De watervallen. Alleen het mooie weer was al helemaal super
Meld misbruik
* Waterschoenen voor in zee ivm de stenen,grind op het strand.
* Gebruik het water uit de koelkast om je mond uit te spoelen e.d bij het tandenpoetsen..het water uit de kraan / douche smaakt zout
* Haman in het hotel is heerlijk,met afdingen kom je vaak tot een leuke prijs
* Zaklampje is geen overbodige luxe aangezien af en toe de stroom wel eens weg kan vallen
Meld misbruik
Onze reisleidster was ene Esra van Corendon. Bij de ''cocktail'' bood ze ons een aantal tochten aan waarvan wij de prijs belachelijk hoog vonden. Voor een boottocht zouden we bij haar 45 euro kwijt zijn. Dit hebben we niet gedaan. Vervolgens zijn we in de centrum een reisbureau binnengelopen en hebben we voor 15 euro pp een boottocht geboekt, waar we ook gewoon all inc eten en drinken kregen. Dus tip: kijk eerst even verder voordat je iets bij de reisleid(st)er boekt.
oordoppen
waterschoenen meenemen of daar kopen als je de zee in gaat
bellen naar huis kan u het beste doen met een daar gekochte telkaart 6 e daar kunt aardig mee naar huis bellen
Meld misbruik
Een bezoek aan de Hamam in het hotel is een aanrader. Een behandeling van 1,5 uur met inzepen, scrub, gezichtsmasker en full body massage voor € 40,-. Doe het niet als je te preuts bent: scrubs en massage door mannen die gewoon ook over de borsten gaan. (bij mijn moeder van 66 deden ze dat niet, bij mij wel) Zorg ervoor dat je een bikini aan hebt, je bovenstuk doe je uit tijdens de hamam. Badpak is dus niet handig. Geef je over, dan geniet je het meest en doe het voordat je de zon ingaat.
Meld misbruik
In december is het een stuk rustiger dan in hoogseizoen maar dan is er verder in de buurt ook niets te doen.
Meld misbruik
neem wel wat dikke kleding mee als je rond november december gaat. in het middag is het wel heerlijk warm maar in de nacht of avond ijskoud.
Meld misbruik
Doe eens een jeepsafari,( wel boeken bij Corendon). Dat is echt fantastisch. En Alanya is ook heel leuk om eens te gaan kijken!