Hotel Delphin Botanik***** in Okurcalar Turkije beoordelingen 9.1 | Zoover

Hotel Delphin Botanik***** Okurcalar

Beoordelingen Hotel Delphin Botanik*****

D400, E90 - Hotel Botanik, TR-07600, Okurcalar
Hotel Delphin Botanik scoort een 9,1 uit 10, op basis van 260 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Delphin Botanik*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Delphin Botanik***** in Okurcalar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 126 vakantiefoto's van Hotel Delphin Botanik***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Delphin Botanik***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Delphin Botanik***** met andere accommodaties in Okurcalar.

256 beoordelingen over Delphin Botanik*****

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Geweldig!"
MHS
4-5-2012 Eenmaal ingechecked liepen we aan de achterkant weer naar buiten. Met de lift naar beneden en we belandden in een andere wereld. Op het terrein liggen verschillende gebouwen/hotels, een hoofdrestaurant, verschillende bars, verschillende restaurants (GRATIS. Wel op tijd reserveren, ze zijn snel vol vooral de Italiaan en Chinees), 4 zwembaden (1 met animatie, 1 voor de rustzoekers, 1 voor kinderen, 1 algemene) , een luna park voor kinderen, o.a. cocktails, waterpijp, wafels (heerlijk met kersen!), gevulde aardappels, vitaminebar met verse sappen, enorm buffet van zeer hoge kwaliteit, gratis minibar wordt elke dag aangevuld het personeel is zeer vriendelijk en doet alles om het je naar de zin te maken, animatie team vind je hoofdzakelijk bij het desbetreffende zwembad en in de discotheek. Shows in anfi theater gevarieerd. Vooral de shows die ingehuurd zijn zijn een aanrader. Enig minpuntje: ik vond de kamer gehorig. Ik heb altijd oordopjes bij me en heb daardoor heerlijk kunnen slapen.

"HET WAS WEER FANTASTISCH"
Fam. Koremans
13-8-2011 Vandaag teruggekomen uit Botanik en het was voor de 3e keer weer fantastisch!!!
Lekker grote kamer standaard geboekt maar bij aankomst upgrade naar familiekamer! Eten is zelfs na 3 keer ieder jaar weer een verassing. achter de kermis heel nieuw gedeelte gebouwd met 3 nieuwe glijbanen,whirlpool,groot kinderbad met glijbanen en koffiehoek! we stonden weer met ons ogen te knipperen!

DELPHIN RESORTS IN 1 WOORD SUPER!!!!!!!!!!!!!!

"Goed verzorgd strandhotel in het groen"
fam. Maas
21-8-2011 Delphin Botanik is een wat ouder hotel. Voordeel hiervan is dat de tuin volgroeid is. Het resort ligt mooi aan het strand van 2 verdiepingen. Bovenste verdieping heeft loggia's waar je lekker rustig en in de schaduw kunt liggen. Met een trap daal je af naar de zee. Van de kiezels hoef je geen last te hebben omdat er looppaden zijn gemaakt die gestoffeerd zijn.
Het resort kent diverse zwembaden. De diverse barretjes vertegenwoordigen verschillende sferen. Tijdens de lunch kun je je bordje meenemen naar het Sushi restaurant. Je hebt dan heerlijk uitzicht over de zee (incl. palmbomen).
Het eten vonden wij oke maar niet super (weinig variatie en eenvoudig wat smaak en bereiding betreft).
Complimenten voor het personeel dat zonder uitzondering vriendelijk en klantgericht is.
Onze puberzonen hebben het prima naar de zin gehad. Wij vonden het erg plezierig dat er in de late uurtjes goed toezicht wordt gehouden. Onze jongens beoordeelden dit resort met een 9-10.

"Aanrader"
Fam. Janssen
28-7-2011 Wij zijn op vakantie geweest van dinsdag 19-07-2011 tm 27-11-2011. Voor onze dochter ( 6 jaar) de 1e vliegvakantie en hotel-/appartementervaring. Heenreis van vliegveld naar hotel in Turkeij was "minder" ivm slechte airco in grote bus. Terugreis was daarentegen goed, kleine bus goede airco. Aankomst hotel was goed, goede ontvangst, lekker welkomstdrankje, koffers werden gedragen. Animatie voor kinderen is super, leuke Botanik-dans. Eten super, alle hotelmedewerkers rennen voor de vakantiegasten. Indien ik een minpuntje mag aangeven is dat richting het funpark. De kermistoestellen zijn mijn inziens gedateerd ( veiligheid is niet optimaal!). Kort gezegd, dit hotel is een aanrader.

"Erg mooi hotel"
Manon
23-7-2011 Wij zijn hier van 13 t/m 20 juli 2011 geweest. Bustransfer naar hotel is ongeveer 1,5 à 2 uur. Kamers zijn niet heel groot maar eigenlijk ben je alleen op de kamer om te slapen. Kamer uitgerust met een goede airco.
Ontbijt is erg goed, veel verschillende soorten yoghurt en jam, turks brood, groente, fruit en niet te vergeten verse jus d'orange! Hebben de eerste 2 avonden gewoon van het buffet gegeten. Daarna iedere avond in een à la carte restaurant gegeten, zijn alleen niet bij het Ottomaans restaurant geweest. Probeer vooral het Japanse restaurant (Teppanyaki).
In de omgeving is niet veel te doen, zijn 1 ochtend naar Alanya geweest. Na 2 uur weer terug gegaan omdat het enorm warm was. Op 10 minuten loopafstand wel een Bazaar in de buurt, wel leuk om even heen te gaan. Verder is er niks in de buurt.
In het hotel zijn veel Russen, wij hebben er in ieder geval geen last van gehad...
Wij hebben genoten van het lekkere eten en het lekkere weer!

"Top hotel in zeer mooie aangelegde tuin"
Fam. Ruizendaal
16-7-2011 Voor de eerste keer in Turkije en zeer goed bevallen. Hotel is schoon en elke dag schoon beddegoed en handdoeken, vriendelijk personeel, eten is zeer gevarieerd (elke dag iets anders) en van hoge kwaliteit. De gebouwen liggen in een zeer mooie aangelegde tuin met marmeren wandelpaden. 3 zwembaden met mooie glijbanen en geen gezeur om ligbedden en ook niet bij het strand. Wel veel russen maar absoluut geen last van gehad. Mooi strand met pier waar je lekker kon uitwaaien, alleen jammer van het kiezelstrand, neem waterschoenen mee. Wij zaten in quadkamer en dit is goed te doen alleen wel gehorig en het sofabad is erg hard (tip vraag bij receptie om topper). De airco was op de kamer te regelen. Bustransfer naar hotel ongeveer anderhalf uur.

met vrienden, Juli 2011
"Dit is een topper"
H v Balkom en E Alb...
3-8-2011 Wij hebben een fantastiche vacantie gehad.
De bediening was heel goed,en ook het eten was heel lekker.
Wij gaan zeker nog een keer terug.

"Super"
truus
6-10-2011 je werd zo op je wenken bediend dat we er even aan moesten wennen jammer dat we de enige nl waren maar we gaan zeker terug

met oudere kinderen, Mei 2011
"Echt genieten!"
E.D. Schipper-Vervo...
8-6-2011 Heerlijk hotel! In meivakantie geweest. Zeer groot complex maar komt heel gemoedelijk over door de vele gezellige zitjes/barretjes over het terrein verdeeld. Kamers wat gedateerd maar super schoon! Bedden hard, dit is bijna overal in Turkije. Eten was heerlijk, goed bereid en smaakvol. De hele dag kun je wel ergens iets lekkers eten!De zwembaden groot en genoeg bedjes. Personeel top! Was super!

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Dit is TOP!!!!!!!!!!!"
natasja koger
16-5-2011 hier met mijn dochter geweest 12 dagen in april.wat een super vakantie.alles is werkelijk top.aleen de bedden zijn hard.maar geef je dit an ,staat ze binnen 5min met een opdekmatras.super personeel en prachig resort