Hotel Mukarnas Spa Resort***** in Okurcalar Turkije beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Mukarnas Spa Resort*****

het zwembad gezien vanaf de kamer

Beoordelingen Hotel Mukarnas Spa Resort*****

Karaburun Mevkii / Okurcalar Beldesi, 07600, Okurcalar
Hotel Mukarnas Spa Resort scoort een 9,0 uit 10, op basis van 208 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mukarnas Spa Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mukarnas Spa Resort***** in Okurcalar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 273 vakantiefoto's van Hotel Mukarnas Spa Resort***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Mukarnas Spa Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Mukarnas Spa Resort***** met andere accommodaties in Okurcalar.

195 beoordelingen over Mukarnas Spa Resort*****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Fijne week ondanks tegenslag"
sandra
5-5-2012 Mukarnas is een uitstekend hotel. Wel erg druk als het vol zit zoals i de meivacantie. Heel goede kamers en faciliteiten, zeer gevarieerd eten.
Op de tweede dag is bij de geldautomaat aan de wegter hoogte van het naastgelegen hotel onze pinpas gestolen. Kijk uit als de geldautomaat niet werkt en iemand je wil helpen terwijl een ander je afleidtt! De touroperator hostess Evelien heeft ons uitstekend geholpen en 3 uur met ons op het politirbureau gezeten. Hulde aan touroperator en Evelien!
Een uitstapje naar de haman is erg leuk en kost het nog niet de helft van wat het in het hotel kost, bovendien veel beter. Kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met de glijbanen vooral de heen en weer glijbaan.

met partner, Apr. 2012
"GOEDE SERVICE"
kitty
20-4-2012 We zijn 11 dgn.geweest, goed hotel geweldig personeel, zeer vriendelijk,staan konstant voor je klaar (vooral na geven van fooi) eten zoals meestal in Turkije bijna koud, behalve bij show cooking. Pizza mannetje in restaurant bakte voor ons altijd spec.pizza, er was nog maar 1 spec,restaurant open,(chinees) ook weer lauw eten, maar wel heel gezellig, alleen b.d. receptie vonden we ze niet zo vriendelijk,spraken ook bijna geen engels of duits, kamer die we kregen keek uit op tennisbaan en vlak bij drukke weg, tegen 50 euro betaling kamer met zeezicht gekregen, alles is erg schoon en we hebben in Mukarnas hotel een paar heerlijke dagen gehad. Vrijdags a.d. overkant grote markt hier kun je meer afdingen dan bij de 1200 mtr. verder gelegen bazar. Bijna geen Russen en die paar die er waren, waren zelfs vriendelijk, verder veel Duitsers Zwitsers Noren en 6 nederlanders.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Goed hotel"
gert
6-5-2012 super mooi hotel met alles erop en eraan.
alleen animatie is wat minder en erg op de russen gericht .
verder aan dit hotel weinig aan te merken.
het eten is goed het is er schoon en personeel is vriendelijk.
gaan hier zeker nog een keer terug naar toe

met een groep, Nov. 2011
"Heel goed"
Daria
27-11-2011 prachtig nieuw gebouw, mooie grote verzorgde kamers, ruime en propere lobby
eten is heel goed meegevallen, maar moeilijk om een plaatsje te vinden in het restaurant
heel vriendelijke personeel

met vrienden, Okt. 2011
"Vanuit overboeking naar prachtig hotel! Aanrader!"
Manon
9-11-2011 Vanuit een overboeking van Hotel Club Kirman Sidera kwamen we in Mukarnas terecht. Het verschil was enorm! Vriendelijk personeel, vers bereide maaltijden, nette kamers, hamam was heerlijk! Resort was super netjes onderhouden, gezellig. We hebben echt heerlijke dagen gehad.

Voor ons was dit een absolute aanrader, een hotel die we volgend jaar in onze gedachten zullen houden.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Mooi hotel"
Pascal
29-10-2011 We hadden een familiekamer A, een erg mooie kamer waar we makkelijk met 4 personen (2 kinderen) in konden verblijven. Uitzicht op zee, 's avonds op de ondergaande zon.

De ligging aan zee is mooi, de ligging qua omgeving is wat minder. Rondom het hotel is er niet veel te beleven, en je moet al snel even reizen om dingen te bekijken. Er even 'uit lopen' is er niet bij.

De mensen in het hotel werken hard om het je naar de zin te maken. De bediening is vriendelijk, animatie doet hun best, en er is voldoende te eten. Afwisseling is ook prima, ze bereiden ook ter plekke eten, zoals vlees, vis, pasta bij het diner en eieren en pannenkoekjes bij het ontbijt.

Het binnen- en buitenzwembad waren erg koud, waardoor je er nauwelijks in ging zwemmen, dat was wel jammer.

A la carte restaurant hebben we uiteindelijk geen gebruik van gemaakt. Het bleek dat je een dag van tevoren moest reserveren, en bij de reservering moest aangeven wat je wilde eten. Niet echt a la carte in mijn ogen.

met partner, Okt. 2011
"Russisch hotel"
Gitty van der Laan
20-10-2011 wij zijn vanaf 10 t/m 18 oktober in dit hotel geweest. Het was wat mij betreft een grote tegenvaller. De airco deed het niet deed(zaten aan snelwegkant)Het meest irritante vond ik nog wel dat de guest relations bestond uit een russische dame die het schijnbaar alleen interessant vond om de russische gasten ook in het russisch aan te spreken en engels ho maar.. Alle europese gasten werden dus ook gewoon genegeerd! Zeer slechte zaak als je het mij vraagt. we konden ook maar 1 x bij een a la carte restaurant eten omdat de restaurants allemaal maar op 1 bepaalde dag in de week open waren (heel apart) uiteindelijk bij dat ottomaanse restaurant gegeten maar idd wat was dat slecht... zijn op een gegeven moment maar weggelopen en naar het hoofd restaurant gegaan.
Waar ze wel verse pasta maakten echt heeeerlijk!!
Ook een turkse ober ontmoet die erg netjes en heel pittig serveerde echt top! hamam ook een aanrader!!

"Goed hotel alleen zonde van de kamer"
Mike
16-10-2011 Wij zijn hier 2 weken geweest en uiteindelijk is ons dit goed bevallen. Ik zeg uiteindelijk omdat het begin niet zo super was; We kwamen aan en werden direct geholpen (terwijl wij voor inchecktijd aankwamen). Echter op de kamer aangekomen kwamen wij erachter dat wij wel een heel klein balkonnetje hadden, hierop kon je net met zijn 2 staan (zonder wasrek) maar zitten was onmogelijk, toch jammer als je roker bent.... Vervolgens naar de lunch gegaan en deze bleek lauw/koud te wezen. Dit was dus niet het begin wat wij gehoopt hadden. Maar gelukkig was het begin alleen slecht en was de rest van de vakantie super (ook door de andere nederlanders die we ontmoet hebben). Van russen totaak geen last gehad, deze waren in vergelijking tot het hotel van vorig jaar, zeer netjes en vriendelijk!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Leuk hotel"
sibel
13-10-2011 net terug van 2 weken in dit hotel. personeel is vriendelijk en hulpvaardig.vooral in buffetrestaurant Super service! en kamermeisje ook super! Aan de balie ook heel goed geholpen. In verband met baby kregen we een kamer met minder zon gedurende de dag, ivm dutjes van baby. Tickets moesten geprint worden, kon gelijk terechtKamers zijn schoon, wij hadden een zijaanzicht op zwembad/zee. Babybedje was aan vervanging toe, beugel kapot en gaten in het gaas. Kwaliteit eten was matig, wel veel keus. Turkse avond was heel leuk! en de pide/lahmacunbakker deed t goed. A la carte restaurant Ottomaanse restaurant had bijna niets met de ottomaanse keuken te maken(dit gaven medewekers zelfs toe). Drank,alcohol: zeer beneden niveau. onbekende (nep)merken. Softdrank komt uit de automaat (behalveminibar op kamer). Animatieteam aardig en spontaan, maar overdag ietwat laks in de activiteiten, misschien te maken met het naseizoen? Kiezelstrand:(Fotograaf:zeer opdringerig (maar waar zijn ze dit niet?)

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prachtig hotel."
carina_1
25-8-2011 Wij hebben hier een topvakantie gehad. Vooraf waren ook wij bang voor het virus maar hier hebben wij niks van gemerkt. Alles is zeer schoon (kamers, restaurant, zwembad). Het eten is goed, vooral veel salades. Soms is het zoeken naar een tafeltje maar lang duurt dat niet. Eén avond hebben wij chinees gegeten en dat was erg lekker. Overdag is er van alles te doen. Animatieteam nodigt je uit maar dringt niet aan. 's Avonds minidisco en shows van wisselend niveau. De ijsjes, suikerspinnen, wafels en sapjes zijn allemaal even lekker. Wij hadden een familiekamer en die was zeer ruim! Let wel op dat sommige kamers een zeer klein balkon hebben of boven de disco zitten en daar heb je echt geluidsoverlast van. Personeel is allemaal zeer vriendelijk, werkt hard en gek op kinderen. Veel Nederlanders, oostblokkers en duitsers. Een slechte zaak dat er geen badmeester bij de glijbanen aanwezig is. Dit zou ongelukken kunnen voorkomen! Verder een absolute aanrader!