Hotel Vikingen Quality Resort & Spa***** in Okurcalar Turkije beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Vikingen Quality Resort & Spa*****

6,3

Hotel Vikingen Quality Resort & Spa***** Okurcalar

Beoordelingen Hotel Vikingen Quality Resort & Spa*****

Okurcalar, 07415, Okurcalar
Hotel Vikingen Quality Resort & Spa scoort een 8,0 uit 10, op basis van 107 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vikingen Quality Resort & Spa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vikingen Quality Resort & Spa***** in Okurcalar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 169 vakantiefoto's van Hotel Vikingen Quality Resort & Spa***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Vikingen Quality Resort & Spa***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Vikingen Quality Resort & Spa***** met andere accommodaties in Okurcalar.

94 beoordelingen over Vikingen Quality Resort & Spa*****

6,2
met jonge kinderen, Mei 2012
"Zeker geen 5 sterren waard!"
geen viking meer!
10-5-2012 personeel achter de receptie heel onvriendelijk en totaal niet behulpzaam, inchecken duurde ook onnodig lang omdat ze iedereen door elkaar hielpen en niet eerst met 1 persoon begonnen en dan de volgende.
voordeelKamers waren mooi en ruim, werd goed schoongehouden door vriendelijke kamerpersoneel.
Veel russen in het hotel en ook een hoop ruzies gezien die ze onderling tot slaan toe hadden of met het personeel. Geen fijn gevoel als je er met een kind bent!

Verder een avond a la carte gereserveerd krijgen we een aantal uren later te horen dat kinderen onder de 8 jaar niet toegestaan zijn omdat dit storend is voor de andere gasten?!

met vrienden, Apr. 2012
"Héérlijk!"
Tom Stuivenberg
7-5-2012 Een fantastische vakantie achter de rug in dit hotel! Goede kamers, goede service. Helemaal geen klachten. Het hotel was erg schoon.

Eten is ook heerlijk. Mensen die klagen over gebrek aan afwisseling moeten niet elke maaltijd friet en kipburgers opscheppen, maar ook eens de Turkse gerechten proberen. Zo is er in het diner restaurant een wok, zijn er verschillende soorten vis, veel groenten, fruit en salades, verschillende pasta's en turkse pizza. Niets te klagen dus.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prima, maar niet bijzonder"
Mark
6-5-2012 Luxe hotel, met prima service. We hadden een enorme familiekamer met prachtig uitzicht op de zee en het zwembad. Nadeel van all inclusive is lange wacht rijen bij het buffet, rennen voor een plekje op het balkon en koud eten als je wilt beginnen met de maaltijd. Alles in overvloed, prima service en aardige Turks personeel. Erg georiënteerd op Duitsers, maar als Nederlander heb je hier ook profijt van. Veel zwembaden, leuke glijbanen, veel ligbedden en grote steiger om rustiger te zonnen. Entertainment middelmatig, jong personeel en meer met zichzelf bezig. In de omgeving niks te beleven, maar met de Dolmus ben je voor 2,50 Euro pp. In Alanya.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Heerlijke vakantie!!"
liekevannistelrooij
8-5-2012 Heerlijke vakantie gehad, mooi en schoon hotel. Grote en nette kamers. Lekker eten, elke avond wel iets anders. Zoals sushi, wok etc. Ook smorgens lekker uitgebreid. Wel stipt met de tijden, om 21uwerd echt alles afgeruimd. Verder aardig personeel, altijd in voor een grapje. Wel jammer dat er bijna geen strand is, maar goed dat is te overzien. Verder in de directe omgeving niet heel veel te beleven maar binnen 20min ben je voor 2,50 in manavgat. Genoeg bedjes, en de animatie was ook wel goed. Kortom een aanrader!!

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Pefect hotel. Slechte ligging."
Perjo
3-5-2012 Fijn hotel met prachtige royale kamers. Tv, ligbad allemaal aanwezig.Eten is ook heerlijk voor ieder wat wils. Het hotel ligt op 20 meter afstand nb aan een zeer drukke 4 baans (snel)weg. Als je pech hebt ligt je kamer daar ook aan.

met een groep, Okt. 2011
"Geen 5 sterren waard"
Nancy
1-11-2011 Het hotel was mooi kamers groot genoeg geen lawaai maar de coctails waren ofwel niet te drinken ofwel om 21 u al op terwijl je maar vanaf 20 u een cocktail kreeg ging je vroeger dan weigerde het personeel je een coktail te geven wij waren hier voor een week vanaf 24/10 maar elke dag ruimde het personeel meer en meer op op maandag stond er geen enkele ligbed meer aan het zwembad op zondag als je de zetel liet staan was hij weg als je terug kwam terwijl je wel voor een week betaald hebt ook het eten was elke dag minder en op is op het was eentonig met weining variatie geen hotel om terug te komen ! ook de a la carte restaurants waren al gesloten . ver weg van Alanya en manafgat niet in de buurt te zien.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Geen 5 sterren waard"
Lucia
23-10-2011 Dit hotel is ons erg tegengevallen, eten was vies en koud, personeel op een enkeling na onbeschoft. Harde bedden. Er word schoongemaakt met de Franse slag. Te groot hotel op een te kleine kavel. Strand veel te smal en te weinig bedjes bij het zwembed. Het hotel ziet er op zich wel mooi uit, maar er wordt niet goed schoongemaakt. Het is het allemaal net niet.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Jammer van de disco"
jolanda Lodder
24-10-2011 Goed hotel! hadden een big room kamer geboekt maar kwamen terecht op een suite kamer met bubbelbad en al!!
Eten zelf is goed, vrij veel keus maar als het net je smaak niet is dan heb je pech maar kwam je te laat dus begin vh 2e uur dan werd er vaak al een hoop niet meer bijgevuld.
Dat was zo met het ontbijt maar ook met het diner en dat vind ik erg jammer.
En ik heb erg veel last gehad vd buitendisco die om 23.00 begon en tot 03.00 door ging, nu ben ik zelf ook jong geweest maar hier waren de decibellen toch wel erg luid en duidelijk aanwezig.
Zou ik hier nog een keer naar terug gaan.........JA!! op deze 2 puntjes na is het een SUPER hotel

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Valt enorm tegen"
ikkezwart
22-10-2011 Kamer ziet er op zich wel mooi uit maar de bedden zijn keihard en het slaapbankje is nog harder (net een plank) Ons uitzicht vanaf de balkon was een vieze oude schuur met veel rommel. (Ik snap dat je met een standaard kamer niet het mooiste uitzicht hebt maar dit sloeg werkelijk alles en wij vonden het niet 5 sterren waardig) ook zat er een voetbalveld pal onder onze balkon, waar ze om 1 uur 's nachts gingen voetballen met een hoop geschreeuw etc. Het eten was vies en koud en het personeel onbeschoft, toen we appelsap wilden bestellen voor onze dochter werd er gewoon keihard NO gezegd, tot drie keer toen toen werd er gewezen naar een apparaat, we moesten dit zelf maar halen. Het drinken was ook smerig goedkope rommel en het appelsap was gewoon een soort smakeloze ranja. We hebben contact opgenomen met onze reisagent, die heeft voor ons een ander hotel geregeld. Hotel G.. wat een verschil, dit was pas echt een 5-sterren hotel. Voor ons nooit geen Vikingen Quality meer..

met een groep, Okt. 2011
"Teleurgesteld"
Anita
1-11-2011 We verbleven in dit hotel voor 9 dagen de laatste week van oktober 2011. Tijdens de boeking werd er niet weergegeven dat dit hotel op 31 okt zou sluiten (einde seizoen). Dit hotel biedt absoluut geen ultra inclusive formule aan, zelfs geen 5 sterren waard. Dranken: cocktails en wijnen niet te drinken, zelfs de chocomelk was niet te doen. Daar komt nog bij dat na 3 dagen in het hotel men alles begon op te ruimen voor de sluiting, d.w.z. we kregen alle resten van het eten en charcuterie 's morgens werd uitgedroogd geserveerd / niet alle dranken waren nog langer beschikbaar / ligzetels werden verwijderd / van animatie was er weinig sprake. Kortom, veel verwacht van dit hotel maar is enorm tegengevallen vergelijkend met andere hotels die goedkoper en beter waren in het verleden.