zo in Kumkoy. Wij gaan hier beslist nog eens naar toe en dit is abdoluut een aanrader !

met een groep, Juni 2011
"Heerlijke vakantie gehad"
Vermaak
3-8-2011 Bezocht van 9 t/m 16 juni met vier vriendinnen. We hadden een familiekamer. Fantastische vakantie gehad. Het eten was zoooo uitgebreid en de hele dag heerlijke cocktails.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Fantastisch Hotel"
corrie faber
25-5-2011 Zijn met 6 vriendinnen hier 9 dagen geweest, prachtig hotel, keuken zeer uitgebreid, zeer vriendelijk personeel.
Strand op loopafstand, mooi strand, geen stenen.

met partner, Mei 2011
"Goed hotel voor een fijne vakantie!!"
Fam v/d Weide
27-5-2011 Hotel Adalya is een aanrader voor een fijne rustige ( 200 kamers ) vakantie.
Wij zijn vorig jaar hier ook geweest en hebben het fijn gehad en dit jaar ook weer een fijne vakantie in begin mei. In deze periode hoofzakelijk 50+ Duitse vakantiegasten welke je haast niet ziet want het verdeelt zich over strand-zwembad en overigbezoek waardoor je eigelijk niet een gevoel van veel gasten hebt. De bediening en kamerverschoning zijn zonder meer goed het eten is ook goed!
Dit jaar nog een bril gekocht bij de opticien in het hotel (Adalya Optiek) wat zeker met Nederland 40% goedkoper is. ( inc bezoek oogarts in Manavgat voor oogmeting).
De ligging aan een mooie rustige strandboulevard is heerlijk voor een fijne avondwandeling.
We komen hier zeker volgend jaar weer terug.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"TOP HOTEL!"
Tieneke69
10-5-2011 Wij zijn in de meivakantie naar dit hotel geweest. Voor ons de eerste Turkije-ervaring.
Wat een fantastisch hotel. Alles is goed. Eten van uitstekende kwaliteit. Mooie kamers, heerlijk strand en voldoende mogelijkheden om iets te bezoeken.
Dit hotel wordt vooral door de duitsers bezocht en is bij het nederlandse publiek nog wat onbekend. Wij komen zeker nog eens terug.

met partner, Dec. 2010
"Mooi uitziend hotel,en prima ligging."
Beulen-Mulders
31-12-2010 Goed verzorgd hotel.Met prima eten in buffet-vorm.
Jammer dat niet alle kamers aan de zee zijde liggen.
Wijhadden helaas weinig privé. Om dat we uitkeken op de tegen ons over liggende balkons.
Het personeel was erg gevoelig voor een fooi.
Dat wat de duitse gasten regelmatig gaven.
Dan liepen ze voor hun wat harder.
En hadden ze ook een stamtafel in het restaurant.
Dit heeft ons wel gestoord.