19-11-2011
Hier in naseizoen november 2 weken geweest , voor te wandelen zeer goed gelegen 100m links van het hotel direct gemerkte wandelweg in bossen en bergen , kamers zijn goed alleen 70 % geen balcon , maar overal goed uitzicht vooral aan de zwembad zijde . eten goed alleen de vis is elke dag ongeveer dezelfde en weinig smaak , verder voor de winter goed binnenbad 20,5 m lang en goede fitniss ruimte , het light ongeveer 600 a 700 m van strand en niet zoals de folder zegt 250 m , kind onvriendelijk hotel totaal niets voor de kinderen , op een dag waren er heel veel mensen ziek , overgeven en diarree ikzelf ook , maar dat licht i=niet aan het hoten (keuken , maar door de europeanen die de vires meeneent vanuit europa volgens personeel hotel (belachelijk) verder komen er elke dag een wisseling van gasten ( 9 bussen) van een rondreis , dus het is er zeer rommelig met die dagelijkse wisseling en word daardoor de kamer pas laat schoongemaakt , verder totaal geen animatie
28-9-2011
Wij hebben een prima vakantie gehad. Kemer is een mooie locatie, niet te commercieel. We zaten in het naseizoen, dus het was wat rustiger. De ligging is aan de rand van Kemer. Voor jongeren is het busje naar het strand overbodig. 5 minuutjes lopen en je zit aan het prachtige moonlight district (prachtig aangelegd park met strand) aan een prachtige baai. Kamers zijn ruim en worden dagelijks goed schoongemaakt. Dagelijks nieuwe handdoeken. Eten was prima, keuze genoeg uit pasta, rijst, groente, vlees, vis, salade, soep, toetjes. Mooi zwembad en de heren van het entertainment waren gezellig, niet opdringerig. In het naseizoen ook wat minder activiteiten, zodat je niet het gevoel hebt dat je moet. Verder prima service. Het personeel is juist niet Russisch georienteerd. Net als wij, vinden zij de russen ook irritant. Ze werken keihard, maar hebben toch persoonlijke aandacht. Wij zijn in de watten gelegd door Kenan, Emre, Adar en Jilmaz.