Hotel Stella Beach***** in Okurcalar Turkije beoordelingen 7.5 | Zoover

Hotel Stella Beach***** Okurcalar

Beoordelingen Hotel Stella Beach*****

Okurcalar Kasabasi Alara Tourism Center, 07415, Okurcalar
Hotel Stella Beach scoort een 7,5 uit 10, op basis van 92 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Stella Beach*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Stella Beach***** in Okurcalar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 85 vakantiefoto's van Hotel Stella Beach***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Stella Beach***** met andere accommodaties in Okurcalar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

88 beoordelingen over Stella Beach*****

6,3
6,7
met vrienden, Mei 2012
"Plussen en minnen"
stel
21-5-2012 Er mag gerookt worden op de kamers ( ?), hiervoor is het rookalarm uitgezet ( lampjes zijn uit) wat tot grote onveiligheid kan leiden. De medewerkers aan de centrale balie zijn zeer behulpzaam en problemen worden dan ook snel opgelost. Mooi hotel en mooie kamers. Ligging: aan strand met stenen. Voldoende ligstoelen. Met de voor het hotel stoppende busjes kun je voor weinig vlot naar Avsalar, Alara of - iets verder - Side en Alanja gaan.
Het eten is goed maar niet uitzonderlijk, wat logisch is gezien het grote aantal mensen dat tegelijkertijd komt eten.Het zwembad is mooi en het animatieteam doet ( niet vervelend) zijn best.Zeer veel russen, welke op de hun gebruikelijke onfatsoenlijke wijze zich gedragen, waar jammer genoeg niet tegen wordt opgetreden door het management.Hotel Meryan ( enkele hotels verder) treedt wel op tegen russen, wat de sfeer bevorderd
Ondanks het slechte weer toch een goede tijd gehad hier.

met een groep, Apr. 2012
"Helemaal PRIMA!"
Nathalie
29-4-2012 Gisteren terug gekomen. Prima ressort. Mooie zwembaden, goed eten, vriendelijk personeel, leuke animatie! Wij gaan er zeker eens terug!

met partner, Apr. 2012
"Super vakantie"
nicole
5-5-2012 Gisteren terug gekomen van stella beach.
Voor het eerst een keer warm gegeten in turkije het eten is super en veel keus.
zeker een aanrader.
de kamers zijn top en super schoon.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Fantastisch"
reggie van de gein
29-4-2012 Enorm aan te raden! Wij zijn met kids geweest van 26-4-2012 tot 28-4-2012 en het was helemaal af, personeel bijzonder vriendelijk, kamers mooi en schoon, annimatie team verdiend een pluim...onwijs leuk voor kids.
dagelijks rond de 24 gr, eten was super, voor ieder wat wils, vaker duurdere hotels bezocht maar mag nauwelijks in schaduw van Stella Beach staan, busje naar Affasalar 1.50 pp 25 min. Lara Bazaar lopend binnen 15 min. Antalya 50 min. 40 euro heen.In de nacht aangekomen en direct een buffet klaargemaakt voor het slapen gaan Wij boeken oktober weer.

met partner, Apr. 2012
"Geweldig hotel! "
esther
6-5-2012 mijn vriend en ik zijn naar dit hotel geweest en het was top.
wij kenden het hotel al maar het eten is nog gevarieerder, de servise is perfect.
hele vriendlijke werknemers in de eetzaal en gaan goed met kinderen om.
animation team was leuk, savonds erg gezellig en bij de mini disco was zelfs een nederlands liedje!
voor een kleine prijs, is dit zeker goed te doen! echt de 5 sterren waard, wij komen zeker weer!

met vrienden, Mrt. 2012
"Prima hotel"
Marga
3-5-2012 Het hotel is(buiten het seizoen)goed te doen. kamers prima,wij hadden een lekker groot balkon en konden er einde middag nog heerlijk in t zonnetje vertoeven.Strand zelf prima,er stond wel veel wind(rode vlag)en i/d middag eb.Kan wel via de lange brug t water in,waar je dan ook kunt snorkelen;is ok,maar viel wat tegen vergeleken met andere verblijven.Eten genoeg keuze,'s morgens aten we lekker buiten,niet in de grote zaal,ons te druk.Gerechten gemaakt in de tajines zijn erg lekker&alle soorten toetjes naar keuze. Verder voor elk wat wils en elke x een ander thema.De animatie trok ons niet(alleen ochtendgym),maar leek voor de kids wel ok.Na 23uur niks meer te verkrijgen,bar gaat dicht,dus voor wat late gezelligheid&vertier kon je naar de disco.Daar wordt e.e.a.georganiseerd,wel betaald.Massage aanrader,prijs 45,-,maar voor 25,-krijg je m ook!Mooie zwembad.Veel irritante verkopers op strand

"Slecht Hotel, Weinig service, Waardeloze ligging."
C. van der Wiel
20-10-2011 Ligging aan snelweg, ingeklemd tussen 2 andere hotels. Veel geluidshinder bij zwembad, omdat de 3 hotels elkaar willen overtroeven met geluidsinstallatie. Uitzicht op zee minimaal, betaal je extra voor, maar frontaal uitzicht op ca. 15 mtr. naast gelegen hotel muur, waar ook 24 uur per dag een koeltoren staat te loeien. Kamers redelijk maar zeer gedateerd. Bij eet sessies worden tafelkleedjes niet verschoond en moet je zelf achter bestek, glazen en drankje aan. Op strand de ligbedden stijf tegen elkaar, geen ruimte voor keuze tussen zon of schaduw. Eten altijd koud. Animatie ingesteld op Oost Europeanen. Geen hostess support van touroperator in hotel. Dit nooit meer.

met een groep, Mei 2011
"Echt gaaaf"
esther-stella
8-6-2011 hotel stella beach word steeds beter, ze hebben nu nieuwe koks en het animation team is echt geweldig! ik ben nu voor de 10e keer geweest en we genieten nog steeds, alle nationalieteiten zijn er en we hebben dit keer niet veel last gehad van andere gasten, de kamers waren schoon en het eten echt lekker! op naar volgend jaar! voor info..mail me maar...

met partner, Okt. 2010
"Nooit meer dit hotel"
fam de bruin
15-10-2010 Wij zijn net terug van Stella Beach. Het personeel was erg aardig.De kamers zijn erg goed, en schoon. Elke dag schoone handdoeken. Zwembad en het strand lekker dicht bij. Enkel heel veel lauwaai van de boxen, ook de hotels ernaast!! Begint 's ochtends om 10.00 uur tot 's avonds 22.30 uur. Het ontbijt is matig de thee lijkt wel koffie en de koffie is niet te drinken. Het eten 's avonds was allemaal koud!!
Niet smakelijk, enkel de kip was goed maar ja hier kan weing aan fout gaan!
Wij zijn beiden ziek geweest van het eten, veel darm klachten.
Je zit overal ver vandaan, dus je kan niet even zeggen 's avonds zoeken we een ander eet tentje op!!
Wij doen het nooit meer!!

met vrienden, 2010
"+- 5 sterren hotel"
Dino Soldaat
22-8-2010 Vanuit het hotel is het 1,5 km lopen naar daar waar men winkeltjes kan vinden. In hotel zelf zijn alle faciliteiten aanwezig. Het eten is ook prima, alleen s'avonds moet je wel zoeken naar een plekje. Er is daarnaast na 23:00 weinig meer te beleven in het hotel. De animatie was ook niet echt super. Ze deden te weinig hun best om je mee te slepen in een bepaalde sfeer. De gasten zijn goede verdeeld naar nationaliteit. Er zijn Polen, Russen, Duitsers, Turken en Nederlanders.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende