Zoover.nlMenuMenu
Land, regio, plaats, camping, hotel, etc.
Review toevoegen

Hotel Orange County Resort *****

Hotel Orange County Resort *****
Hotel Orange County Resort *****
8,3

Goed

Score uit 1519 reviews

Weer vandaag35°25°

Beoordeling van bezoekers

  • Ligging8,5
  • Service8,1
  • Prijs/kwaliteit8,1
  • Eten7,9
  • Kamers8,3
  • Kindvriendelijk7,9
  • Zwembad6,3
  • Hygiëne6,0
 

Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Hotel Orange County Resort***** bij :

 

1507 reviews over Hotel Orange County Resort in het Nederlands

Datum review
Alle
Nederlands
 

6

Of je in Rusland bent

Buijs, 24-5-2017
  • Ligging4
  • Service6
  • Prijs/kwaliteit6
  • Eten6
  • Kamers6
  • Kindvriendelijk6
  • Zwembad4
  • Hygiëne6
 
Ongezellig , veel dronken russen , nauwelijks nederlanders
Gereisd met partner in juni 2015
8

Fantastische reis, vooral door hotel en ligging

Bart Foscez, 13-3-2017
  • Ligging8
  • Service8
  • Prijs/kwaliteit7
  • Eten8
  • Kamers8
  • Kindvriendelijk9
  • Zwembad10
 

Gewoon een zeer leuke vakantie, zeer leuk hotel, super goede bediening, leuke kamers, eten zeer lekker en afwisselend ja gewoon TOP

Zeer leuk hotel, fantastische ligging, waardoor je ook naar het mooie Kemer kan wandelen, gewoon super !!!

Gereisd met vrienden in juli 2015
6

Nooit meer!

Rob, 15-12-2016
  • Ligging10
  • Service5
  • Prijs/kwaliteit1
  • Eten6
  • Kamers7
  • Kindvriendelijk5
  • Zwembad5
 
Te duur, Te veel Russen, ben er verschillende keren geweest vanaf de opening toen was het perfect maar nu hou maar op Nooit meer!!
Gereisd met partner in december 2014

Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Hotel Orange County Resort***** bij :

 

6

Nooit meer !!!!

Giancarlo, 9-8-2016
  • Ligging7
  • Service4
  • Prijs/kwaliteit6
  • Eten6
  • Kamers6
  • Kindvriendelijk6
  • Zwembad6
 
Geen Nederlandse medewerkers veel kazagstanen en andere wit Russische toeristen eten klein 6 je voor kinderen slecht eten voor wat ik betaalt heb verwachte ik meer als wat ik gekregen heb
Gereisd familie in juli 2015
Accommodatie-eigenaar

Dear Guest ,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel.

The feedback we receive from our valued guests, like you, enables us to target problem areas, and take the necessary actions to ensure similar situations can be avoided in the future in our hotels.

Thank you for sharing your insights and hope you will give us another opportunity to provide the excellent accommodations and services you were expecting.

Please feel free to reach out to me directly at kemal.gokdeniz@orangecounty.com.tr if you have additional information to share.

It would be such a pleasure to personally welcome you back to our new and improved hotel !

With much appreciation,

Kemal GÖKDENİZ | Sales & Marketing Executive

10

Het is hier bijzonder goed super personeel

Fam kortland, 19-6-2016
  • Ligging10
  • Service10
  • Prijs/kwaliteit10
  • Eten10
  • Kamers10
  • Kindvriendelijk10
  • Zwembad10
 
Alles is goed daar,je moet het personeel ook de waardering geven die ze verdienen dan wordt je daar echt verwend.het is daar echt schoon ,gezellig en het personeel is heel bijzonder ,het zijn schatten.
Gereisd met vrienden in mei 2016
Accommodatie-eigenaar

Dear Guest,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel.

Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay.

Please feel free to reach out to me directly at kemal.gokdeniz@orangecounty.com.tr if you have additional information to share.

It would be such a pleasure to personally welcome you back to our new and improved hotel !

With much appreciation,

Kemal GÖKDENİZ | Sales & Marketing Executive

10

Weer fantastisch na zoveel keren!

Nelleke Wijsman, 6-6-2016
  • Ligging10
  • Service10
  • Prijs/kwaliteit10
  • Eten8
  • Kamers10
  • Kindvriendelijk10
  • Zwembad10
 
Ben de tel kwijt geraakt maar komen hier al bijna 10 jaar, wat zijn we weer verwend, in 1 woord geweldig, door het personeel op handen gedragen!!! Eten, drinken, shows we komen hier echt niets te kort. Maar 10 min lopen lopen naar het dorp en de markt op vrijdag en een uurtje rijden van het vliegveld. Iedere middag en avond een party op de pier voor wie er van houd!!! Animatie team was ook weer geweldig....zeker onze Belgisch sprekende hoofd animatie 😀😀😀 Wij komen hier zeker weer terug, onze dank gaat zeker uit naar Ahmet, Yunus, Halil,Sewimli, TC Bilgi en Omer!!! Kijken er nu al uit om in september terug te gaan!!!!
Gereisd met vrienden in mei 2016
Accommodatie-eigenaar

Dear Guest,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel.

Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay.

Please feel free to reach out to me directly at kemal.gokdeniz@orangecounty.com.tr if you have additional information to share.

It would be such a pleasure to personally welcome you back to our new and improved hotel !

With much appreciation,

Kemal GÖKDENİZ | Sales & Marketing Executive


5

Nooit meer

Es, 31-10-2015
  • Ligging6
  • Service4
  • Prijs/kwaliteit4
  • Eten10
  • Kamers6
  • Kindvriendelijk2
  • Zwembad4
 
Het is een prachtig hotel, de kamers zijn mooi en het eten fantastisch, Maar geen Nederlander te vinden en wij kwamen voor de Nederlandse gezelligheid. Ik was er samen met een vriendin (46 en 49 jaar) en we zaten tussen 98% Iraniers (alleen maar mannen), 6 russen en nog wat Turkse vrouwen (leeftijd tot 30 jaar). Engels wordt er niet gesproken, uitsluitend Turks of Iraans. De muziek gaat om 10.00 uur keihard aan en stopt om 16.00 uur. Als je op het strand ligt hoor en voel je het keiharde gedreun. Voor gezinnen met kinderen is het er totaal niet geschikt. Advies: ga er niet heen, wij hadden een helse vakantie.
Gereisd met vrienden in september 2015
Accommodatie-eigenaar

Dear Guest ,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel.

The feedback we receive from our valued guests, like you, enables us to target problem areas, and take the necessary actions to ensure similar situations can be avoided in the future in our hotels.

Thank you for sharing your insights and hope you will give us another opportunity to provide the excellent accommodations and services you were expecting.

Please feel free to reach out to me directly at kemal.gokdeniz@orangecounty.com.tr if you have additional information to share.

It would be such a pleasure to personally welcome you back to our new and improved hotel !

With much appreciation,

Kemal GÖKDENİZ | Sales & Marketing Executive

2

Verschrikkelijk

suus, 14-9-2015
  • Ligging2
  • Service2
  • Prijs/kwaliteit2
  • Eten2
  • Kamers2
  • Kindvriendelijk2
  • Zwembad2
 
Als je hier komt voor een rust vakantie hoef je niet heen te gaan!!! Ik was hier alleen maar vond het kwa touristen verschrikkelijk. Ik heb geen nederlander gezien, en dat is toch de reden dat ik hier naartoe ben gegaan, aangezien ik alleen heb gereisd. Het hotel zelf en de service is wel netjes en het eten is ook te doen. Met een gezin hoef je hier niet heen te gaan.
Gereisd alleenreizend in september 2015
Accommodatie-eigenaar

Dear Guest ,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel.

The feedback we receive from our valued guests, like you, enables us to target problem areas, and take the necessary actions to ensure similar situations can be avoided in the future in our hotels.

Thank you for sharing your insights and hope you will give us another opportunity to provide the excellent accommodations and services you were expecting.

Please feel free to reach out to me directly at kemal.gokdeniz@orangecounty.com.tr if you have additional information to share.

It would be such a pleasure to personally welcome you back to our new and improved hotel !

With much appreciation,

Kemal GÖKDENİZ | Sales & Marketing Executive

6

nooit meer

hollandia, 14-9-2015
  • Ligging10
  • Service6
  • Prijs/kwaliteit4
  • Eten2
  • Kamers6
  • Kindvriendelijk2
  • Zwembad10
 
Het hotel zelf is erg netjes en schoon de kamers ook, alleen de bedden zijn erg hard. Het eten is helaas vaak erg koud en er zitten veel vliegen op. Het hotel wordt overheerst met russen en er zijn bijna geen nederlanders te bekennen. De muziek is de gehele dag door erg hard en het volk wat er op af komt erg amicaal. Als je hierheen wilt voor een rust vakantie raden wij je dit zeker af!. De hele dag lopen de russische dames erbij alsof ze aan een modeshow moeten meedoen en zijn ook erg vol van zichzelf (erg hoerig gedrag) De kerels zuipen de hele dag door en zijn erg aanwezig. Strand is te doen maar Alleen met waterschoenen. Voor ons eens maar Nooit weer!!!
Gereisd met vrienden in september 2015
Accommodatie-eigenaar

Dear Guest ,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel.

The feedback we receive from our valued guests, like you, enables us to target problem areas, and take the necessary actions to ensure similar situations can be avoided in the future in our hotels.

Thank you for sharing your insights and hope you will give us another opportunity to provide the excellent accommodations and services you were expecting.

Please feel free to reach out to me directly at kemal.gokdeniz@orangecounty.com.tr if you have additional information to share.

It would be such a pleasure to personally welcome you back to our new and improved hotel !

With much appreciation,

Kemal GÖKDENİZ | Sales & Marketing Executive

1

nooit meer

post, 30-8-2015
  • Ligging6
  • Service2
  • Prijs/kwaliteit4
  • Eten2
  • Kamers6
  • Kindvriendelijk2
  • Zwembad2
 
Ik raad ieder die ook maar in gedachten heeft hier heen te gaan dit niet te doen. Zwembad is koud. De muziek is oorverdovend. Het eten vies vet en slecht. Kamers redelijk. Je word helemaal links laten liggen Russen runnen dit hotel ook de meeste gasten zijn Rus. Ze doen en krijgen alles en jij net niets. Voor dit geld zit je ergens anders veel beter. Hier al diverse mensen voedsel vergiftiging opgelopen. Ik hoop voor vele aanstaande vakantie hangers een bericht om hier niet heen te gaan.
Gereisd met partner in augustus 2015
Accommodatie-eigenaar

Dear Guest ,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel.

The feedback we receive from our valued guests, like you, enables us to target problem areas, and take the necessary actions to ensure similar situations can be avoided in the future in our hotels.

Thank you for sharing your insights and hope you will give us another opportunity to provide the excellent accommodations and services you were expecting.

Please feel free to reach out to me directly at kemal.gokdeniz@orangecounty.com.tr if you have additional information to share.

It would be such a pleasure to personally welcome you back to our new and improved hotel !

With much appreciation,

Kemal GÖKDENİZ | Sales & Marketing Executive


Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Hotel Orange County Resort***** bij :

 

Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Orange County Resort in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Orange County Resort zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.

Hotel Orange County Resort scoort een 8.27 uit 10 op basis van 1519 reviews.

Lees meer