Hotel Holiday Park Resort***** in Okurcalar Turkije beoordelingen 7.4 | Zoover

Hotel Holiday Park Resort***** Okurcalar

Beoordelingen Hotel Holiday Park Resort*****

Alara Tourism Center, 07415, Okurcalar
Hotel Holiday Park Resort scoort een 7,4 uit 10, op basis van 136 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Holiday Park Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Holiday Park Resort***** in Okurcalar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Holiday Park Resort***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Holiday Park Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Holiday Park Resort***** met andere accommodaties in Okurcalar.

132 beoordelingen over Holiday Park Resort*****

6,2
met partner, 2012
"Super vakantie"
Aylin
6-4-2012 Wij zijn afgelopen zomer naar Holiday Park Hotel in Alanya geweest. Het was goed geprijs en prima geregeld in het hotel. Het hotel heeft een super mooi strand, heerlijk eten en een leuke animatieteam. Een echte aanrader voor mensen die van een goedkope en goede vakantie houden.

met partner, Okt. 2011
"Nooit meer"
hacomape
17-10-2011 Ook ik heb bij alles een 1 ingevuld om het cijfer naar beneden te krijgen. Zeker geen 5* waard.
Hotel ligt 35 km van Alanya af. Alleen een bazaar op 1,5 km, verder niets.
Personeel niet vriendelijk, behalve als je blond of Russisch bent. Misschien ligt het aan het einde van t seizoen, maar wij hadden het idee dat alles al snel teveel was.
Schimmel in de badkamers (we hebben 2 verschillende kamers gehad en was in beide aanwezig). Schoonmaak vd kamer was matig, één keer kwamen we om 16.00 terug en was de kamer nog niet schoongemaakt. Ook 2 keer om(vaak gerafelde)handdoeken moeten vragen omdat deze waren vergeten. Het eten was redelijk maar niet bijzonder.
Strand met kiezels, waterschoenen onontbeerlijk.
Wel mooi zwembad maar weinig ruimte eromheen en de hele dag harde muziek.
Wel voldoende strandstoelen maar ook hier weer heel veel kapotte kussens voor erop.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Nooit meer zeer slecht bevallen"
carlos
28-8-2011 ik had alleen los hotel geboekt eten was heel slecht ik liep na 2 de dag met diarree.
hotel zelf is heel oud alleen maar russen alles is ook op russen poolse mensen gericht.ik ben vaker in turkije op vakantie geweest maar zeker geen 5 sterren.en ik was met mijn kinderen dag eerder vertrokken terwijl ik nog een dag tegoed had

met partner, Mei 2011
"EEN TOPPIE"
lynn
11-6-2011 een aanrader gaan zeker terug. Enig minpunt ; winkels op 2 km maar dolmus maakt dit goed.
Dolmussen rijden constant in beide richtingen van Konakli en Avsalar

met een groep, Sept. 2010
"Waardeloos!"
Caroline
29-11-2010 Ik heb alles een 1 gegeven omdat ik het gemiddelde cijfer in de waardering omlaag wil helpen. Ben in diverse prachtige en goede 5* hotels in Turkije geweest, al jaren lang, maar dit hotel verdient echt geen 5*. Ik kwam hier aan met een groep van 10 mensen, na een -overigens prachtige- rondreis door Capadocie, en alle 10 werden we overdonderd door het te kleine strand, het lawaai, het zwembad waar geen plek meer was om te liggen, je kon trouwens niet eens een bedje op komen, zo dicht stonden ze bij elkaar, de herry uit de speakers van de buren, de schapenschuur waar je wat kon drinken, de hoerige uitstraling van het hotel en de aanwezigheid van Russisch sprekende kleerkasten met dubieuze kortgerokte dames, de slechte sfeer in het hotel en de onvriendelijkheid van het personeel. Vieze kamers met vele defecten. Wij zijn de volgende dag met bijbetaling van 250 euro! verhuisd naar een veel leuker hotel, ook 5*. Deze hoerenkeet hoop ik nooit meer te bezoeken!

met vrienden, Sept. 2010
"Nooit meer"
Vanalme
6-10-2010 Eind april naar Titanic in lara geweest,FANTASTISCH.Nu met BINGO 5 all in in Holiday Park getropt.Ik dacht in Rusland geland te zijn.Alles voor de Russen,personeel tweetalig,Turks en Russisch.Dit hotel is in vergelijking met Titanic nog geen 3 sterren waard.De foto is van jaren terug.Links en rechts staan er hotels.
Het eten in Holiday Park : Hoe vettiger,hoe prettiger.Olie wordt met pollepel over de vissen gegoten.Het "A La Carte" restaurant is reeds lang gesloten.
Kamer : een bad kunt ge niet nemen want er zijn geen stoppen.Kranen werken slecht of niet.Hoogte bad is 67 cm.Geen BVN tv en Vlaamse kranten zijn er ook niet.
Omgeving : Niets te bieden.Aan de ene kant autostrade en aan de andere kant keienstrand.Naar Alanya is 1 uur rijden met de bus.
Het positieve is de zon ( uitmuntend).Zoals de meeste aanwezige Nederlanders en Vlamingen zeg ik : NOOIT MEER HOLIDAY PARK en NOOIT MEER BINGO

met partner, Sept. 2010
"Heerlijke rustvakantie"
Rona en Mireille
25-9-2010 Wij komen net (lees: vannacht) terug van 11 dagen in dit hotel en wij hebben genoten. We gingen voor de rust en die kregen we dan ook ruimschoots...
Ook het personeel is super vriendelijk en het animatieteam geweldig zonder opdringerig te zijn...
Drank en eten super en in overvloed.
Mooie ruime kamers met prachtig uitzicht.
Al met al een vakantie om met een fijn gevoel aan terug te denken.

met partner, Sept. 2010
"Eens maar nooit weer"
Henk en Ellen Reuve...
29-9-2010 Dit hotel verdiend na onze mening niet meer dan een matige 3 sterren.
Wij waren op huwelijksreis en hadden een 5 persoons ongezellige en gedateerde kamer.
Schimmel in de douche bijna geen water.En ook werd de kamer niet voldoende schoon gehouden.
Viermaal helemaal niet.
En idd Russen in overvloed hier maar dat was ook te merken aan het personeel sprak nl perfect russisch.
Ook verwacht je van een 5* hotel op zn minst in Nederlandse tv zender bv bvn.
Dan nog het strand vol grote kiezel je was verplicht waterschoenen aan te schaffen.
Loop 3 meter de zee in en je ging koppie onder,
zo diep opeens.
Enkele pluspunten: eten was redelijk
ligbedden en parasols altijd voldoende en altijd beschikbaar.
Airco was prima.
Het enige wat echt een 5* verdiende was de lobby.
Personeel was niet altijd even vriendelijk alleen de Russen hadden een streepje voor(80%)
in èèn ZIN WIJ GAAN NOOIT MEER NAAR HOLIDAY PARK ÈÈN VERZIEKTE VAKANTIE IS GENOEG

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prima vakantie"
Roel
2-9-2010 We zijn net terug van een vakantie in dit Hotel.
Kamers zijn goed schoon en vrij ruim.
Eten is ook goed en er is genoeg keuze, ook voor de kleine is er altijd wel iets te vinden.
De glijbanen zijn open van 10 tot 12 uur en van 15 tot 17 uur. Aan de annimatie heeft ze niet mee gedaan, hier kan ik dus ook niets over zeggen. 's avonds is er een 1/2 uur kinderdisco en daarna een show voor iedereen. De ligging is niet zo goed, er is weinig te doen om het hotel heen.
Dan had ik hier van te voren ook gelezen over de oorontsteking en ik geloofde er eigenlijk niet veel van, maar helaas. Ook wij hadden beiden een oorontsteking (onze dochter gelukkig niet). Dit is du8s wel een min punt. Het personeel is vriendelijk en goed. Al met al hebben we een prima vakantie gehad.

met partner, Aug. 2010
"Een heerlijke vakantie in een mooi hotel!"
sanne
6-9-2010 Wij zijn zijn half augustus naar holiday park geweest. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Het eten was goed, met name de avonden erg afwisselend. Wij waren er in een drukke periode, maar ik vond het niet storend. En met wachten op drinken bij de bar viel het reuze mee. De kamers waren heerlijk ruim en de airco werkte prima. Ook de animatie voor de kinderen was leuk, al was het wel elke dag hetzelfde. Ook in de avonden waren er leuke optredens. Het enige minpunt vonden wij de ligging. Het ligt erg afgelegen, maar met de dolmus kun je overal heen tegen een lage prijs. Al met al een heerlijke vakantie, met prachtig weer!