Beoordelingen Mahmutlar

25 mei 2013

Mahmutlar
Beoordelingen Mahmutlar
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Mahmutlar. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Mahmutlar. Ben je zelf op vakantie geweest naar Mahmutlar? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Mahmutlar scoort een 8,4 uit 10, op basis van 100 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 1 Aparthotel, 12 Hotels en 1 Villa in Mahmutlar. Op Zoover vind je bovendien 105 vakantiefoto's van Mahmutlar. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Mahmutlar. Bekijk ook andere accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

85 beoordelingen over Mahmutlar

met partner, Okt. 2012
"Mahmutlar een top plaats"
Geert
Sfeer
24-1-2013 Sinds 2004 hebben we daar een apartement,aan de hoofdstraat,dus geen flats meer voor ons.
We vinden het iedere keer weer zeer fijn om daar te zijn.Jammer dat we nog verplichtingen hier hebben anders gingen we voor langere tijd.
Zeer ontspannend en gezellig,hebben inmiddels een hele goede vriend ontmoet,(Zeki,van de souvenier en zilvershop in het centrum) waar we veel mee omgaan,soms help ik in zijn winkel als het druk is,maar ook voor de gezelligheid en je leert zo een hele boel mensen kennen.
Het is een rustige plaats waar toch meer toerisme komt,lekker eten en drinken.
een goede aanrader om dit eens te zien,en kom je bij Zeki in de winkel doe dan de groeten van ons.Geert en Rika.

met partner, 2012
"Heerlijk vertoeven"
connie
Sfeer
11-9-2012 Wij wonen hier sinds een jaar en willen niet anders meer,wat een verschil bij Holland.
De mensen zijn gastvrij en hartelijk,de cultuur is super en de natuur prachtig.De zon is er vrijwel elke dag en daar wordt je blij van.

met partner, Sept. 2012
"Fabolous!"
Maaike en Omar
Sfeer
18-9-2012 A very nice place to visit. Friendly people, nice beach, delicious food.

met partner, 2012
"Onze 2e thuis !!"
jsvnnst2
Sfeer
10-8-2012 Na 7 maal in mahmutlar te zijn geweest en telkens voor + - 2maanden voelen we ons er meer en meer THUIS !!! de turkse mentaliteit kun je niet vergelijken met de belgise !! iedereen kent er iedereen , daar zijn ze met weinig gelukkig !!! hier NOOIT genoeg !! we zien al uit naar ons volgend verblijf in mahmutlar !
zon zee en heerijk turks eten !!!!

met partner, Juni 2012
"Gezellig"
sj weijers
Sfeer
8-8-2012 Nog nooit in Turkye geweest maar super fijne mensen van familie gezellig app ga zeker terug.

met vrienden, Apr. 2012
"Vakantiedorp."
Anne
Sfeer
2-6-2012 Van landelijkdorp en sinaasappelboomgaarden naar betoncity. Veel verkeersdrukte en heeeeeeeelveel hoogbouw. Ondanks dit komen wij er graag. De bevolking is erg vriendelijk, het achterland schitterend en er zijn veel leuke betaalbare lokanta's en restaurants.

met oudere kinderen, Sept. 2011
"De uitvalbasis voor alles "
ronald rol
Sfeer
16-6-2011 Heb er nu alweer 7 jaar een appartement en ik wil niks anders meer dan Mahmutlar.
Je hebt de zee en strand .Je wandelt zo de bergen in (aanrader maak je ook kennis met de bevolking ,iedereen zwaait naar ons)en overal bied men je thee aan.Huur je een auto of jeep dan is het achterland ongekend geweldig .
En het eten is er ook super en goedkoop ,vooral in de echte Turkse restaurantjes

met jonge kinderen, Mei 2011
"Een rustig dorp"
René
Sfeer
15-8-2011 Mahmutlar is een dorp met niet al teveel vakantie accomodaties maar veel eigendomswoningen. Hierdoor heb je veel (oudere) mensen uit West-Europa die er voor langere tijd zitten en dan met name in het voor- en najaar.Het oude centrum, de straat met de klok, is de afgelope jaar weinig verandert maar een 1,5km verderop richting Gazipasa, is is een straat waar steeds meer winkeltjes en horeca zich vestigen. Er zijn veel particulieren die in de zomer hun appartement verhuren van éénvoudige tot superluxe woningen. Het strand bestaat over de gehele lengte uit grof kiezelsteen en daarom zijn badslippers geen overbodige luxe. Volop supermarkten, en ook zijn er diverse pinautomaten. Geld wisselen kan ook, maar Euro's worden ook graag gezien. Het nieuwe vliegveld ligt op een 30km maar als je enkel een ticket nodig hebt om er te verblijven loont het nog steeds de moeite om op Antalya te vliegen.Het achterland is zeker de moeite waard met de ruïne Sydrae, vele fruitplantages en mooie vergezichten.

met partner, Apr. 2011
"Fantastische plek"
C. van den Hurk
Sfeer
17-5-2011 Mooie natuur in de bergen. Leuke restaurants en heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen.
En niet een overvol strand.

met partner, 2011
"Een geweldig land en Mahmutlar heerlijk rustig"
Th. Ijsseldijk
Sfeer
11-2-2011 Wij hebben er al 5 jaar twee appartementen en geweldig naar de zin.
We gaan 2x per jaar 6 weken heerlijk.
Wel willen we 1 appartement verkopen, dus kom eens kijken in Mahmutlar Euro 6 daire 11
Th. IJsseldijk Koningshaven 38 Apeldoorn

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?