Beoordelingen Hotel Meder Resort*****

19 juni 2013

Meder Resort*****
Beoordelingen Hotel Meder Resort*****
Merkez Mah. Barismanco Cad., TR-07300, Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Meder Resort***** in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Meder Resort***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Meder Resort scoort een 7,4 uit 10, op basis van 481 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Meder Resort***** in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Meder Resort*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Meder Resort***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 145 vakantiefoto's van Hotel Meder Resort***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Meder Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Meder Resort***** met andere accommodaties in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük.

452 beoordelingen over Meder Resort*****

6,5
6,6
met partner, Okt. 2012
"Nooit meer"
Ayf
11-10-2012 Airco werkt niet, chagrijnig personeel. Betalen voor de kluis.minibar wordt 1 keer per week gevuld. In disco ook betalen. Eten standaard kip en vis. Kemer kleine stad, heel erg duur voor shoppen

met partner, Aug. 2012
"Geen 5 sterren waard"
Melissa
18-8-2012 Chagrijnig personeel bij het restaurant, de lobbybar en de receptie , bij de receptie gaa ze er van uit dat iedereen russisch spreekt/begrijpt, vieze handdoeken krijgen van de kamermeisjes etc. Ben vorig jaar in een 4sterren hotel in turkije geweest en die was 1000 malen beter dan dit hotel!

met vrienden, Juli 2012
"Fantastische plek"
De Ridder lutgarde
31-7-2012 We zijn terug, het was een zeer geslaagde vakantie in het Meder Resort!!!
We boekten 2 twee persoonskamers, toen we aankwamen kregen we de keuze om nog een familiekamer te nemen, daar kregen we dan extra voordelen bij! Er ging zelfs iemand mee naar de familiekamer om alles te tonen en ook uit te leggen dat we één van onze kaarten continue konden gebruiken voor de airco aangezien we er toch 4 hadden! Het was voor ons de eerste maal dat we naar Turkije gingen, voor ons is Turkije en het Meder Resor te Kemer echt prima meegevallen. Vlakbij het strand, ook ideaal om 's avonds nog eens een wandeling naar de winkeltjes te maken. Lekker eten, nette kamers, proper zwembad, genoeg ligzetels aan het zwembad en aan het strand waar men ook gratis eten en drankjes kon krijgen. Daar bovenop kregen we de zon er nog gratis bij, dus...........

alleenreizend, Nov. 2011
"Tegenvaller"
arie
19-11-2011 Hier in naseizoen november 2 weken geweest , voor te wandelen zeer goed gelegen 100m links van het hotel direct gemerkte wandelweg in bossen en bergen , kamers zijn goed alleen 70 % geen balcon , maar overal goed uitzicht vooral aan de zwembad zijde . eten goed alleen de vis is elke dag ongeveer dezelfde en weinig smaak , verder voor de winter goed binnenbad 20,5 m lang en goede fitniss ruimte , het light ongeveer 600 a 700 m van strand en niet zoals de folder zegt 250 m , kind onvriendelijk hotel totaal niets voor de kinderen , op een dag waren er heel veel mensen ziek , overgeven en diarree ikzelf ook , maar dat licht i=niet aan het hoten (keuken , maar door de europeanen die de vires meeneent vanuit europa volgens personeel hotel (belachelijk) verder komen er elke dag een wisseling van gasten ( 9 bussen) van een rondreis , dus het is er zeer rommelig met die dagelijkse wisseling en word daardoor de kamer pas laat schoongemaakt , verder totaal geen animatie

met vrienden, Sept. 2011
"Prima rustvakantie"
C. Lucas
28-9-2011 Wij hebben een prima vakantie gehad. Kemer is een mooie locatie, niet te commercieel. We zaten in het naseizoen, dus het was wat rustiger. De ligging is aan de rand van Kemer. Voor jongeren is het busje naar het strand overbodig. 5 minuutjes lopen en je zit aan het prachtige moonlight district (prachtig aangelegd park met strand) aan een prachtige baai. Kamers zijn ruim en worden dagelijks goed schoongemaakt. Dagelijks nieuwe handdoeken. Eten was prima, keuze genoeg uit pasta, rijst, groente, vlees, vis, salade, soep, toetjes. Mooi zwembad en de heren van het entertainment waren gezellig, niet opdringerig. In het naseizoen ook wat minder activiteiten, zodat je niet het gevoel hebt dat je moet. Verder prima service. Het personeel is juist niet Russisch georienteerd. Net als wij, vinden zij de russen ook irritant. Ze werken keihard, maar hebben toch persoonlijke aandacht. Wij zijn in de watten gelegd door Kenan, Emre, Adar en Jilmaz.

met een groep, Sept. 2011
"Mooi hotel maar toch niet weer"
Astrid
30-9-2011 Wij zijn met 6 personen geweest het aangezicht van het hotel was prachtig mooie uitstraling vriendelijke personeel. Alleen was de erco zwaar shit. over dag als je noet op je hotel kamer hoeft te zijn doet die het heel goed maar s'avonds doet die het niet dan is het echt niet te harde op de kamer. wij hadden 3 kamer's op 3 verschillende verdiepingen en dat was zo op alle kamers.

met vrienden, Sept. 2011
"Heerlijke vakantie gehad in een goed hotel"
Gaby M.
1-10-2011 Hotel Meder Resort***** in Kemer is een ideale plek om tot rust te komen. Omdat wij in het nazeisoen zijn gegaan, is het vrij rustig in het hotel. Aan het zwembad bedden genoeg die je niet hoeft te reserveren. Rustige ligging in een mooi natuurgebied. Uitzicht op de bergen. Schone omgeving. Zowel binnen als rondom het hotel wordt alles goed schoon gehouden. Het eten is goed, voldoende keuze en vooral warm/heet. Het personeel is vriendelijk en er is een goede service. Wij zijn een hele week in de watten gelegd door Kenan, Yilmaz, Arda en Emre. Het animatieteam is druk met het vermaak, maar is niet opdringerig. Voor kleine kinderen is er opvang en een heuze speelruimte. Tevens is er een spa en gym aanwezig. 5 à 10 minuten lopen naar het strand. Wij hebben een super vakantie gehad en zeker voor herhaling vatbaar.

"Echt nooit meer"
Winnifred
19-9-2011 In dit hotel worden de softdrinks uit de automaten aangevuld met kraanwater.
Dit is volgens het hotel normaal. Het eten is zeer eentonig alleen kip en af en toe vis. Patat en hamburgers altijd lauw. Eten uit de warmhoudbakken is ook altijd lauw.
Personeel heeft meer aandacht voor Russiche gasten dan voor Nederlanders, Russiche gasten gaan altijd voor. Eten in het A la Carte restaurant is ook niet aan te bevelen er is nl geen keuze en geen kaart.
Wij hebben 3 dagen moeten wachten voordat de minibar met de beloofde frisdrank werd gevuld.
Omdat ik het beddengoed had bevuild werd mij een rekening van €195,- gepresenteerd.
Omdat ik rolstoelgebruiker ben had ik een rolstoelkamer gereserveerd, in deze kamer bevond zich een douchezitje waar de poten van afbroken toen ik erop wou gaan zitten. Kregen 's avonds een fles wijn en wat fruit voor het ongemak. Dat ik wel wat had kunnen breken was niet belangrijk.

"Best meegevallen"
Nervo Tonny
7-8-2011 Ben net terug van 7 dagen Meder.Het is geweldig goed meegevallen.Mooie ligging,eten is goed ,men moet wel open staan voor andere cultuur.Kamer en bad zeer groot en goed proper gehouden.Persoonlijk vonden wij het strand ook mooi(baai).Mooie zwembad.Goed bier geschonken nl.Tuborg.
Enige minpunten:geen tuin
-stoelen aan zwembad te kort tegen mekaar
-geen paraplu's genoeg
-eerste dagen stond de muziek te luid,na klacht is het verbeterd.

"Geen aanrader"
jacqueline
8-8-2011 hotel meder resort is erg ingesteld op de russische toeristen, dit merk je in de service, die gaat bij hen erg ver maar bij de rest niet.
het personeel is niet vriendelijk, en in het hotel word niets georganiseerd.
het hotel is wel mooi maar er is totaal geen sfeer.
wij hebben hier geen leuke vakantie gehad, helaas.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?