Manavgat Waterfall Manavgat (Side) Turkije. Informatie & Beoordelingen Manavgat Waterfall ~ Zoover

Beoordelingen Manavgat Waterfall

3 juni 2012

Manavgat Waterfall

Beoordelingen Manavgat Waterfall

Manavgat (Side)
Wil je weten wat anderen vonden van Manavgat Waterfall in Manavgat (Side)? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Manavgat Waterfall.
Wil je weten wat anderen vonden van Manavgat Waterfall in Manavgat (Side)? Op deze pagina lees je beoordelingen van Manavgat Waterfall. Je kunt 11 vakantiefoto's van Manavgat Waterfall bekijken. Daarnaast kun je 3 video's van Manavgat Waterfall zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Manavgat Waterfall in Manavgat (Side).

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over Manavgat Waterfall

6,7
met partner, Mei 2012
"Mooie Waterval"
Ria
30-5-2012 Mooie plek om mooie foto s te maken en leuke souveniers te kopen.

met partner, Mei 2012
"Leuk om even naar te kijken."
Roy
31-5-2012 Lag op de route naar Seleukia. Was leuk om even te stoppen en foto''s te maken.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Niet wat ik had verwacht."
p_voss2
10-5-2012 Bij een waterval heb ik andere voorstellingen en de opzet was erg toeristisch.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Waterval"
Peter Paul Keteling...
6-5-2012 We hadden een boortochtje geboekt naar deze watervallen echter ging deze niet door vanwege het hoge water, vandaar de 4. Vraag vooraf of de boot wel naar de waterval vaart als je boekt

met partner, Apr. 2012
"Hoezo waterval gewoon een stroomversnelling"
Cor
13-5-2012 Dit is geen waterval maar een stroomversnelling de watervallen van antalya zijn wel erg mooi

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Niet zo spectaculair"
sarahpeeters01
25-4-2012 Ik zou er zeker geen uitstap van maken met de touroperator, wij gebruikten een taxi om enkele uitstapjes te maken.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Mooie plek... voor een kort bezoek"
rvanheugten
2-5-2012 schoonheid is afhankelijk van het moment.. hoeveel water laat men door de stuw stromen.waterval is niet hoog. wel mooi blauw water!

met vrienden, Apr. 2012
"Manavgat waterval"
els
29-4-2012 Leuk, dit moet je wel bekijken.

met vrienden, Apr. 2012
"Manavgat Waterfall"
mariet
22-4-2012 Prachtig om te zien kun je mooie plaatjes maken

met partner, Feb. 2012
"Jammer"
L de Laat
4-3-2012 Had er meer van verwacht had hogere watervallen verwacht enzo .. nu waren wij er wel op een zeer koude winderige dag

1 2 3 4 5 volgende

Beste accommodaties in Manavgat (Side)