15-8-2011
wij zijn er voor het eerst geweest,al wel vaker in turkije geweest,maar dit hotel was echt heel erg goed!!,wij gaan zeker te weten terug!!
mooi luxe,schoon hotel,lekker eten,drinken is super!!,veel gevarieerd eten,heb verhalen gelezen van andere gasten dat dit niet zo was,nou dan moet je het echt bij jezelf gaan zoeken hoor,tja je hebt er nu eenmaal zeikers (om het even zo te noemen) bij zitten,die het nooit goed genoeg vinden,wij wisten soms van gekkigheid niet wat we op ons bord moesten scheppen,zoveel keuzes!!,zowel s'morgens,s'middags en s'avonds,en dan niet de high-tea vergeten,zo rond de klok van 17:00 heerlijke koekjes/cake,mmmmm!!!
voor de kids is overal aan gedacht,animatie team(wel duits sprekend,maar de hollandse kindjes doen gewoon vrolijk mee,al is het op handen en voeten,gek genoeg snappen ze het!) kinderparadijs,groot sprinkussen in de schaduw,is wel fijn hoor,als het zo heet is,s'avonds kinder disco kortom genoeg vermaak voor jong en oud!
15-8-2011
inderdaad de glijbanen zijn bepaalde tijden geopend,maar als je vraagt waarom dit zo is,begrijpt iedere ouder dit,het heeft te maken met het feit dat als de zon zo heet is de kinderen niet continu de glijbanen op en af gaan,de glijbanen zijn open van 10 tot 12,en van 15 tot 17 uur,genoeg glijbaan plezier dus!
1,5 km van het hotel is er een grote bazaar,360 winkeltjes,erg leuk om daar te shoppen!!,je kunt het lopens af,is wel warm hoor overdags,maar voor een paar euro ben je er met een taxi,dat is ook nog een tip....ze betalen hier alles met euro's ze zijn er gek op,handig dus,want je weet precies wat je voor iets betaald!
wat betreft het handoekje leggen,tja als je een plekje perse wilt,ja,dan moet je er vroeg bij zijn,en anders is er echt nog wel plek,ze hebben er ook een grote zonneweide,ik vind,er is plek genoeg!
en als ik echt wat te zeiken wil hebben,een minpuntje dan,de bedden zijn wat aan de smalle kant,maar als dat alles is??!!
wij hebben een prima vakantie gehad!!