Tips over Hotel Limak Limra***** in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük | Zoover

Turizm Cad. 15, TR-07986, Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük

22 tips van Limak Limra*****

30-5-2012
Hugo de Pijper / R...

Elke dag schone handdoeken, top. Voor de shoppers onder ons, tegenover het hotel is er een lange strip met alle mogelijke winkeltjes.
Dus voor de luie en shopgrage mensen een ideaal resort op ca 1 uur van het vliegveld van Antalya, Wij bellen nade reservering via \Sunweb even met het hotel welke kamer we graag willen en dat dart wordt keurig geregeld. Dus voor ons echt top. Hugo & Rian

23-5-2012
desplenter dorine

de minigolf is volledig vernieuwd, leuk om te spelen. de kamers rond kleine zwembad zijn heel rustig met een mooi uitzicht

11-5-2012
christien

Let bij boeken erop dat als je in een Anex zit dat dit dus buiten het resort kan liggen. Dit wordt niet vermeld op de site.

10-5-2012
Jeroen

Tip:
Try other restaurants in the hotel itself. (it got like 6 different restaurants they look great and have special food)

30-4-2012
joop hoenstok

In deze periode elke dag zomers weer heerlijk gewoon. Al met al een echte aanrader en voor de prijs hoef je het niet te laten.

28-4-2012
pascalle

Gewoon lekker genieten in het hotel van al het heerlijke eten,de lekkere cocktails en al het andere!

19-4-2012
richard Prophitius

er rijdt dagelijks een busje vanuit het hotel naar Antalya (kosteloos) mooie stad.
verder zeg ik ga wat van het land zien

27-2-2012
H. L`Ortye

Wil je een excursie boeken, doe dit dan aan de overkant van het hotel.
Hier heb je `n paar Turkse reisburo`s waar je de helft betaald t.o.v. je reisorganisatie.

21-2-2012
Ramon

Boek een dagje sultan-for-a-day, je krijgt dan je eigen stand met super relaxte bedden aan het strand en je wordt de hele dag bediend! Toen wij er waren kosten het slechts 15 euro p.p.

12-2-2012
Carina

Wij zijn met de dolmus naar Olympos en Phaselis (antieke piratensteden) geweest. Je moet 30 minuten lopen vanaf het hotel naar de hoofdweg, bij het hotel komt alleen de dolmus naar Kemer. Op de brug wachten op de goede dolmus is al leuk. Mensen stoppen en bieden je een lift aan. Op de terugweg kregen wij een lift van de burgemeester van Kiris! In Olympos hebben wij zeker 4uur doorgebracht en in Phaselis ook. Met een excursie ben je er een half uurtje en ben je 20 keer zoveel geld kwijt.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip