Beoordelingen Hotel Granada Luxury Resort*****

21 mei 2013

Granada Luxury Resort*****
Beoordelingen Hotel Granada Luxury Resort*****
Alara Turizm Merkezi , TR-2570, Okurcalar
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Granada Luxury Resort***** in Okurcalar, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Granada Luxury Resort***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Granada Luxury Resort scoort een 8,1 uit 10, op basis van 156 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Granada Luxury Resort***** in Okurcalar, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Granada Luxury Resort*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Granada Luxury Resort***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 490 vakantiefoto's van Hotel Granada Luxury Resort***** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Granada Luxury Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Granada Luxury Resort***** met andere accommodaties in Okurcalar.

140 beoordelingen over Granada Luxury Resort*****

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Erg mooi hotel maar te masaal"
Lemmens
8-5-2013 Prachtig hotel, binnen kijk je je ogen uit aan alle glitter en glamaour. Buiten is de pier geweldig. Alles is tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Wij zijn net terug van twee weken granada maar vonden het te massaal. Het hotel zat vol en we werden af en toe gek van al die mensen en de drukte overdag. Jammer was dat de pier en het theater pas de tweede week open ging terwijl het hotel helemaal vol zat en het prachtig weer was (hutje mutje aan het zwembad). Show in het theater zijn leuk en goed, eerder in het artheum stelde het niet veel voor. Eten vonden we niet slecht maar ook niet goed, Iedere avond het zelfde twee weken lang.En dan het grote minpunt het plubliek; 95% oostblokkers, met name russen, roemeniërs en Albananezen. Met name laatste twee gedragen zich zeer grof en asociaal. Verder goede vakantie gehad

alleenreizend, Feb. 2013
"Prima hotel en goed gelegen"
arie
6-3-2013 hier in februari geweest en goed bevallen , met goede kamers, goed eten verder binnenzwembad 16 m lang en verder goede fitnes en sauna. in de avond meestal gezellige muziek van bulgaars echtpaar . het is aanteraden om zeezicht te boeken daar de andere kant direct aan de drukke autoweg ligt en ook s,nachts veel lawaai verder de bovenste verdieping hebben geen balkon en ook de laatste kamers (zijkant) ook verder is het bad met 4 proeiers voor masage veel te smal , zodat je met normaal postuur er niet in liggen kan, maar de baden worden volgens informatie de volgende winter verwijderd voor grotere .

met partner, Nov. 2012
"Je moet gaan zien en meemaken"
stoop erna
3-12-2012 wat een mooi en suppergoed hotel
het beste wat ik ooit heb gehad en heb er al heel wat goede gehad ga zeker terug
heel vriendelijk personeel
het eten is supper de lux zelfs lagoustine
en heel goed verzorgd
heel proper
famielie 6 de keer geweest
een woord inpakken en wegwezen
dikke 10 verdiend
meer dan dit

met een groep, Okt. 2012
"Super hotel, super service"
Tonnie van der Waal
24-10-2012 Wat een geweldig hotel, bij aankomst werden we ontvangen door een medewerkster van het hotel met een heerlijke cocktail.
Ondertussen werden wij door haar ingecheckt, niks in de rij.
Wij, moeder met 3 dochters hadden twee twee- persoons economy kamers geboekt. Wij kregen de VIP room aangeboden. Dit is een kamer voor 4 personen met twee badkamers waarvan 1 met een jacuzzi.
Er was een grote sauna naast de badkamer en op het balkon was ook een jacuzzi. Nou wij voelden ons echte prinsessen. Het personeel is erg vriendelijk en doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken.
Het eten is zeer gevarieerd en lekker. Wij hebben een topvakantie gehad. Grand Luxery, namens ons bedankt
Wat een service.

met vrienden, Okt. 2012
"Geweldig"
Roger
18-10-2012 Erg mooi hotel met uitgebreide all in. Voldoende ligbedden aan zwembad en aan zee (op de pier). Mooi om te snorkelen, vooral links van hotel, langs de rotskust. Heel uitgebreide buffetten. Bijzonder vriendelijke bediening. Enige nadeel is dat er maar een klein stukje zandstrand is.

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Paradijs bestaat"
marcel
23-10-2012 mooier kan bijna niet ,personeel zeer vriendelijk,eten geweldig veel te veel , lekker van smaak. zijn dit jaar al twee keer geweest en gaan zeker weer terug ,echt een aanrader

met partner, Okt. 2012
"Wat een topper"
johan schaap
2-11-2012 top hotel super mooie ligging met een mooie pier,
strand stelde niks voor maar dat vonden wij niet erg,omdat de pier geweldig is met goede ligbedden,
mooi zwembad en genoeg eten ook in de middag bij het zwembad,ijsjes de hele middag,
bazaar met 350 winkeltjes op 20 min loopafstand,
alanya met de dolmes 45 min 2,50 p.p.
wij hadden kamer met zeezicht zeker een aanrader,
vriendelijk personeel en goede ontvangst,
alles super schoon en netjes,wel veel russen maar geen last van gehad,niet veel Nederlanders.

met partner, Sept. 2012
"Dit nooit meer"
Kristien
21-2-2013 Qua ligging niets op aan te merken.
Service trok op niet veel. Afschuwelijke kamer gekregen in de "kelder" van het hotel. Amper zonlicht... Aan de receptie meerdere malen gaan klagen, maar geen oplossing gezocht. Van meerdere mensen te horen gekregen dat ze niet de kamer hadden waarvoor ze betaald hadden. Zelfs de bussen voor de uitstappen waren overboekt. Altijd te weinig plaats aan het zwembad en aan de pier. Om 5u!!!! moeten opstaan om handdoek te leggen of je had helemaal géén plaats. Het eten was ok, niet slecht en niet goed. Bij aankomst 's nachts amper iets gekregen. Enkel de overschot van overdag (zag er alles behalve smakelijk uit). Dan maar roomservice gebeld. 1 kaart voor een GANS hotel. Onvoorstelbaar. Hamburger met frietjes besteld tegen betaling. Niet echt lekker, maar beter als niets. Kortom, niet voor herhaling vatbaar. Ziet er thans veelbelovend uit.

met partner, Sept. 2012
"Erg op Russen gericht minder geschikt voor NL"
Jeroen Oostindie
19-9-2012 Kamers super luxe, hotel super luxe! Resort is erg klein en als je je wilt oriënteren ben je binnen 10 min klaar. Eten isvgoed en de wafels zijn heerlijk! Het personeel is 's avonds erg druk ( misschien te weinig personeel) en je wordt weleens overgeslagen grotendeels doordat de Russen alle aandacht opeisen. Een leuk hotel om kennis te maken met het all-in concept maar niet aan te raden voor mensen die al vaker in een 5 sterren ultra hebben gezeten.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Super"
herma55
12-8-2012 Wij zijn overgeboekt ivm niet klaar zijn van infinity. Super hotel kamers geweldig veel service en lieve mensen

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit